Google+ Followers

perjantai 18. syyskuuta 2015

Henkisen etsijän rooli ja uskomusten täyttämä maailma

"Roolihahmo ja sen maailma ovat näet toisistaan erottamattomia. Heti kun on olemassa roolihahmo, on myös maailma, jossa se toimii. Maailma, jossa roolihahmo elää ja hengittää ja näkee itsensä. Äkäinen roolihahmo näkee äkäisen maailman. Surullinen roolihahmo näkee surullisen maailman. Henkinen etsijä näkee maailman, jossa on paljon etsittävää ja joka on täynnä opettajia ja opetuksia, jotka antavat toivoa ja lupaavat pelastusta.
Etsijä ei koskaan näe mitäään muuta kuin oman maailmansa.
Ja tuossa maailmassaan etsijä kuulee heräämisestä tai vapautumisesta, tai miksi sitä nyt ikinä haluatkaan kutsua, ja niin hän alkaa etsiä sitä omasta maailmastaan.
Mikä tahansa on mahdollista etsijän maailmassa. Etsijän maailmassa miljoonittain erilaisia henkisiä polkuja, menetelmiä, harjoituksia ja päämääriä. Miljoona tehtävää -miljoonittain asioita tarjolla. Etsijän maailmassa voi etsiä valaistumista, odotella vapautumista tai valmistautua jonkinlaiseen energioiden muutokseen. Etsijän maailmassa voi käydä erilaisissa tilaisuuksissa ja kuulla tulevaisuuden tapahtumista, jotka joko saattuvat etsijän kohdalle tai sitten eivät. Se on uskomusten täyttämä maailma. Se on maailma, joka on täynnä toisen käden tietoa ja käsityksiä, joita niihin vilpittömästi uskovat ja hyvää tarkoittavat ihmiset jakelevat edelleen muille."

Jeff Foster                                    Ei kommentteja:

Lähetä kommentti