Google+ Followers

torstai 17. syyskuuta 2015

Kaiken etsimisen jälkeen...

"Katsele vastasyntynyttä vauvaa tai pikkulasta, se osaa ihmetellä elämää sellaisena kuin se on. Aikuisena näytämme loitontuvan todella kauas tästä lapsenmielisestä viattomuudesta ja yksinkertaisuudesta. Meistä tulee raskasmielisiä ja uppoudumme täysin etsimiseemme halutessamme olla joku tässä maailmassa, pyrkiessämme menestymään ja halutessamme tehdä kaikesta täydellistä. Ja kaikki tämä on hyvin uuvuttavaa.
Kaiken etsimisen jälkeen taustalla olemme vain vastasyntyneitä vauvoja. Me näemme yhä maailman ensimmäisen kerran. Me vain jouduimme vähän eksyksiin tässä joksikin tulemisen pelissä -siinä kaikki."

Jeff Foster 

Allekirjoittaneen tekosia eiliseltä päivältä. Rakentelimme lasten kanssa leegoilla. Heittäydyin lasten kaltaisiksi ja rakensin talon. Lopussa pidin tuparit. Tarjolla oli mehua ja juustomakkaraa. Ilo oli ylimmillään ja aika katosi :-)
 
Mie jo isona poikana. Kolmannella luokalla. Nenän alla jälki pyörällä ajosta tai tappelusta. Maailman raadollisuus oli jo esittäytynyt minulle. Päälläni kauan haluamani farkkutakki joka oli tuolloin kovassa huudossa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti