Google+ Followers

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Yhdentynyt ihmissuhde, aito läheisyys
 Esteet rakkauden tiellä

"Kun ryhtyy muuttamaan suhdettaan Yhdentyneeksi ihmissuhteeksi, on hyvä pitää mielessä, että kyseessä on radikaali suunnanmuutos kohti tuntemattomia vesiä. Koska päämäärämme on nyt saavuttaa pysyvä ja muuttumaton Rakkauden tila, jota kukaan tai mikään ei voi mitenkään uhata, meidän on työstettävä pois kaikki egon puolustusmekanismit, mukaan lukien tekosyyt, projisointi, kieltäminen, katkeruus, vastahyökkäys ja puutteenalaisuus. Jos todella haluamme saavuttaa syvän ja ikuisen Rakkauden, meidän on oltava valmiita poistamaan kaikki esteet Rakkauden tiedostamisen tieltä sekä muissa että itsessämme. Tämä merkitsee sen ymmärtämistä, että todellinen läheisyys on paljon enemmän kuin pelkkää seksiä tai fyysistä ja emotionaalista yhteenkuuluvuutta.

Aito läheisyys vai hiipuva rakkaus?

Aito läheisyys alkaa siitä, että opimme luopumaan puolustelunhalusta. Avautumalla ja uskaltamalla olla rohkea ja haavoittuva kumppanimme edessä voimme löytää tien Rakkauteen. Näin saavutamme myös itsetuntemusta ja opimme rakastamaan itseämme. Opimme niin ikään luottamaan itseemme ja Alkulähteeseen. Kestävä ja aito läheisyys syntyy siitä, että opimme tuntemaan oman todellisen luontomme. Useimmat meistä kuitenkin jumiutuvat turhaan kierteeseen, jossa etsitään lyhytaikaista fyysistä ja emotionaalista läheisyyden tunnetta seksistä. Kuvittelemme virheellisesti, että tällaiset kohtaamiset toisen ihmisen kanssa voisivat tuoda meille läheisyyden, jota kaipaamme, mutta ne eivät voi jatkuvasti tuoda meille sitä, mikä meidän on löydettävä omasta itsestämme. Tämän  takia koemme, että rakkaus toista kohtaan alkaa ajan myötä hiipua.

Sisäisen läheisyyden löytää harjoittelemalla rakkautta puolustelematta ulkoisesti. Mitä tahansa erheellisesti kuvittelemmekin, että meidän täytyy itsessämme puolustaa, kätkeä tai kieltää, toimii sen Rakkauden esteenä, jota niin kovasti haluamme kokea."

-Vie minut totuuteen-vapaaksi egosta. Nouk Sanchez & Tomas Vieira


 Kiistaton yhteys

"Kun opettelemme sietämään pelkojamme, päästämään irti vanhoista puolustautumistavoistamme ja luopumaan pyrkimystämme muuttaa kumppaniamme, alamme keskittää huomiomme siihen, miten voisimme ymmärtää kokemuksiamme tietoisesti syvemmin. Läheisyys alkaa siitä, että löydämme itsemme, ei siitä että pyrimme korjailemaan tai hallitsemaan itseämme tai kumppaniamme. Meistä täytyy tulla näkyviä ennen kuin meidät voi nähdä. Meidän täytyy ensin olla olemassa, jotta joku voisi vaikuttaa sydämeemme, ja meidän on oltava läsnä, ennen kuin voimme löytää läheisyyden. Kun osaamme päästää irti kaikesta teeskentelystä ja astua suhteeseen avosydämin ja puolustautumatta, voimme lopulta löytää sen kiistattoman yhteyden, jota kaipaamme niin omaan aitoon itseemme kuin kumppaniimmekin." 

-Jett Psaris & Marlena S. Lyons

Rakkaus tuskan taustalla

"Muista, että jos suljet jonkin asian sisääsi, olet sille yliherkkä loppuelämäsi. Koska olet varastoinut sen sisällesi, pelkäät sen tapahtuvan uudelleen. Mutta jos rentoudut sulkemisen sijaan, se pääsee esteettä lävitsesi. Jos pysyt avoimena, sisällesi tukkeutunut energia vapautuu luonnollisesti, etkä sinä ota sitä enää taakaksesi.
Tämä on henkisen työn ydin. Kun kestät lävitsesi kulkevaa tuskaa, olet vapaa. Tämä maailma ei enää koskaan vaivaa sinua, sillä pahinta mitä maailma voi tehdä, on osua sisälle säilöttyyn tuskaan. Jos et välitä siitä, jos et enää pelkää itseäsi, olet vapaa. Silloin kykenet elämään tässä maailmassa energisemmin ja elävämmin kuin koskaan aikaisemmin. Tunnet kaiken syvemmällä tasolla. Alat saada todella kauniita sisäisiä kokemuksia. Lopulta ymmärrät, että kaiken pelon ja tuskan taustalla on valtavasti rakkautta. Tuo voima ylläpitää sinua ruokkimalla sydäntäsi syvältä sisältä. Ajan oloon sinulle kehittyy erttäin henkilökohtainen suhde kauniiseen sisäiseen voimaasi. Se korvaa suhteen, joka sinulla nykyään on sisäiseen tuskaan ja levottomuuteen. Rauha ja Rakkaus johdattavat elämääsi. Kun pääset ohi tuskan kerroksen, olet vihdoin vapaa psyyken kahleista."

Kahleeton sielu, Michael A. Singer


Aloin kuuntelemaan vanhoja nauhoituksiani ja ajattelin jakaa niistä jotain täälläkin :-) Tässä musiikkia jotka olen tehnyt yksin syvillä hiljaisuuteni hetkillä. Kappaleet 1-3 on n.4-5 vuoden takaa ja neljäs vähän tuoreempi. Vaikka luominen näyttää tapahtuneen joskus menneisyydessä, kuuntelu tapahtuu tässä hetkessä. Suosittelen korvakuulokkeita tai hyviä stereoita ;-) 


Dj Contrasti : Lähdit pois

https://www.youtube.com/watch?v=2ABLaO4CfX8 

Ja jos vielä kiinnostaa kuunnella, niin laitan vielä yhden:
https://www.youtube.com/watch?v=3jw2gp8gxhk 

T:Jake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti