Google+ Followers

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Universaalit tukijoukot

Yksin emme ole mitään

"Kun kohtaat jonkun ihmisen, pidä tuota kohtaamista pyhänä. Toisten kautta me nimittäin löydämme itsemme, voimme rakastaa itseämme. Sillä mitään emme voi saada aikaan ilman toisia. Teoksessa Ihmeiden oppikurssi sanotaan osuvasti näin:

Yksin emme voi tehdä mitään, mutta yhdessä mielemme 
sulautuvat joksikin, jonka voima on paljon suurempi kuin sen erillisten
osien voima yhteensä.
Valtakuntaa ei voi löytää yksin, ja sinä joka olet Valtakunta,
et voi löytää itseäsi yksin.

Kun ajatuksissasi ja toiminnassasi vapaudut erillisyyskäsityksistä, alat kokea olevasi yhteydessä kaikkeen, myös kaikkiin ihmisiin. Sinulle tulee niin vahva johonkin kuulumisen tunne, että suhtaudut jopa huvittuneesti erillisyysajatuksiin. Tämä yhteyden tunne auttaa sinua noudattamaan kaikessa vuorovaikutuksessa tasa-arvon periaatetta. Näet, että toisissa ihmisissä on samaa luovuutta kuin sinussakin. Olet silloin sopusoinnussa lähteesi kanssa ja siirryt korkeampaan tilaan. Jos näet itsesi joko toisia parempana tai huonompana, olet menettänyt yhteyden pyrkimyksen voimaan. Toiveesi valuvat tyhjiin, ellet ole yhteydessä toisiin ihmisiin ja tue heitä.
Sillä, millaista vuorovaikutuksesi universaalien tukijoukkojesi kanssa on, on suuri merkitys. Näkemyksesi toisista ihmisistä paljastaa, millaisena näet oman itsesi. Jos jatkuvasti koet toiset ihmiset arvottomina, pystytät esteitä mahdollisten liittolaistesi tielle. Jos näet toiset ihmiset heikkoina, vedät puoleesi heikkoja energioita. Jos toiset vaikuttavat sinusta usein epärehellisiltä, laiskoilta, syntisiltä ja niin edelleen, sinulla saattaa olla tarve tuntea olevasi muita parempi. Jos koko ajan kritisoit toisia, pyrit ehkä kompensoimaan jotakin pelkoasi. Mutta ei sinun tarvitse edes ymmärtää asian psykologista puolta. Riittää kun oivallat, millaisina sinä näet toiset. Jos toistuvasti näet heidät epäonnistuneina, voit pelkästään tästä seikasta päätellä, mitä vedät puoleesi omassa elämässäsi.

On hyvin tärkeätä nähdä vuorovaikutus pyhinä kohtaamisina, koska silloin käynnistyy tietynlainen energiavirtaus, joka kohdistuu sinuun. Jos suhde on pyhä, saat osaksesi korkeampia energioita. Epäpyhässä pätee sama periaate: vedät puoleesi matalia energioita ja lisää epäpyhiä suhteita. Kaikessa inhimillisessä vuorovaikutuksessa korkeammat  energiat hälventävät matalammat. Kun tuot ihmissuhteisiisi hyväntahtoisuuden, rakkauden, vastaanottavaisuuden ja yltäkylläisyyden energioita, tuot niihin samalla luovuuden hengen tai Luojan rakkauden eliksiiriä. Nämä voimat alkavat vaikuttaa kaikkiin ympärilläsi oleviin ihmisiin. Oikeat ihmiset ilmestyvät elämääsi kuin ihmeen kautta." 

-Wayne W Dyer, pyrkimyksen voima

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti