Google+ Followers

lauantai 29. marraskuuta 2014

Maailma sateenkaaren väreissä

Maailma esiintyy sateenkaaren väreissä, halusimme tai emme. Syy tähän on se, että rakkaus on universaali asia eikä siten kenenkään mielipiteestä riippuvainen. Meidän ihmisten maailma esiintyy monimuotoisena, koska mielemme on kasvanut niin monimuotoiseksi. Mielemme on vain niin hämmennyksissä kaikesta tieto tulvasta. Rakkaus on onneksi kuitenkin aina sama. Jopa 2000 vuotta sitten eräs (ehkä) pitkätukkainen hippi puhui rakkauden ja anteeksiannon puolesta. Suositteli tehdä toiselle niin kuin tekisi itselleen, eikä käskenyt rakentamaan taivasta tänne vaan etsimään sen itsestään, sisältä. Taivasten valtakunta on meissä sisällämme. Käyttäisikö hän tänä päivänä energiaansa oikeassa olemisen tarpeessa syyttelemällä homoutta tai erilaisuutta? En usko. Hän puhuisi ja puhuu edelleen kauttamme välittämisen, hyväksymisen ja rakkauden puolesta, vapauden kautta.

Rakkaus ei vaadi politiikkaa, rahaa, instituutioita, kirkkoja, uskontoja, vastakkain asettelua, sotaa eikä edes rajuja mielipiteitä. Rakkaus vain on. Silloin kun rakkaus puhuu, niin siitä puuttuu pelko. Ihminen voi ristiinnaulita pohjimmiltaan vain itsensä.Raamatusta:

"Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus."

"Viha virittää riitoja, mutta rakkaus peittää rikkomukset kaikki."

"Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Sentähden on rakkaus lain täyttämys."

"Rakkaus ei koskaan häviä; mutta profetoiminen, se katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa, ja tieto katoaa."

"Joka ei rakasta, se ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus."

"Ja me olemme oppineet tuntemaan ja me uskomme sen rakkauden, mikä Jumalalla on meihin. Jumala on rakkaus, ja joka pysyy rakkaudessa, se pysyy Jumalassa, ja Jumala pysyy hänessä."

 "Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa on rangaistusta; ja joka pelkää, se ei ole päässyt täydelliseksi rakkaudessa."

"Lisääntyköön teille laupeus ja rauha ja rakkaus."

 IOK:sta:

"Jumala on pelkkää Rakkautta ja siksi myös minä olen Rakkaus ."

"Vapautan maailman kaikesta siitä, mitä luulin sen olevan."

"Antaminen ja saaminen ovat totuudessa sama asia.
Tulen saamaan sen, minkä annan pois."

"Totuus ei tule ja mene, ei vaihdu eikä muutu eikä esiinny milloin tuossa, milloin tässä asussa, kiinniottoa väistäen ja estäen otteen saamista itsestään. Se ei piileskele. Se seisoo täydessä valkeudessa täysin saavutettavissa."

"Rakkaus loi minut itsensä kaltaiseksi."

"Rakkaus ei kanna kaunaa."

"Mietipä mitä pyhä ihmissuhde pystyy opettamaan! Siinä usko eroavaisuuksiin tehdään tekemättömiksi. Siinä usko erilaisuuksiin muuttuu uskoksi samanlaisuuteen" 

"Menneisyys on ohi. Se ei voi minua koskettaa."

"Opeta vain rakkautta, sillä rakkautta sinä olet."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti