Google+ Followers

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

UNIversumi on unta kirja ja UUSI RYHMÄSIVU AVATTU!!!

Moi!

Sain eilen spontaanin inspiksen avata tälle Rakkauden Pohjasakkaa blogilleni uuden ryhmäsivun, johon tulen jatkossa linkkaamaan kaikki kirjoitukseni. Siellä tulen pyörimään muutenkin aktiivisesti. Ryhmäsivu on suljettu joten se on tarkoitettu vain niille henkisen polun kulkijoille, joille nämä kirjoittamani asiat merkitsevät jotakin.
Eilinen ilta lähti todella vauhdikkaasti ja ryhmäläisiä onkin jo yli sata, jee! :-)

Kirjoitin kuvauksen sivulle ja se menee näin:

"Tämä ryhmäsivu on hieman erilainen henkinen ryhmä sivu. Tämä ryhmäsivu on tarkoitettu kaikille niille henkisen polun kulkijoille, jotka ovat päättäneet palata takaisin kotiin, Rakkauteen.
Täällä saat olla oma itsesi eikä väärää tapaa ole. Saat jutella maan ja taivaan väliltä ihan mitä haluat. Saat linkittää musiikkia josta pidät tai voit hörhöillä vaikka itsesi hengiltä. Tämä ryhmä on uskonto vapaa (saa olla uskovainenkin) mutta perustuu hyväksyntään ja Rakkauteen. Täällä ei pelätä negatiivisia energioita. Saat olla eri mieltä ja uudet näkökulmat vain rikastuttavat matkaa. Elämme maailmassa joka perustuu vastakohtiin, joten emme tukahduta elämää. Lähtökohta on erilaisuuden ja monimuotoisuuden hyväksyminen. Täällä saa puhdistaa patoutumat tai vaikka nauraa maha kippurassa.
Täällä saat tilittää asioista, jotka ahistavat ja saat jakaa kaikki ilosi sekä surusi. Huumori on myös tervetullutta. Itseäsi inspiroivia kuvia saa laittaa eikä sääntöjä muutenkaan ole.
Koska kuljemme eri polkuja takaisin siihen alkulähteeseen josta olemme lähteneet, niin on selvää, että kuljemme takaisin kotiin eri polkuja. Siksi tyhmiä kysymyksiä, mietelmiä tai vääriä tapoja ei ole.

Tämä on ryhmä joka on tarkoitettu lähinnä niille, jotka ovat seuranneet Rakkauden Pohjasakkaa blogia, mutta ei ole mikään ehto sekään.
Punainen lanka kaiken pohjalla on polku tässä hetkessä joka vie dualistisuudesta takaisin ei-dualistisuuteen, eli ykseyteen. Peruslähtökohta on anteeksianto unessa jossa kuvittelet olevasi. Jos et kykene antamaan anteeksi, niin sekään ei haittaa. Yrityskin riittää. Se hyödyttää vain sinua itseäsi. Ole mikä olet. Täällä ollaan kuitenkin mielummin onnellisia kuin oikeassa. Täällä eletään ihan tavallista elämää eikä ryhmä ole ryhmän takia vaan elämän takia.
Sivu on suljettu, joten ei tarvitse pelätä ryhmään kuulumattomien salaista seuraamista. Täällä ollaan avoimia ja aitoja yhdessä.
Allekirjoittanut on Ihmeiden Oppikurssin, Eckhart Tollen, Moojin ja Tommy Hellstenin ajatusten seuraaja. Ajattelen kuitenkin omilla aivoillani. Tykkään musiikista ja valokuvaamisesta.
Elämä on nopeasti ohikiitävä matka joka on jo ohi. Nauti näytelmästä.
Hyvää matkaa ja tervetuloa, peace&love 

JakeOlen lueskellut tässä hassunhauskaa kirjaa nimeltä "Universumi on unta". Se kertoo ihmeiden oppikurssin ajattelutavan hauskasti pilke silmäkulmassa. Kirjan piirtäjä ja kirjoittaja Alexander Marchand hyödyntää huumoria ja viestittää että ei tämän tarvitse olla niin kuoleman vakavaa. Ego kyllä pyörittelee päätään kirjaa lukiessa, mutta itsestä tämä vain on jo niin selvää. Ehkä se 8 vuotta on tehnyt tehtävänsä...;-) 
Tässä riipasuja sieltä täältä...:-) :-)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

T:Jake
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti