Google+ Followers

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kysymyksiä Rakkaudelle osa 2.

 


Hei!
Kysyin eilen ryhmäsivullani ihmisiltä, että mitä he haluaisivat kysyä Rakkaudelta jos se olisi mahdollista? Jokainen voi kysyä näitä itsessään mutta nyt haastan "sisäisen ääneni" ja tässä vastaukset. Tätä kirjoittaessa en vielä tiedä mitä sisältäni tulee, ensimmäistäkään kysymystä en ole tätä kirjoittaessa miettinyt. Nyt koetan saada yhteyden..:-)

Moi! Kiitos Rakkaus edellisistä vastauksista, ne olivatkin kovasti ihmisten mieleen lukuisista lukukerroista päätellen. Nyt haluaisin kysyä lisää. Tällä kertaa en kysy itse, mutta ystäväni facebookissa...

1. Haluaisin kysyä, että mitä voin tehdä sille että jännitän ja pelkään muiden ihmisten seurassa?

RAKKAUS: Hei! Mukava että palasit takaisin kysymystenne äärelle, edellinen kysymys/vastaus juttu tuli teidän luomaanne tarpeeseen. Ihmiset kokivat vastaukseni kautta sisimmässään ITSENI, RAKKAUDEN.
Sanoit äsken, että et kysy itse vaan ystäväsi kysyvät facebookissa. Kyllä nämä kysymykset näyttävät tulevan erilliseltä itseltäsi, mutta minä vastaan sieltä jossa te olette yhtä. Erillisiltä näyttäviltä sieluilta tulevat kysymykset palautuvat takaisin minuun. 

Mitä voit tehdä sille että jännität ja pelkäät muiden seurassa?

Ensiksikin te erillisiltä näyttävät hahmot näytätte pelkäävän jokainen. Se pelko ja jännitys ilmenee hieman erilailla, koska egolla on tapa ilmentää itseään erilailla, jotta hukkuisitte omaan luomaanne erillisyyden harhaan. Todellisuudessa olette silkkaa 100 % rakkautta ja niin täynnä itsevarmuutta, että pelko on kuin bakteerin kokoinen ajatustahra universumin keskellä ja UNIversumikin on vain pieni ajatustahra IKUISUUDEN keskellä ja minä katan kaiken, aivan kaiken. Jäljelle jää vain menneisyys teidän mielessänne, jota ei enää edes ole. Adios amigos.

Niin kauan kuin koette totuutenne olevan kehossa, niin kauan pelkäätte. Kaikki teidän erillisyyttä korostavat henkiset suuntaukset, uskonnot, uskomukset, yhteiskuntanne, erillisyyttä korostava maailmanne on rakennettu pelosta. Syvällä sisällänne teillä on suuruuden pelko. Te koette pelkoa, koska pelkäätte pienen minänne katoavan tyhjyyteen. Kaikki se SUURUUS olette te, uskokaa kun sanon sen teille. Te olette suuruus, Jumala, Rakkaus, ikuisuus. Egonne ei tätä voi ymmärtää, koska ego on syntynyt erillisyyden ajatuksesta ja sitä hän on. Ego voi ymmärtää tämän hetken, kunnes se taas uskoo itseensä suuruuden sijaan. Ego tahtoo "elää" ja tuntea itsensä esim. jännityksen ja pelkojensa kautta. Mitä enemmän rakennatte hatarista ajatuksistanne maailman jota kuolema varjostaa, sitä enemmän pelkäätte. Jollakin se ilmenee ihmisten pelkona, joillakin haamujen pelkoina, jotkut pelkäävät hämähäkkejä, jotkut jopa perhosia. Kaikki ovat totuuden näkökulmasta harhaa. Haamuja kaikki. 
Pelkäätte toisianne ja siksi soditte, kinastelette, kilpailette ja tärisette pelosta. Jos vain muistaisit minut, todellisen itsesi, niin pelko katoaisi hetkessä, jopa kuoleman pelko katoaa koska se onkin kaiken pelon pohjalla. 
Pelkäätte että teidät tuomitaan. Jos pelkäät sitä, että jokin ihminen sinut tuomitsee, niin olet pohjimmiltasi tuominnut itsesi. Pelkäät, että Jumala tuomitsee sinut siitä, että olet "lähtenyt" ykseydestä Jumalan luota rakentamaan oman maailmasi. 
Näe ympärilläsi kuolemattomia henkiä, jotka kaikki on yhtä. Olette yhtä samassa mielessä. Älä välitä siitä, että kehot näyttävät olevan erillisyyden symboleita. Anna egosi puhua erillisyyden puolesta, mutta usko lujasti minuun, Rakkauteen. 
Minä en koskaan puhu erillisyyden puolesta. Tee tästä ajatuksesta harrastus itsellesi ja huomaa tulokset. Aina kun huomaat pelkääväsi ihmisiä, harjoita mieltäsi ajattelemaan että olette yhtä MINUSSA, olemme yhtä meissä.

Seuraavan kerran kun jännitys iskee, niin muista kuka olet. Hyväksy jännityksesi, anna kehosi esittää näytelmääsi, katsele sitä ja opi nauttimaan esityksestäsi ja muista että todellisuutesi on Rakkaus, ei pelko. Jos et jaksa uskoa jännityksesi katoavan niin ajattele jännityksesi olevan yhtä kaiken kanssa, mitä pahaa siinä on että jännittää? Jännitys on vain tapahtuma tapahtumien joukossa. Et ole erillinen vaikka sinua jännittäisi tai pelottaisi. 
Sinua minä en jätä koskaan. Minä rakastan sinua, koska minä olen sinussa, silloinkin kun sinua jännittää. Sinä kelpaat minulle sellaisenaan kuin koet olevasi. 2. Mitä oikeesti tapahtuu kuoleman jälkeen?

Rakkaus: Ensiksikin kuolemaa ei ole, joten ei tapahdu mitään. Egollesi tämä on pettymys.
Elokuva on loppu, joten mene kotiisi siitä. Sinä tiedät, että elokuvan jälkeen mennään aina kotiin, joten hyvää kotimatkaa vaan, näytös on ohi. The End.

Toki näytelmässäsi, unessasi sattaa tapahtua mitä vain. 
Jos kuuntelet egosi ääntä, niin se kyllä kertoo sinulle mielellään kaikkea sitä mitä kuoleman jälkeen tulee tapahtumaan. Egosi kertoo ensin, että kuolema on totta ja sen jälkeen voit joutua helvettiin tai päästä taivaaseen, voit syntyä 1200 luvulle tai päästä kokemaan atlantiksen "uudelleen". Toki saatat nähdä sellaisen unen jos oikein kovasti haluat siihen uskoutua. Jos hyvä säkä sattuu niin saatat ehkä saada Elviksen tai Marilyn Monroen roolit, mutta varaudu siihen, että ego huiputtaa sinua ja saatat kuolla alle kolmekymppisenä. Egon harha tuhoaa itseään, koska hän keksi kuoleman.

Kuolema on vain tarina päässäsi. Kuka uskoo kuolemaan? No egomielesi, se mielesi osa joka on epätodellinen. Henkisen polun alkuvaiheilla on muotia puhua kuoleman jälkeisistä tapahtumista ja karmasta, mutta sitten kun olet valmis TOTUUTEEN, niin näillä tarinoilla ei ole enään mitää sijaa. Tarinat kuolevat koska ne ovat vain tarinoita. Vain totuus jää ja karma poltetaan tuhkaksi. Olet ikuisesti vapaa ja kaikki on täysin anteeksiannettu.
Lapset rakastavat kertoa toisilleen kummitusjuttuja, mutta teidän yhteinen Isänne ei niitä teille kerro. Te lapset kerrotte niitä toisillenne, koska ne herättävät pelkoa ja pelko herättää tuntemuksia elämäänne kohtaan. Haluatte rakentaa tarinan ympärillenne, jotta täydellisyys joka karkoittaa pelon ei pääsisi astumaan tarinan "yläpuolelle". Elämänne ei ole mitään muuta kuin neutraali tarina. On oma valintasi kuinka voimakkaasti siihen uskot. Muistat varmasti kuinka lapsena pelkäsit, kun loit itsellesi henkilökohtaisen pelkosi joko tarinan tai elokuvan pohjalta. Mietiskele tätä hetki.

Ylösnousemus on kuoleman voittamista, karman täydellistä loppumista. Ego kyselee kysymyksiä, koska ego itse ei ole valmis totuuden vastaukseen. Etsikää mutta älkää löytäkö on egon mantra. Syntykää mutta älkää löytäkö.
Minä en ole jälleensyntymistä vastaan, senkus synnytte rooleihinne vaikka miljoona kertaa, atlantiksen johtajasta rapajuoppoon siltojen alle. Kaiken on vain tapahduttava ja kaiken näytöksen ainut tarkoitus on herättää sinut minuun. Rakkauteen. Anna tarinoillesi anteeksi ja tee se aina uudelleen, niin jonain päivänä ymmärrät, että mitään anteeksiannettavaakaan ei edes ole. Sekin oli vain pieni viitekehys "unessasi".
Rakkaudessa ei kehitytä, Rakkaudessa ei tulla paremmaksi eikä huonommaksi. Rakkaudessa ollaan yhtä kaikessa, ilman tarinoita ja ilman syyllisyyttä. Tämä Jarkoksi nimetty tarina kanavoi nyt minun "tienviittaa", mutta totuudessa tämäkin katoaa ja osottautuu muistoksi ykseydessä.


  
3. Miksi rehellisyys rakkaudessa on osalle ihmisistä niin vaikeaa?

Rakkaus: Mitä on rehellisyys? Miksi olette keksinyt semmoisen sanan ja merkityksen? Te tarvitte rehellisyyttä vain sen takia, että olette keksineet epärehellisyyden, rehellisyyden vastapuolen. Pohjimmiltaan kaikki on REHELLISTÄ, koska kaikella on tarkoituksensa. Rakkaudessa ei tarvita rehellisyyttä, koska rakkaus on kaikki ja sitä ME olemme. Vain ihminen tarvitsee rehellisyyttä muistaakseen tämän.

Rehellisyys rakkaudessa on vaikeaa siksi, koska erilliset mielet ovat hämmennyksissä ajan maailmassa. Te ette tiedä mihin suuntaan pitäisi kulkea, koska ego kertoo teille yhtä kysymystä vastaan tuhat vastausta. Minä Rakkaus vain olen teidän kanssanne jokainen hetki. Minuun kaikki kysymykset loppuvat, mutta niin kauan kuin olette eksyksissä, minä autan teitä. Isä, poika ja pyhä henki. Isä on se jota me olemme, poika on se jonka aika rakensi ja minä olen se pyhä henki joka auttaa teitä. Kotona nämä asiat unohtuvat, lopullisesti, aamen. Olet rakas. Olet Rakkaus. Olet Rakkaudessa.

Yhden käytännön ohjeen voin antaa ja se on sellainen, että älä huolehdi muiden ihmisten rakkaudesta, vaan pyri poistamaan omat esteesi rakkauden edestä. Kun poistat vain omat esteesi rakkauden tieltä, niin vastaus kysymykseesi tulee automaattisesti. Rakkauden silmin katsottuna näen Rakkauden ja erillisyyden silmin näet vain erillisyyttä. Saat kokemuksen siitä mihin uskot. Kaikkien halujen taustalla on absoluuttisen rakkauden ikävä. 
Teillä siellä ajassa näyttää olevan eri aikoja ja siksi rakkauden lopullinen oivaltaminen/muistaminen näyttää tapahtuvan eri aikaan. Sanon vielä kerran, että hoida oma tonttisi koska pohjimmiltaan sinä näet tämän näytöksen. Katselet sitä projektorisi kautta, vaihda tilalle anteeksinannon nauha ja näe hyvää unta juuri ennen lopullista heräämistäsi Rakkaudessa. Lopulta huomaat, että olet ollut sitä aina. No sitähän sinä olet ollut aina, tässä ja nyt. Rakastan sinua koska en muuta voi. Rakastan siis itseäni.


 4. Miks ihminen tekee hölmöjä juttuja halutakseen pitää pitää ns taivaasta kii?

Rakkaus: Koko teidän  maailmanne on hölmö juttu, hölmö tarina. Olette kuin hölmöläisiä taivaassa. Kun hölmöläiset kantoivat valoa säkissä mökkiin, niin se kuvastaa teidän erillistä mieltänne. Olette samanlaisia kuin hauskat tarinanne hölmöläisistä. Ette halua huomata sitä, että te sepititte ne hölmöläisten tarinat itse itsellenne! Ne tarinat ovat peilinne.

Kannatte egon maailmasta egon valoa täydelliseen taivaaseen, joka on itse valo. Olette siis Rakkaudessa, taivaassa, mutta keksitte taivaan keskelle rakentaa "oman" maailmanne ja nyt ihmettelette miksi se ei toimi. Siispä haluatte kantaa valoa VALOON. Tämän jälkeen haluatte pitää kiinni valosta jonka itse keksitte. Hehkulamppunne palaa ajassa ajan kanssa loppuun, mutta se valo johon teidät vien, ei pala koskaan loppuun, vaan se on ikuisuuden valo ja sinä sen lamppu.

Voisin sanoa, että olette yksi ja sama valo jossa ei pimeyttä ole, joten sitä ei tarvitse enään etsiä tai hakea mistään.
Taivaasta pidätte kiinni siksi, koska kuvittelette sen olevan yksilötason taivas. Taivaasta ei tarvitse pitää kiinni, koska vain fyysisyyden maailmassa tarvii pitää asioista kiinni. Se taivas josta minä tulen on täydellinen, eikä siitä tarvitse pitää kiinni. Tee hölmöjä juttuja ihan rauhassa, en minä niitä häiritse. Ole hämmentynyt, mutta tiedä, että vain Rakkaus on todellista. Vain taivas on jokaisen todellinen koti. Siellä ajassa tapahtuu vain hölmöjä juttuja ja yksi lääke on niille nauraminen. Itselle nauraminen on muisto Rakkaudesta.  5. Milloin se aikoo löytää mut?

Rakkaus: Nyt.

Voisiko olla mahdollista, että "se" eli minä olen "löytänyt" sinut jo ennen aikojen alkua, silloin kun sinua ei vielä ollut maailmassasi?

Tehdäänkö diili tässä "milloin se aikoo löytää mut?" leikissä?
Sinä etsit minut tässä piilos leikissä, aikaa nolla sekuntia. No okei, saat aikaa minun etsimiseen ihan niin kauan kuin haluat, mutta annan sinulle vinkin. Olen niin lähellä sinua, että minua et edes näe erillisyyden silmin. Älä kuuntele piilos kaverisi egon ääntä, vaan tiedä että olen täällä. Kun pysähdyt ja hengität, niin saatat minut "nähdä" ja löytää. Voi lapseni olet niin ihana kun olet roolihahmossasi siellä. Shhhh, ollaan ihan hiljaa, muuten voi paljastua sinulle. Leikitäänkö vielä kauankin piilosta? Kohta isä huuteleekin meidät kotiin ja olemme taas rakkaus itse.
Vaikka sinä aloitit tämän piiilosleikin jossakin universumin laidalla, niin se ei tarkottaisi sitä, että Rakkaus ei olisi unohtanut. Rakkaus kyllä kestää leikkimisen, koska kaiken se "kärsii".
 
 
6. Kysyisin, miksi on välillä vaikeaa pysyä Rakkaudessa, miksi vieläkin joskus pelko nostaa päätään...?


Rakkaus: Rakkaudessa pysyminen on vaikeaa vain siitä syystä, että unohdat sen tosiseikan, että vain Minä, Rakkaus, olen ikuinen.
Kyse on unohtamisesta, ei Rakkauden katoamisesta. Kun olet kerran polulle lähtenyt (polulle joka vie takaisin kotiin), niin sen ei tarvitse olla kovin vakavaa, vaikka totuus pääsisikin välillä unohtumaan. Ota vain rennosti, sillä se mikä on kaikenkattavaa, sillä ei voi olla vastakohtaa. Senhän sinä jo tiesitkin.
Pelko kuuluu maailmaasi ja koita tulla sen kanssa toimeen. Kun teet "läksysi" niin hyvin kuin voit, niin Rakkaus näyttäytyy aikanaan sinulle lopullisesti. Pelko ei ole kuin pelkkä ajatus. Miten voisit oikeasti pelätä ajatuksiasi? Pelkosi on kuvitelmaa. Anna tälle anteeksi minun kauttani.

Keho on pelon symboli. Tämän ajatuksen takana on rakentamasi maailma. Kun olet palaamassa takaisin kotiin, niin voit nähdä kehotkin minun ilmentyminä. Se tarkoittaa sitä, että annat kehon muuttua ja kadota. Luota minuun, minä en katoa ja me olemme MINÄ, yhtä yhdessä.

 
 7. Miksi en saanut rakkauttani pitää?

Rakkaus: Olet jostain syystä saanut päähäsi ajatuksen, että et ole saanut rakkauttasi pitää. Kyllä sinä olet sen saanut pitää. Egosi ääni kertoo kyllä mielellään sen, että Rakkaus olisi sinut jättänyt. Erillisyyden ajatus. Ei, rakkaus ei ole sinua koskaan jättänyt. Mikään muu asia maailmassa ole niin varmaa kuin se, että SINÄ OLET SAANUT RAKKAUDEN PITÄÄ AINA MIELESSÄSI.
Vaikka maailmassasi on erkaantumisen ajatuksen näytös menossa, niin näytöksillä on tapana loppua. Kun näet tämän näytöksen, niin olet silloinkin rakkaudessa.

Kuvittele että olet elokuvateatterissa katsomassa elokuvaa joka nostaa sinussa rakkauden tunteita. Vierelläsi on matkakumppanisi joka pitää sinua kädestäsi kiinni. Hän kuiskaa korvaasi "Rakastan sinua". Sinä, elokuva, matkakumppanisi, elokuvateatteri, rakennus, kaupunki, maa, maailma, avaruus, universumi ja kaiken tämän takana Jumala. Olette kaikki yhtä rakkaudessa ja täysin turvassa.

Voi kuinka olemmekaan Rakkaus, voi kuinka me olemme aina olleet Rakkaus. Itke Rakkauden kyyneliä, naura niitä. Katsele ympärillesi, se kaikki on sinun sisälläsi. Todellinen identiteettisi on Rakkaudessa.

Nyt minä jään taas tänne jossa olemme yhtä. Hengitä, rentoudu ja tiedä. Sitä me olemme.

Tulen taas takaisin sanojen muodossa kun kutsu käy, jos niin ei käy, niin kaikki on siltikin ennallaan. Tässä tämä on, aina on tarpeeksi. Me olemme tarpeeksi yhdessä.

T: Rakkaudella Rakkaus, jostain ajan takaa, mutta kuitenkin ajassa. <3 <3


( Huom. Jarkkona koin tuossa lopussa niin syvän rakkauden tunteen, että minulta pääsi pari kyyneltä (eihän mies voi tunnustaa itkevänsä enempää, uskomus sekin) Kiitos ja näkemiin. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti