Google+ Followers

lauantai 20. syyskuuta 2014

Kuvausta ja suklaa-humalaa...

Moi!

Kävin tänään hieman kuvailemassa kun oli harvinaisen sumuinen aamu. Samalla reissulla kävin kiertelemässä kirppareita, mutta en löytänyt mitään. Yritin myös katsella itselleni sänkyä, koska olenhan nukkunut varmaan jo 20 vuotta patjalla. Tällä hetkellä olen nukkunut pelkkien peittojen kanssa. Olen siis oikein kunnon "hippi" eikä minusta saa pröystelevää porvaria tekemälläkään;-) Hassua sinänsä, mutta ei minulla ole kauhea kiire hommata sitä sänkyä, se ilmestyy sitten kun on oikea hetki. Kaikkeen tottuu.
Ostin tänään Lenny Kravitzin uuden vinyylin ja pitkästä aikaa aion hemmotella itseäni myös raakasuklaalla..aion tehdä sitä tässä samalla kun blogaan...pidemmittä puheitta tän päiväisiä kuvia;Lenny 50 v. & Jake 41 v.
Lenny ja nuorentava raakasuklaapaketti <3 <3"Jokainen meistä voisi opetella vaikkapa sellaisen tavan, että olisimme joka ikinen aamu herätessämme iloisia siitä, että me heräsimme sinä aamuna."

"Liian monet lakkaavat elämästä jo ennen elämänsä puoliväliä, mutta niin kauan kuin minussa henki pihisee, haluan elää hetkessä."

"Parinkymmenen vuoden päästä saatan asua vaikkapa Pariisissa tai Bahamalla tai täällä Yhdysvalloissa. En tiedä. Ainoa asia minkä tiedän on se, että teen tuolloinkin vielä musiikkia!"

-Lenny KravitzEi kommentteja:

Lähetä kommentti