sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Dragonforce: Tavastia Semifinal 10.11. 2017

POSITIIVISTA ENERGIAA, teknistä taituruutta, nopeutta & SOLD OUT!

Kun oli pikkuisen ajoissa lippujen tilaamisen kanssa, niin sai kokea ainutlaatuisen kaikkaelämyksen pienessä Tavastian Semifinalissa, HELLsin-gissä.
Bändi heitti kiertueensa tokavikan keikan stadissa, kaksi keikkaa putkeen ja vielä edellisenä yönä bändi oli tykitellyt ruotsin laivalla. Ja kun otetaan huomioon bändin super nopea ja huippu tekninen musiikki tyyli, niin ei voi kuin arvostaa moista temppua!
Kaikesta väsymyksestä huolimatta bändillä oli hiton hauskaa, heput oli musiikkinsa näköisiä myös lavalla. Siellä ei kuivin suin oltu, mutta ei siellä myöskään mökötetty eikä tuijoteltu tennareihin.
Rumpali näytti minulle muutamaan otteeseen kesken soiton että "huh huh",-vähän alkaa jo painamaan ja leveä hymy päälle. Muutenkin hän oli aivan mainiolta tuntuva heppu. 
Bassotaiteilijan basson kaulaa sain varoa, ettei tämä osunut päähäni, sillä olinhan melkein lavalla bändin kanssa. Laulaja osasi ottaa yleisönsä helposti. Kitaristit vetivät huikeita sooloja, jopa niin helpon näköisesti, että toisessa kädessä oli olut pullo ja toisessa kitara eikä musiikki kärsinyt pätkääkään moisesta brassailusta. 
Kuten yleensä keikoilla jossa käyn, niin tapahtuu aina jotain kummallista. Erään kerran L.A Guns nimisen bändin keikalla tämä egopumpattu rokkitähti päätti heittää kamerani seinään ja nyt tänään kuvaan sillä samalla kameralla maailman hyväntuulisinta bändiä, jotka selvästi olivat niin itsevarmoja taidoistaan, että kuvaaminen oli heille jopa kunniakysymys. Nämä tyypit eivät olleet kusipäitä, vaan tekivät sitä mitä parhaiten osasivat, eli soittaa. Heidän tehtävänsä oli välittää positiivista energiaa. Ja se myös näkyi ja kuului.
Edellisellä tavastian keikalla loistavan h.e.a.t nimisen bändin keulakuva lainasi kameraani ja kuvasi tempun täydelle tavastialle ja mitäs tapahtui tänään? No rakas matkakumppanini kamera otettiin lavalle mukaan, sen voit katsella kuvaamastani videosta.

Ainut pieni miinus keikalla oli liian kova volyymi, mutta siitäkin selvittiin ilman kuulovaurioita, sillä onhan earit keksitty. Kaikenkaikkiaan mahtava ilta. Keikka oli ainutlaatuinen ja tuskin näitä montaa kertaa tulee elämässä vastaan. On the rocksin vesivahingon takia oli matkassa odottelun lisäksi myös lippuhässäkkää ja paikan vaihtoa mutta monenlaisten vaikeuksien kautta voittoon! Paluumatkalle lähti kaksi onnellista lohikäärmettä tulta sisuksissaan, Kiitos tästä dragonforce.

Kas näin nousee tassu ja tassu nousee näin...

 https://www.youtube.com/watch?v=Jx9QEynOuto&feature=youtu.be


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti