Google+ Followers

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

New style!!! Uudistunut blogi!!

Hello!!!

NEW STYLE !!!

Jonkin aikaa on tullut pidettyä omaa blogia ja hah, ette pääse minusta eroon vieläkään. Päinvastoin, nyt tulen uudistuneena, mutta konseptit ovat samat. Kirjoitan, lainaan ja linkkaan juttuja, jotka jollain tavalla koskettavat minua tai muuten vain olen menossa sitä kyseistä asiaa kohti. Tyyli tulee olemaan jotakuinkin samanlainen: rock n rollia, videoita, henkistä läppää, bileitä, keikka kokemuksia, inspiraation lähteitä, vapaus "filosofiaa", safkaa, levyjä, kirjoja, inspiroivia kuvia, rakkautta, ystäviä ja asioita joita rakastan ja joihin luotan. Joskus saatan ottaa myös kantaa asioihin, mutta harvemmin. Ketään täällä ei mollata, eikä mikään ole kuolemanvakavaa.
Näillä on menty jo kohta kaksi vuosikymmentä, joten ei tässä vieläkään olla tiikerin raitoja ajamassa pois.

Yhtä ainutta totuutta en julista jatkossakaan, mutta oman "totuuteni" takana seison loppuun asti, koska ymmärrän että kaiken kysymyksessä on dualistisuuden ja ei-dualistisuuden välisestä tanssista. Sinun tehtäväsi on luottaa omaan polkuusi ja minun omaani. En ole uhka sinulle, vaan voimme jakaa ajatuksemme ja näkökantamme. Pistetään elämä kiertämään hyvän merkeissä, negatiivisia tunteita tukahduttamatta.
Jos joskus ajatukseni tuntuvat radikaaleilta, niin se johtuu siitä, että sinulla on mennyt näiden kahden tasot (dualismi & non dualismi) sekaisin. Elän täällä normaalia elämää mutta en ole täältä. Olen täällä vain käymässä ja aion nauttia näkemästäni mahdollisimman paljon ja pyrin toteuttamaan itseäni mahdollisimman aidosti. (Jos nyt mikään täällä on aitoa, sanan varsinaisessa merkityksessä.)

Uudistuneessa blogissani on paljon uutta, joten voit tutustua siihen itse kaikessa rauhassa. Ehkä pieniä muutoksia saattanee tulla jatkossakin, who knows?

Uusi sykli ja samat kujeet..;-)

Siivottu kämppä. Kaikki turha karsittu pois (ainakin melkein;-).
Blogin tekoa.
Samoilla linjoilla mennään. Melkein kaikki kiteytettynä yhteen kuvaan...
Juuri äsken ikkuna näkymä...

Blogin teko musiikkia...Mukavaa syksyn jatkoa!!

T: Jake


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti