Google+ Followers

perjantai 11. syyskuuta 2015

Vastaus Rakkaudelta!!!

Hei Jake!!

Kiitos paljon että otit yhteyttä minuun, Rakkauteen. Vastaan sinne osoitteeseen jossa olet valmis vastaanottamaan tämän. Jos olisit jossain "muualla" niin vastaisin ehkä erilailla, vaikka totuus onkin aina sama. Kaikki tapahtuu juuri oikeaa aikaan, eikä tämäkään kirje tee siihen poikkeusta. Rakkauden viesti on aina sama, mutta tyyli saattaisi olla erilainen, koska siellä missä olet tällä hetkellä, perustuu paikkaan ja aikaan. Minä en ole ajasta, mutta sinä kuvittelet olevasi. Vastaanotat vain sen minkä kykenet.

Voit valita ajatuksen, että tämä on vain mielikuvitus leikkiä, mutta tulet huomaaman vielä joskus lopullisesti sen, että vain Rakkaus on totta ja siitä on mielikuvitusleikki kaukana.
Olisin voinut vastata sinulle vain "Rakkaus on", mutta vielä haluat leikkiä kanssani. Se sopii minulle, koska niin täytyy tapahtua.

Minä olen lähempänä kuin koskaan voisit edes arvata. Jos kertoisin sen missä minä asun niin kieltäisit sen, koska sinun mielesi jonka rakensit itse, ei pysty sitä koskaan täysin ymmärtämään. Onhan mielesi rakennettu meidän väliin. Sanon nyt kuitenkin sinun kielelläsi, että olen sinussa jo nyt. Kaikki vastaukset on annettu jo heti siinä hetkessä, kun niitä kysyit tai kun edes kerkesit kysymään.

Kerroit itsestäsi ja maailmasta. Oikein olet oivaltanut, että rakentamassasi maailmassa saattaa olla paljon asioita jotka eivät vastaa perimmäistä todellisuutta. Kaikki mikä katoaa ei ole todellista vaan se on todellakin katoavaa, siihen maaperään ei kannata uskomuksiaan rakentaa.

Siellä teillä todellakin on paljon ristiriitoja, koska itse ristiriita on ne keksinytkin. Etsitte lohdutusta, voimaa, rakkautta, hyväksyntää, ymmärretetyksi tulemista jne. Etsitte korvikkeita sille, joka on jo totta minussa eli meissä. En nyt ala kertoilemaan niistä asioista jotka sinulla siellä on hullusti, sillä se on vain sinun tehtäväsi, minulla niitä ei ole. Jos haluat niistä eroon niin hyväksy maailmasi ja anna se anteeksi. Tämä siksi että kuten sanoit, se ei ole mitään muuta kuin pienenpieni ajassa tapahtuva kosminen uni. Voit huokaista Jake helpotuksesta, sillä olet vapaa kaikesta syyllisyydestä ja pelosta mitä olet koskaan ylläpitänyt mielessäsi ja alitajunnassasi. Voit juhlia sitä tosiasiaa, että vain Rakkaus on todellista.

Olet kokenut aika paljon siellä ajassa ja siksi otit minuun yhteyttä, eikä se ei ole minulle mikään uusi asia. Minuun ottavat yhteyden kaikki ne erilliseltä tuntuvat sielut jotka ovat hämillään tai lopen kyllästyneet teidän maailmanne meininkiin. Tarpeeksi monta kierrosta jotka näyttävät alkavan ja loppuvan herättävät lopulta kysymyksen "Kuka minä olen?"

Olemmehan me jo vanhastaan tulleet tässä tutuksi, mutta sinulla on välillä tapana katkaista meiltä yhteys. Se ei haittaa mitään, sillä olen tässä vierelläsi aina, ikuisesti. Minä en sinua jätä koskaan, vaikka siellä ajassa olet tullut kokemuksellisesti jätetyksi todella monta kertaa. Muista se että rakastan sinua ikuisesti, koska me olemme rakkaus ITSE. Minussa ei ole loppua.

Puhuit "kopiorakkaudesta", siitä väärästä rakkauden muodosta johon kuuluu vastakohdat. Kyllä, minä en ole se joka ilmestyy ja sitten katoaa, vaan minä olen kaikki kaikessa. Sinä itse olet "heiluriukko" joka uskoo vahvasti rakkauteen joka katoaa ja se johtuu siitä, että olette luoneet uskomukset rakkaudestanne ja siksi mielenne on hämillään kaikesta. Olette kokemuksellisesti pahassa sekasotkussa eikä sillä samalla tasolla sitä ei voida ratkaista jolla se sotku on saatu aikaiseksi. Siksi oli hyvä, että otit minuun yhteyttä. Te ette aina huomaa sitä, että rakkautenne on vääristynyt alkuperäisestä. Kun rakastutte toiseen näennäiseen hahmoon niin rakastutte vain omaan mielikuvaanne siitä toisesta, sellainen rakkaus ei ole mitään rakkautta, se on vain "rallausta". Kun te rakastutte niin "rallaatte" vain omiin ajatuksiinne. Pelkkää kuvittelua. Olet saattanut huomata, että tämän "rallauksen" ylläpitäminen kuluttaa vain "energiaasi" ja siksi et enää tahdo lähteä leikkiin mukaan. Olet tehnyt havainnon, että on olemassa jokin muukin tapa.

Kun erityinen ihmissuhteenne kulkee ajassa kuvitellen kehittymistä, niin yhtäkkiä huomaatte, että se rakkaus on kadonnut johonkin. Se ei ole totta. Jos rakkaus kehittyisi tai katoaisi, niin teillä ei olisi enään ensimmäistäkään ongelmaa. Jos rakkautenne olisi totta, niin olisitte umpi rakastuneita kaikkeen ja jokaiseen, aina. Jos olet rehellinen itsellesi, niin huomaat, että kaikki on pyörinyt vain paikallaan. Minä en kehity koskaan, koska olen jo kotona, mutta sinä joudut vielä tekemään pieniä vippaskonsteja koska kuvittelet olevasi matkalla johonkin. 
Olet luonut unesi minun rinnalleni. Autan sinut sieltä takaisin tänne jos annat halukkuutesi, muuta ei tarvita.


1. Oletko sinä oikeasti totta ja voiko sinua nähdä täällä katoavaisuuden unessa?

Vastaus: Kun otat selvää siitä mikä EI ole totta, niin pääset lähemmäksi minua. Se johtuu siitä, että kun otat selvää uskomuksistasi ja päästät niistä kaikista irti, niin pääset takaisin alkulähteeseesi eli kotiin, rauhaan. Siellä olemme yhtä. Egosi on rakentunut siitä tarinasta jota sepität itsellesi ja se häiriköi sinua ja veljiäsi. Tarinasi on rakentanut seinät sinun ja veljiesi väliin. Mikään ei ole niin totta kuin minä, Rakkaus ja sitä me todellakin olemme. Kukaan ei pääse tänne yksin, vaan te tulette sieltä kaikki kerralla. Tätä egon on mahdoton ymmärtää, koska hän itse on erillisyyden perikuva.
Kun olet tehnyt tehtäväsi, niin tulet näkemään minut sielläkin, mutta niin kauan kuin harhailet pääsi sisällä, erkaannut minusta. Älä käsitä väärin, ei ajatukset ole "pahoja" ne ovat neutraaleja siksi, että ne eivät ole totta. Sinun ei tulisi samaistua tarinaasi, koska se aiheuttaa sinulle vain tuskan kokemuksia.

Voit saada minusta kokemuksia siellä eikä ole syntiä nauttia niistä asioista joita siellä harrastat. Miksi asia jota ei ole koskaan tapahtunutkaan todellisuudessa voisi syöstä sinut helvettiin? Helvetti on niiden riekaleidenne välissä joita kuvailet korviksi. Voit valita syyttömyyden ja vapauden. Voit huoleti elää elämäsi, katsella näytelmääsi ja palata hyvissä mielin takaisin tänne missä olette aina olleet rakastettuja. Täällä rakkaus on niin suurta, että egosi uni palaa hetkessä tuhkaksi jota ei edes ollutkaan. Voi rakas lapseni jos vain muistaisit.

Näyttää siltä, että sinun veljesi on iskostanut sinuun pelkoja, jotka olet itse hyväksynyt todellisuudeksesi. Päästä tästäkin uskomuksestasi irti, koska se luo vain lisää erillisyyden harhaa, siitä ei ole mitään hyötyä.


2. Voisitko jäädä pysyvästi elämääni?


Vastaus: Voin. Itseasiassa olen ollut pysyvästi sinussa aina. Olen huomannut, että olet tehnyt elämäsi aikana paljon havaintoja minusta ja siksi kokemuksesi osittain on tuntunut joskus jopa vaikeutuvan. Se johtuu siitä, että sinun tarinasi, menneisyytesi, egosi hyökkää yhtä kovaa kimppuusi, koska tämä pelkää itsensä katoamista tyhjyyteen. Ego ei voi ymmärtää minua ja siksi sinulla on ajoittain jopa raskaitakin kokemuksia näytelmässäsi. 
Olet alkanut erottamaan pelon ja rakkauden ja näiden kahden välillä poukkoileminen saattaa sinua väsyttää. Älä kuitenkaan ole huolissasi, sillä vain minä Rakkaus olen todellinen, väsymys vain ohimenevää.

Kuvittelet olevasi ihminen ja riippuu uskosi määrästä miten voimakkaasti haluat siellä kärsiä. Siirrä uskosi minuun joka on jo sinussa. Painotan vielä yhtä tärkeää seikkaa, sinun tarkoitus siellä ei ole sormia napsauttamalla olla Kristuksen kaltainen pyhimys, se olisi vain egon kuvittelua, älä yritä pitää uskomusta yllä siitä, että olisit kehossa kuolematon ja että kehosi ei sinua pettäisi, rakenna uskosi minun varaan, niin et kuole koskaan. Hyväksy ego, hyväksy tarinasi, se on paperilla helppoa, koska se osoittautuu kuitenkin aikanaan asiaksi, jota ei edes ole olemassa. Peloillasi ei ole sinuun mitään voimaa ellet itse anna niiden musertaa sinua. Älä tukahduta pelkojasi. Ihmisyydessä on tiettyjä tekniikoita jotka edesauttavat asioiden puhdistamista. Jos tunget pelkosi takaisin, niin ne saattavat vaikuttaa voimistuvan, mutta jos tuot ne minulle, niin minä en edes niitä näe. 
Minä olen sinä ja sinä olet minä. Rakkaus. Suosittelen, että olet takertumatta liikaa sanaan Rakkaus, sillä siellä tuntuu olevan menossa Rakkaus buumi, sanasta Rakkaus on tullut muotitrendi ja sillä saattaa olla monenlaisia hassuja mielleyhtymiä, mikä ei sekään ole paha asia. Sanat ovat vain symboleja, mutta Rakkaus ei rajoitu sanaan rakkaus. Mielesi haluaa vain "rallikuskiksi" rallaamaan, minä taas olen. Minä olen kuskisi ja sinä näet unta, että olet pelkääjän paikalla.

Elä vain normaalia elämää ja kohtaa pelkosi ja päästä niistä irti sitä mukaa kuin niitä ilmaantuu, niin huomaat että niillä ei ole mitään todellista voimaa. Se on todellisen henkisyyden avainasia. Pelkillä kivoilla mielikuvilla leikkiminen ei ole mistään kotoisin. Kaikki ne mielikuvat rakkaudesta ovat vain harhaa. Kotiin pääset vain poistamalla esteet kodin edestä. Katsele ja ole ohikulkija ja katsele vielä kerran.

Olet viimeaikoina toivonut kovasti toista hahmoa elämääsi jonka kanssa voisit nostaa rauhassa, turvallisesti ja rehellisesti pelkosi esiin. Hyvä, se on todella suuren halukkuuden merkki, olet siis tosissasi halukas takaisin rakkauteen... Sinulle ei enään riitä pelkkä egon rakkaus (rallaus), mutta muistutan sinua vielä siitä, että anna pelkosi suoraan minulle, toinen keho ei voi koskaan sinua auttaa ilman minua. Kehot ovat valmiita aina vain hyötymään sinun kehostasi kunnes se lopulta päättyy erkaantumiseen. Maailmanne muistuttaa erkaantumisesta myös rakkaus (rallaus) suhteissa.  
Älä hätäile, kaikki tapahtuu juuri oikeaan aikaan! Olet nyt tässäkin juuri oikeaan aikaan kuuntelemassa minua.  Luota ja usko minuun, niin saat rauhan mieleesi. Et ole koskaan yksin, älä edes kuvittele semmoista, se on vain egon ääni jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa!

Rakkaudella Rakkautesi ikuisesti <3

P.s Jos sinulle tulee vielä kysymyksiä, niin olen aina valmis vastaamaan


P.p.s On hieno huomata, että et ota itseäsi enään niin kuoleman vakavasti ja osaat jopa nauraa itsellesi. Sen osoittaa tämä julkinen kirje, tämä on kerrassaan loistava asia rakkauden oivaltamisen polulla. Siellä näyttää ilmenevän niin paljon vakavuutta ja kuolemaa, että nauru muistuttaa sinua minusta, sillä minä olen sinussa itse ilo. Vastakohtien maailmassa on kuitenkin vastakohtien kokemuksia. Todellinen Rakkaus on tämän "yläpuolella".

Vaikka todellinen egon kuoriminen ei aina ole mukavalta tuntuvaa puuhaa, niin sen ei pitäisi tarkoittaa sitä, että ilo ja hauskuus pitäisi deletoida pois. Nauti matkastasi...ja katsele vielä kerran! 
Olet rakas rallaaja!2 kommenttia:

  1. Jos haluat selvittää mitä rakkaus todella on, voin suositella kirjaa "Rakkaus: Läheisyyttä ja särkyneitä sydämiä?". Se ei tarjoa uskomuksia, mielikuvitustuotteita tai kauniita, mutta toimimattomia kuvia, vaan selkeää ja toimivaa tietoa, joka auttaa löytämään vastaukset sieltä missä ne ovat.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta, pittee ottaa lukuun jos se jostain löytyypi! :-) ;-)

    VastaaPoista