tiistai 17. lokakuuta 2017

Sinä olet henki, kokonainen ja viaton"On aivan välttämätöntä muistaa, että ennen kuin kaikki syyllisyys on poistettu mielestä, ei voi olla loputtomassa nykyhetkessä pysyvästi. Se on mahdotonta. Jokainen yritys pysytellä tässä hetkessä on tuomittu epäonnistumaan, ellei samalla harjoita todellista anteeksiantoa. Ennen kuin on saanut täysin annettua anteeksi sille, minkä on projisoinut oman itsensä ulkopuolelle, ei saa omassa alitajuisessa mielessään itsekään anteeksi, ja ennen kuin saa itse täysin anteeksi, ei voi saada syntymän ja kuoleman kierrettä katkeamaan. Tässä hetkessä oleminen ei paranna alitajuista mieltä ja tee egoa tekemättömäksi. Todellinen anteeksianto sen sijaan poistaa esteet rakkauden tietoisuuden tieltä ja rakkauden läsnäolo on ihmisen luonnollinen tila. Yhtä luonnollista on tehdä ego täysin tekemättömäksi niin, että on mahdollista pysytellä ikuisessa "ainaisuudessa" yksinkertaisesti vain siksi, ettei mitään muuta ole enää jäljellä."

"Pyhän hengen ääni ei käske, koska se ei pysty ylimielisyyteen. Se ei vaadi, koska sen ei tarvitse hallita. Se ei voita, koska se ei hyökkää. Se pelkästään muistuttaa. Se on vastustamaton ainoastaan sen vuoksi mistä Se sinua muistuttaa."
" Mitä enemmän antaa anteeksi, sen paremmin ymmärtää uneksivansa"
"Todellinen henki on kokonainen ja pysyvä. Se on kuolematon todellisuutesi.""Sinä olet henki.
Kokonainen ja viaton.
Kaikki on annettu anteeksi ja vapautettu."


"Valaistumisella ei ole eri tasoja. Joko olet kokonainen tai et ole."


"Onnistunut ihmisuhde on sellainen, jossa annat anteeksi tai olet antanut anteeksi."


"Jos veljesi ovat viattomia, koska he eivät todellisuudessa tehneet mitään, silloin sinäkin olet viaton, koska et ole todellisuudessa tehnyt mitään.""Vaikka miten näyttäisi siltä,  että olet oikeassa- ja muodon tasolla sitä varmasti oletkin- se ei tuo sinulle rauhaa."


"Olen kuolematon henki.
Kehoni on vain kuvajainen.
Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa,
mikä minä olen."Kuolematon todellisuutesi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti