Google+ Followers

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Viimeaikojen kovimmat & UUSI TIMELESS FIELDS VIDEO!


Stratovarius: "Halcyon Days"
Stratovarius vain paranee vanhetessaan. Power metal on ollut jo pitkään poissa muodista, mutta muoti ei ole koskaan ollutkaan metalli musiikin se alkuperäinen juttu. Tässä vahva biisi, vahvat soundit ja vahva fiilis. Melodisuus on se juttu, mikä meikään uppoaa kuin kuuma veitsi voihin...Stratojen kolme parasta lättyä: debyytti "fright night" (koska paras ja aidoin groove!), infinite sekä tämä viimeisin "Nemesis".Timo Tolkki`s Avalon: "The land of the new hope"
Timpan yksi parhaista biiseistä on "Enshrined in my memory", eikä vähiten sen takia, että kyseisessä viisussa laulaa amaranthen ihana Elize Ryd.In Flames: "Through Oblivion"
In Flamesin uusi uunituore rieska "Siren charms" on mukavaa kuunneltavaa. Melodisuus ja pop on lisääntynyt bändin soundissa mukavasti, mutta niin, että in flamesille tunnusomainen soundi on pysynyt samana. Loistava "virppa" soundi ja melankolinen tunnelma.


Amoral: "Prolong A Stay"
Amoralin uusi levy on silkkaa timanttia. Mahtavia riffejä, uskomattomia melodioita, komeeta kansitaidetta sekä loistavaa laulua. Yksi kovimmista keikkaelämyksistä oli amoral house of rockissa kouvolassa. Bändin kitaristi Ben Varon antoi hyvää palautetta tekemästäni keikkablogista ja se julkaistiin niin virallisella kuin epävirallisellakin facebookin ryhmä sivulla. Yksi luetuimpia blogauksiani. Myös tekemäni videot saivat paljon näyttökertoja.
Profane Omen: "Trails"
Kesän kovin keikka oli orimattilassa kalliojärvellä pienellä rantalavalla. Tunnelma oli intiimi niin auringon, vesisateen sekä ukkosen kompatessa taustalla. Ikimuistoinen keikka. Olin jo aikaisemmin ihastunut tähän kappaleeseen, sen energian, voiman ja tyylikkyyden takia. Biisi kuului henkilöhtaisesti kesän soundtrackiin. Vuoden kovimpia, ehdottomasti.
https://www.youtube.com/watch?v=NB2CIA2Ciuo 

Timeless fields: "Mirrors" & "Guide Me Now"
Vaikka kysessä onkin oma rakas bändini, niin silti olen bändin suuri fani. Se että emme ole tehneet musiikkia studiossa, emmekä videoita isolla budjetilla, niin silti musiikissa on kuultavissa hyvät kappaleet sekä rento ja positiivinen tekemisen meininki. Pystyn tämän helposti allekirjoittamaan, koska satun soittamaan bändissä rumpuja.
En osannut päättää parasta biisiä uudelta "When Time Falls" demo ep:ltä, mutta oiskohan tässä lempi biisini...
"Mirrors":
 
Ja uunituore tänään tekemäni "Guide Me Now". Tässä ensiesitys!!Listaa pystyisi jatkamaan ikuisesti, mutta eiköhän tässä ollutkin jo tarpeeksi tälle kerralle...mukavaa ja rokkaavaa alkavaa viikkoa kaikille!!


T: Jakeflame


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti