Google+ Followers

perjantai 28. helmikuuta 2014

Within Temptation AlbumTour, Kaapelitehdas, HELL-sin-ki

MOI!!

26.2.2014 keskiviikkona kävimme stadissa within temptationin keikalla. Bändi oli hyvä, melkeimpä loistava. Asioita joihin kiinnitin huomiota paikanpäällä oli seuraavat: yllättävän paljon ns. taviksen näköisiä ihmisiä. Toki mukana oli myös perus hevarin näköisiäkin otuksia, mutta väkisinkin mieleeni juolahti että within temptation on liian poppia hevareille ja liian hittiä gooteille.
Esiripun laskeutuessa näky oli kuin suoraan teatterista. Paljon hienoja taustakuvia lavasteineen ja suuri esiintymislava, joka selittää myös sen, että miksi siellä ei ollut lämppäribändiä.
Joskus vuosia sitten diggailin bändiä enemmänkin, mutta viimevuosina olen unohtanut levyt hyllyyn pölyttymään. Nyt oli siis hyvä muistella menneitä. Bändi oli loistavassa iskussa ja loistavan herkkä ja kaunis enkelimäinen laulaja, joka toi bändin hetkittäiseen raskauteen hyvää kontrastia. Diggasin bändin vanhemmista hiteistä eniten, mutta kyllä tuo uudempikin materiaali oli tasasen laadukasta. Joskin hieman enemmän saisi musiikissa olla nyansseja ja uudenlaisia sovitus ratkaisuja. Toisaalta jokaisella bändillä on omat vanhvuudet ja identiteetti, joten tässä maailmassa ei ole kuin yksi within temptation. Olisi kannattanut olla mukana. Hieno kokemus.

Otin kuvia parisen sataa ja laitan nyt tähän muutaman sekä puolentunnin dokumentin muistoksi reissusta, hauskaa oli :-) 
 


Tässä sitten vielä se dokkari: http://www.youtube.com/watch?v=5mmcF3dYm_Q&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti