Google+ Followers

lauantai 27. syyskuuta 2014

Taistelukentän yläpuolella

"Onnellisuus ei voi riippua olosuhteista. Jos näin on, olet satimessa, sillä tässä muutosten ja vaihdosten maailmassa voi luottaa ainoastaan siihen, että kaikki muuttuu ja vaihtuu. Jos käytät puoleensavetämisen lakia saadaksesi haluamasi, joka havaitsemani perusteella onnistuu noin yhden ihmisen kohdalla sadasta sitä yrittävästä, mikään saamasi ei kuitenkaan ole kestävää.
Mikään täällä ei ole pysyvää. Se mikä näyttää tällä hetkellä olevan elossa, saattaa kohta olla täysin kuollut. Tarkoituksenani ei ole masentaa sinua näillä puheillani; tarkoitukseni on osoittaa sinulle suunta kohti jotakin sellaista, jota ei voi koskaan mitenkään muuttaa- johonkin joka voi tuoda sinulle onnellisuuden pysyvästi, koska se ei ole riippuvainen siitä, mitä tapahtuu. Se on todellista henkisyyttä, eikä sitä voi mikään viedä sinulta huolimatta siitä, mitä näyttää tapahtuvan. Eikä sinun täydy edes luopua omasta elämästäsi. Nyt vain katselet sitä eri tavalla, taistelukentän yläpuolelta. Katselet elämää- ja kaikkea näkemääsi- henkisen näkökyvyn avulla."

-Rakkaus ei ole unohtanut ketään
4 kommenttia:

 1. Olipash se shympaattinen shanoiltaan ja musaltaan tuo biisi..
  Näitä biisivalintojasi on välillä kiva tsekata, on niin monia artisteja, kuten tämänpäiväinen, josta en ole ikinä kuullukkaan, tosin, empä paljoa seuraa musamaailman tapahtumia, yleensä niitä vaan sattumoisin joitakin biisejä tipahtelee tajuntaani eri yhteyksissä ja sitten pitää mennä Juutupeen tarkistamaan että mikäs tämä onkaan..ja saatan ruveta faniksi.

  VastaaPoista
 2. Heipsh Nokkelah Naurish! Mukavaa kuulla että biisilinkkaukset on kivojah..;-)

  VastaaPoista
 3. ...ainakin tässä biisi valinnassa oli jotakin jujua...;-)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista