sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Voit vain olla rakkaus. Se on niin yksinkertaista!


"...Taivas ei ole paikka tai tila. Se on pelkästään tietoisuutta täydellisestä Ykseydestä ja tietoa siitä, että mitään muuta ei ole olemassa, ei mitään tämän Ykseyden ulkopuolella eikä mitään muuta sen sisällä.""Näet todellisen maailman vasta, kun olet antanut täydellisesti anteeksi ihmisten maailmalle, sillä todellisessa maailmassa ei ole tiedostamattoman syyllisyyden heijastumia. Näet kaikkialla vain viattomuutta, koska se on omaa viattomuuttasi."
"Kun todella heräät, tunnistat sen, mikä ennen näytti todelliselta, siksi turhanpäiväiseksi uneksi, joka se oikeasti on. Sen jälkeen unohdat sen - tai ainakin siitä tulee sinulle merkityksetön. Näit edellisenä yönäkin unia, joita et enää muista. Nykyinen elämäsi ja kaikki muutkin katoavat, ja kun kaikki saavuttavat samanlaisen valaistumisen tilan, koko maailmankaikkeus katoaa ja jäljelle jää vain Jumalan Taivaallinen Maailmankaikkeus."


"Anteeksianto huomaa, että sitä, mitä luulit veljesi sinulle tehneen, ei ole tapahtunut. Se ei anna syntejä anteeksi eikä tee niitä todellisiksi. Se näkee, että syntejä ei ollut. Ja näin nähtynä kaikki syntisi on anteeksiannettu."
"Egon käsikirjoitus ei näytä aina muuttuvan silloin, kun haluat sitä. Mutta on mahdollista lopettaa kaikki egon käsikirjoitukseen välttämättä kuuluva kärsimys ja kokea rauha pelon sijaan.""Mikset vain lakkaisi ajattelemasta sitä, rakastavatko ihmiset sinua vai eivät, ja sen sijaan itse vain rakastaisi heitä? Silloin sillä ei ole mitään merkitystä, mitä he sinusta ajattelevat. Voit vain olla rakkaus. Se on niin yksinkertaista!"

...Kuka on parantaja? Vain potilaan oma mieli. Lopputulos on se, minkä hän päättää sen olevan. Erityiset ulkopuoliset voimat näyttävät huolehtivan hänestä, mutta ne antavat vain muodon hänen omalle päätökselleen. Hän valitsee niistä joitakin vain saattaakseen toiveensa kouriintuntuvaan muotoon."
"Ikuisuus on yksi aika ja sen ainoa ulottuvuus on "aina."


"...Sekä aika että ikuisuus sijaitsevat mielessäsi ja tulevat olemaan ristiriidassa keskenään, kunnes näet ajan vain keinona tavoittaa ikuisuuden uudelleen."
"Aseta uskosi ainoastaan tähän yhteen asiaan, niin se riittää: Jumala tahtoo, että sinä olet taivaassa, eikä mikään voi estää sinua saavuttamasta sitä tai sitä saavuttamasta sinua. Mikään hurjimmistakaan harhahavainnoistasi, kummallisista kuvitteluistasi tai synkimmistäkään painajaisistasi ei merkitse mitään. Ne eivät voita sitä rauhaa, jonka Jumala sinulle tahtoo."
"Kiellä harhat, mutta hyväksy totuus. Kiellä, että olet kuin varjo, jonka lyhyeksi ajaksi lankeaa kuolevaan maailmaan. Vapauta mielesi, niin näet vapautuneen maailman."


"Pelon läsnäolo on selvä merkki siitä, että luotat omiin voimiisi."
"Anna aina muiden uskoa mitä he haluavat. Sinun ei tarvitse saada ihmisiä olemaan samaa mieltä kanssasi."
"Ketään muuta ei ole missään. On vain yksi ego, joka näyttäytyy monena."
"...Sadut voivat olla mielyttäviä tai pelottavia, mutta kukaan ei sano niitä tosiksi. Lapset voivat niihin uskoa ja siksi ne ovat heille hetken aikaa tosia. Mutta kun todellisuus valkenee, kuvitelmat ovat mennyttä. Todellisuus ei kuitenkaan ole hävinnyt sillä välin."
"...en ole unohtanut ketään. Auta minua nyt johdattamaan sinut takaisin sinne, mistä matka alkoi, jotta yhdessä minun kanssani voisit valita toisella tavalla."
"Parasta on oppia antamaan anteeksi aina huolimatta siitä, mitä näyttää tapahtuvan. Se on ainoa todellinen ulospääsytie koko tästä painajaisesta."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti