Google+ Followers

maanantai 8. joulukuuta 2014

Päämääränä yhdentynyt ihmissuhde
"Kun ryhtyy muuttamaan suhdettaan Yhdentyneeksi ihmissuhteeksi, on hyvä pitää mielessä, että kyseessä on radikaali suunnanmuutos kohti tuntemattomia vesiä. Koska päämäärämme on nyt saavuttaa pysyvä ja muuttumaton Rakkauden tila, jota kukaan tai mikään ei voi tietenkään uhata, meidän on työstettävä pois kaikki egon puolustusmekanismit, mukaan lukien tekosyyt, projisointi, kieltäminen, katkeruus, vastahyökkäys ja puutteenalaisuus. Jos todella haluamme saavuttaa syvän ja ikuisen Rakkauden, meidän on oltava valmiita poistamaan kaikki esteet Rakkauden tiedostamisen tieltä sekä muissa että itsessämme. Tämä merkitsee sen ymmärtämistä, että todellinen läheisyys on paljon enemmän kuin pelkkää seksiä tai fyysistä ja emotionaalista yhteenkuuluvuutta.
Aito läheisyys alkaa siitä, että opimme luopumaan puolustelunhalusta. Avautumalla ja uskaltamalla olla rohkea ja haavoittuva kumppanimme edessä voimme löytää tien rakkauteen. Näin saavutamme myös itsetuntemusta ja opimme rakastamaan itseämme. Opimme niin ikään luottamaan itseemme ja Alkulähteeseen. Kestävä ja aito läheisyys alkaa siitä, että opimme tuntemaan oman todellisen luontomme. Useimmat meistä kuitenkin jumiutuvat turhaan kierteeseen, jossa etsitään lyhytaikaista fyysistä ja emotionaalista läheisyyden tunnetta seksistä. Kuvittelemme virheellisesti, että tällaiset kohtaamiset toisen ihmisen kanssa voisivat tuoda meille läheisyyden, jota kaipaamme, mutta ne eivät voi jatkuvasti tuoda meille sitä, mikä meidän on löydettävä omasta itsestämme. Tämän takia me koemme, että rakkaus toista kohtaan alkaa ajan myötä hiipua."

"Yhdentyneen ihmissuhteen päämäärä on molempien vapauttaminen. Vapauttamisella tarkoitamme sitä, että auttaa toista vapautumaan siitä virheellisestä havainnosta, että me olisimme vain dualistisia ihmisiä epävarmassa elinympäristössä. Yhdentyneessä ihmissuhteessa opimme ymmärtämään, ettei kumppanimme ole erillinen vaan että hän on yhtä kuin me. Kun jätämme säännönmukaisesti egon huomiotta, saamme kumppanimme lopulta vakuuttuneeksi, että hän on Ääretön ja Yhdentynyt itse.""Todellinen Rakkaus voi vain lisääntyä, kun sitä käytetään eli laajennetaan. Me onnistumme tässä harjoittamalla anteeksiantoa (jättämällä egon virheet huomiotta niin omassa itsessä kuin kumppanissakin), kiitollisuutta, kärsivällisyyttä, pyyteetöntä antamista, kuuntelemista ja rehellistä puhumista ehdoitta, mikä merkitsee, ettemme edes salassa halua toiselta vastapalvelusta takaisin. Tietoisen rakkauden ihme tunnetaan sen ehdottomasta laajenemisesta, ja alkuun tämä saattaa vaatia äärimmäistä kärsivällisyyttä ja suvaitsevaisuutta eritoten suhteessa tapahtuvan muutoksen alkuvaiheissa."

-Vie minut totuuteen-vapaaksi egosta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti