keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Älä yritä rakastaa!

Kyllä, luit aivan oikein. Nyt minä kehotan sinua olla rakastamatta. Nyt olen tainnut mennä jo aivan liian pitkälle, hyi minua. Kuvittelen olevani ns. "henkinen ihminen" ja yritän saada sinua olla rakastamatta. Meneehän varsin mielenkiintoiseksi, jopa itselleni.

Sinun ei tarvitse ottaa koko maailmaa harteillesi ja yrittää rakastaa koko maailmaa tai edes osaa siitä. Eikä sinun tarvitse rakastaa vain yhtä tai kahta ihmistä ja unohtaa muut ihmiset ilman rakkautta, sillä se olisi hieman ristiriitaista. Jos yrität rakastaa jotain sinun ulkopuolellasi olevaa, tulet ennenpitkään tilanteeseen, että et tule kokemaan rakkautta. Koet rakkauden tilalla vihaa tai suuttumusta tai jopa haluat päästä kohteestasi eroon. Saatat kokea itsesi yksinäiseksi, jopa masentuneeksi. Erilliseksi muusta maailmasta. saatat jopa syrjäytyä tai päätyä kaulakiikun jatkeeksi. Se mikä mikä loppuu ei voinut olla rakkautta alunperinkään, sillä rakkaus joka muuttuu, vähenee tai loppuu ei ollut rakkautta, vaan kuvitelmaa.

Ei ole sinun tehtäväsi rakastaa maailman joka kolkkaa, joten luovu siitä suunnitelmasta, mikäli haluat säilyttää mielenrauhasi. Se että epäonnistut rakkaudessa, lisää vain syyllisyyttä siitä että "minä en riittänyt". 
Lapsesi, ystäväsi, avopuolisosi, x:si ja sinä itse on sinun peilisi matkalla kohti yhteistä ja täydellistä rakkautta, joka on aina loputonta ja ikuista. Läheisesi, eläimesi, auringon lasku tai sateen ropina kesällä on vain muisto tästä suuresta rakkaudesta, joka on meidän jokaisen yhteinen. Minun ei tarvitse rakastaa, minun tarvitsee vain muistaa, että olen tämä rakkaus. Kaikki on hyvin, relaa.

Me emme tiedä mitä rakkaus on. Mieleni ei voi tietää asiaa joka on absoluuttinen. Pieni mieleni ei voi koskaan saada otetta siitä mikä on ikuinen ja viaton. Voit vain luottaa. Voit muistaa.
On ihanaa "rakastua", on ihanaa silittää koiran pentua, on ihanaa syödä raakasuklaata sydän ystävänsä kanssa, on ihana leikkiä lasten kanssa ilman tarinaa ja muistaa jotain joka ei ole minun keksimää. On ihanaa tykätä mieltymyksistä ja jutella henkeviä. Tämä kaikki on kuitenkin vain muodollista, eikä se vie tai tuo mitään siihen mikä on aina täydellistä viattomuutta. Täällä kaikki muuttuu kunnes lopulta haihtuu pois. Kauneinkin kukka lakastuu, ruusuilla on pistävät piikkinsä, rauhallisemmassakin metsässä on punkkinsa. Päivällä on yönsä ja kehoilla sairautensa. Lapsista kasvaa uusia rikollisia, uusia "syntipukkeja", uusia narsistisia poliitikkoja tai uusia äiti ammoja. Lapsi eli sinä olet kuitenkin aina viaton.
Kuinka moni "täydellinen" suhde on tullut päätökseensä ja kuinka moni rakastava pari on lopuksi tapellut ja eronnut? Kuinka monen kädenpuristuksen jälkeen on tullut nyrkki naamaan? Kuinka monen tosiystävän keklu on sipaissut selkää? Kuinka moni on tanssinut puukkohippasilla ihanan rakkaushuuman loputtua? Aurinkorannat ovat saaneet tsunaminsa. Suurimmat ja uljaimmatkin tornit ovat kaatuneet. Hienoimmastakin kellosta on loppuneet patterit. Kalleimmassakin 5 tähden hotellissa tulee aamu ja paraskin ravintolan ruoka päättyy lopulta vessanpyttyyn, jota kukaan ei enää halua nähdä.

Jumala olisi täysin voimaton ja epätäydellinen, jos hän antaisi meille tälläisen maailman. Jos hän päästäisi taivaaseen vain osan porukasta ja loput heittäisi tulijärveen, eli helvettiin. Täälläinen rakkaus ei ole rakkautta vaan muodonmaailman keksimää satua. Pienen mielen tuotetta. Sen saman mielen joka keksi "rakkauden" joka niin tylysti loppuu. Täydellinen rakkaus on ikuista, täysin anteeksiannettua ja täysin viatonta ja vapaata. Sitä sinä olet. Sitä me olemme.

Eli, älä ota harteillesi maailman rakastamista vaan luota että sinussa rakastetaan. Ei ole mitään syytä syyllistyä siitä, että et pysty rakastamaan. Että en ja et pystynyt parempaan. Ei ole mitään tarvetta syyllistyä sitä, että "epäonnistuin" suhteessa tai vanhempana tai lapsena. Ei ole mitään tarvetta kokea epäonnistumista siitä, että on työtön tai jotenkin erilainen kuin muut. Se että et ole saanut maailmassa suuria muutoksia aikaan, ei ole mikään rakkauden mittari. Sinun ei tarvitse ansaita rakkauttasi! Tämä ei ole kilpailua. Taivaanportille ei tarvitse juosta hyvien tekojen kanssa. Voit ihan hyvin jättää sinne menemättä, sillä Jumala eli Rakkaus ei ole sinun unohtanut, olethan hänen täydellinen lapsensa. Voisi kliseisesti sanoa että "et saa hautaan mukanasi mitään" tai "taivasten valtakunta on meissä sisällä". Olet täysin viaton ja anteeksiannettu. Itseasiassa Jumala ei edes tiedä mistään anteeksiannosta yhtään mitään, koska hän ei ole koskaan tuominnutkaan.

Hyvät ja huonot teot kuuluvat ajan maailmaan ja aika on ihmismielen keksimää. Ei täydellisen rakkauden. Täydellinen rakkaus on ajaton. Ja sinä olet ajaton mielesi kautta. Kehosi on vain kuvajainen, kuin varjo täydellisestä valosta. Mutta sinä olet rakkaus itse. Olit sitä ennen syntymääsi ja kehon kuoleman jälkeenkin. Olisi pienen mielen kertomaa se, että 1-80 vuotta ajan maailmaa olisi jotenkin täydellistä. Se on vain uni jossa nukutaan. 
Heräsit yöuniltasi tänään ja nyt heräsit rakkauteen, onneksi olkoon! Hyvää huomenta!

Älä siis yritä rakastaa. Yrittäminen vain viestittäisi sen, että ponnistelet epätoivoisesti asian kanssa joka on jo täysin täydellistä. Yrittäminen, ponnisteleminen tai asioiden paikkaaminen tulee vain epätäydellisyydestä. Kun "luot" rakkautta, sen ei tee ego vaan rakkaus itse. Silloin voit vain relata, ottaa iisii ja luottaa.
Jos intuitiosi sanoo "olen hänelle läsnä" tai "Rakastan häntä", niin rakasta ja nauti, mutta muista että sinun ei tarvitse mitään ansaita. Egon rakkaus haluaa aina vastapalveluksia. Jumalan rakkaus vain laajenee, onhan se Rakkaus ITSE. Tekojen kautta rakkauden saavuttaminen ei aina, ei edes joka kerta saavuta päämääräänsä...koska se on dualistista. Pienen mielen kautta opittua. Todellisessa rakkaudessa ei ole vähemmän tai enemmän, eikä se ole riippuvainen teoista tai saavutuksista. Se mikä on sinun mielestäsi rakastava teko, ei välttämättä ole toisen mielestä. Toimi maailmassa, mutta tiedä että et ole maailmasta. 
Rakkaus aina ON.






1 kommentti:

  1. Lukemisen jälkeen hyväksyt kanssani tämän erittäin hyvä jakaa täällä kommentti, uskon sen inspiroivan myös muita, koska olen löytänyt onnellisuuden ja ilon avioliittoani tänään, olen elävä todistaja, että se toimii minulle, mieheni palata takaisin kotiin kahden vuoden avioeron jälkeen, se on melkein uskomatonta, mutta ihmeellistä.
    Olen onnellinen äiti kahdelle lapselle ja työskentelen lääkärinä. Muutama viikko sitten luin vastaavia kommentteja suhdeneuvontablogin postituksesta, joka koski yhdysvaltalaista Theresa-nimistä naispuolista naista, hän todisti kuinka hän palautti todellisen rakkauden ja luottamuksen rikkoutuneeseen avioliittoonsa, hän sanoi Dr.Oduduwa, joka auttoi häntä sovitteluun aviomiehen kanssa useiden kuukausien jälkeen. erottaminen. Olin niin onnekas lukeessani tätä kommenttia ja kopioin Dr.Oduduwan henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen kommunikoidakseen hänen kanssaan henkilökohtaista apua varten kiireellistä apua entisen aviomieheni kotiin palauttamiseksi {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
    Viime viikon maanantaiaamuna lähetän sähköpostiviestin kommunikoidakseni saman tohtori Oduduwan kanssa apua varten.
    Kaksi kuukautta sitten minulla oli valtava taistelu mieheni Andersin kanssa, hän katsoi suoraan silmiini; sanoi, että avioliitto on ohi, hän sanoi, että hän on tehnyt avioliittoamme, hän otti pois poikani Felixin ja matkusti maamme elää Kanadaan toisen naisen kanssa, siitä lähtien olen yrittänyt soittaa ja lähettää viestejä hänet puhelimien, sosiaalisen mediaanin ja sähköpostin välityksellä, mutta hän esti kokonaan linjani pääsemästä häneen ja poikamme Felix oli hänen kanssaan ja en voinut kuulla poikani ääntä, tämä kipu olen käynyt läpi kaiken elämäni siihen päivään asti, kun tapasin suuren Dr.Oduduwa Rakkaus -loitsija, olin niin turhautunut ja tarvitsin apua ainakin puhuaksemme poikamme Felixin kanssa, minut luettiin pyytämään anteeksi myös silloin, kun me molemmat tiedämme, että hän teki vääryyttä minulle, hän vei poikani pois minulta yli 7 kuukaudeksi ei sanoja, ei kirjainta. tämä tilanne tappoi minut joka päivä, olin masentunut ja tarvitsin kipeästi kiireellistä apua ja ratkaisua tämän ongelman ratkaisemiseksi, joten otan yhteyttä Dr.Oduduwan sähköpostiosoitteeseen, koska uskon, että hän voi olla vain toivoa auttaakseni palaamaan aviomieheni kotiin poikani Felixin kanssa . Tohtori Oduduwa vakuutti kuitenkin minulle, että hän voi auttaa minua palaamaan mieheni ja lapseni takaisin kotiin 7 päivän kuluessa rakkauden oikeinkirjoitusrukouksista, olin järkyttynyt ja kokeilin sitä, seuraan huolellisesti hänen ohjeitaan askel askeleelta. Kaksi päivää sen jälkeen, kun Dr.oduduwa sanoi suorittaneensa lumoavan rakkaudenkirjoitusvoiman ilmaan ratkaisun temppelissä, kaikki nämä hän teki kaikki yksin, en tehnyt mitään vain toimittamalla vaaditut esineet. Sinä samana iltana aviomieheni Anders soitti minulle matkapuhelimella anteeksi, hän oli erittäin sopber puhui minulle mukavasti, hän oli erittäin pahoillani kaikesta, mitä hän teki satuttaakseen minua. Anders palaa takaisin kotiin Felixin kanssa. Olen tänään niin onnellinen, että olen perheeni kunnostettu ja mieheni ja rakastan toisiamme enemmän kuin everafter. Arvostan ja kiitos ikuisesti Oduduwalle. Lupaan jakaa hyvien uutisten todistukseni ystävilleni ja kaikille täällä maailmassa.
    Oduduwa kertoi minulle myös, että hänellä on lahjakkaita valtuuksia ratkaista seuraavat elämän haasteet;
     * Rakkausloitsut Win-Back Ex-rakastaja
    * Menestys ja menekinedistäminen Talisman-rengas * onnekas viehätysrengas.
    * osastot - SUOJAUSKOKO
    * Perinteiset juuret ja yrtit parantavat sairautta, parantavat syöpää
      Tauti, paranna HIV, korkea verenpaine.
    * hedelmällisyysmaagia
    * Onnekkaita LOTTERYNUMEROITA
    * SULJETTU SORMUS VOITTAMISEKSI - PELI jne.
    Olet erittäin onnekas lukeessani tänään hyvää uutta todistustani, se toimii minulle. Uskon, että se toimii myös sinulle.
    {Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}

    VastaaPoista