torstai 26. lokakuuta 2017

Elämää vapaassa pudotuksessa!

"Sitä vain huomaa tekevänsä asioita. Vaikkapa tulevansa tänään tänne. Se, mikä tapahtuu, tapahtuu. Eikä mieli pysty millään hyväksymään, että se on näin yksinkertaista. Mieli haluaa valita, suunnitella ja hallita- tai ainakin kuvitella hallitsevansa. Se haluaa esittää Jumalaa. Voi olla hyvinkin lohdullista tuntea, että on itse ohjaksissa..

Mutta elämä vain tapahtuu. Se on niin käsittämättömän yksinkertaista. Tämä tapahtuu, tuo tapahtuu. Suunnitelmia laaditaan. Ruokaa syödään. Matkustamista tapahtuu, matkustamista ei tapahdu. Ystäviä tulee ja menee. Sanoja lausutaan tai ei lausuta. Keho istuu, seisoo, kävelee ja on kävelemättä. Kaikenlaisia ääniä, tuoksuja, makuja ja muita tuntemuksia ilmenee, ja kaikki tapahtuu tässä, siinä välittömyydessä, joka olen.

Kaikki vain ilmenee juuri silloin kun se ilmenee ja karisee pois ajallaan. Jäljelle jää vain välittömyys tapahtuipa mitä tahansa. Näin yksinkertaista se on. Se on elämää vapaassa pudotuksessa, elämää ilman viitepisteitä, ja koko kysymys motivaatiosta katoaa, kun tämä nähdään ja kun huomaa, että tekipä tai olipa tekemättä jotakin, se on aina täydellistä. Eikä koskaan voi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu-se on se seikkailu!"

Jeff Foster

Eilinen meni jo! Mutta sitä voi muistella TÄSSÄ HETKESSÄ! Luureissa soi metallicaT:Ilmarumpali Hakola
Sanotaanko vaikka näin että "OLI ihanan RAIKASTA!" ;-)
Ilmentymiä
Uimala päivää ennen lumen tuloa..Go to the flow!
Jake: "Mennäänkö ulos syömään?" Jake: "juu mennään vaan, se on muodikasta!"
Aamen
Ghost of Love
Lovetusta osa 1
Lovetusta osa 2.
Tänä aamuna: "Ensilumi yllätti autoilijat" ;-)
Henkisen kirjallisuuden klassikko. Manala. "Kaikki ongelmat alkoivat siitä kun Jumalan poika unohti nauraa" ;-) ;-) ;-)

.
"Kitka ja erillisyys elämästä eivät voi olla mahdollisia, sillä sinä olet elämä!"

Jeff Foster

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti