Google+ Followers

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

AMARANTHE, Sibeliustalo, Finlandia-klubi Lauantai 1.3.14

HELLhou, Let`s GO!!!

Eilen kuuntelin lähes koko päivän musiikkia kotona. Tämän jälkeen tuli lähtö treenikselle soittelemaan ja lämmittelemään illan kohokohtaa, amaranthen keikkaa. Tänä aamuna heräsin virkeänä poikana jo viideltä noin viiden tunnin yöunien jälkeen. Nyt tämän koko hereilläolon ajan olen tuntikaupalla tehnyt videota eiliseltä keikkareissulta. On biisien talletusta koneelle, kuvien latailua, videon tekoa leikkauksineen jne. Samalla pitää katsella ja valita parhaita paloja ja poistella huonoimpia kuvia. Koko baletti tehdään kahdella eri videomakerilla. Minulla ei ole siis ollut hetkeäkään rauhaa enkä sitä tarvi. Olen virkeä ja energinen koska musiikki ja luovuus on minulle luonnollinen olotila. Rakastan musiikkia ja elämää, ei se sen kummempaa ole. Se tulee sydämestä <3.

Eilisen illan avasi ruotsalainen lämppäribändi Smash into Pieces. Minulla ei ollut minkään valtakunnan odotuksia bändiä kohtaan, koska en ollut kuullut koko yhtyeestä. Keikkailmoituksesta bongasin, että kyseinen orkesteri tulee ruotsista. Silloin toivo heräsi. Olenhan siis tahtomatta ruotsalaisen musiikin suuri ystävä. 
Kuitenkin kun bändi asteli lavalle, niin ajattelin heti, että "aijaa taas tätä huutometallia kaljulla laulajalla, ei jaksa". No minuutin päästä kuitenkin huomasin ilokseni, että musiikki oli varsin laadukasta ja samalla aika kansainvälisenkin kuuloista. Loistavia melodioita ja laadukasta soittoa. Ei kovin persoonallista ainakaan noin livenä kuultuna, mutta hyvää silti. Täytyypä kuunnella paremmin vaikka tubesta. Saattaisi menestyä vielä tulevaisuudessakin?? 
Vierestä kuultua: " Tästä sais moni lämppäribändi ottaa opikseen, paras lämppäribändi mitä olen nähnyt! ".

Mutta sitten.... sain kun sainkin yhden miehen verran tilaa eturivistä ihan niinkuin ajattelinkin. Tämän jälkeen alkoi aika matelemaan hitaasti, koska odotus oli syrjäyttänyt täydellisen tämän hetken. Vessa hätäkin vaivasi, mutta päätin, että paikkaani en luovuta tässä tilanteessa, koska tykkään paljon kuvata.
Kun bändi asteli lavalle, vessa hätä kaikkosi ja samalla aika katosi, olin vissiin valaistunut.
Bändi oli tiukka ja jokainen biisi oli hitti. Kertosäkeistä ei ollut puutetta eikä kontrasteiltakaan vältytty, olihan bändissä kolme laulajaa, joista se yksi oli heistä kaikkein kaunein. Pitemmittä puheitta, kuvia ja videoo, Ladies and Gentlemen, AMARANTHE!!!!!!!!!!!!!!Ja sitten se video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.s Eilen oli taas niin hieno päivä, että jos kuolisin tänään, kuolisin onnellisena. SeOMORO!!! :-)

Peace & Love 

http://www.youtube.com/watch?v=WZEauCu3JdA&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti