Google+ Followers

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Manzana & To/Die/For: house of rock, kouvola 31.1.2015

LUMOAVA ILTA

Muutamalla sanalla eilistä iltaa. Bändit oli hyviä, matka meni hyvin ja silleen. Omasta mielestäni illan kohokohta oli Piritta Lumouksen aurinkoinen ja värikäs olemus sekä manzanan loistavat biisit. Bändillä oli hieno ja positiivinen asenne vaikkakin yleisöä ei juuri ollut. Itse yritin innostuttaa porukkaa eteen ja kyllähän jotkut pikkuhiljaa siitä lämpenikin. Manzana on ihan liian aliarvostettu yhtye ottaen huomioon heidän työmääräänsä loistavien levyjen lisäksi.
Pitkäaikainen suosikki yhtyeeni To/Die/For oli muuten hyvä, mutta ensimmäistä kertaa jouduin toteamaan puutteen siinä, että bändissä on yhden Juskan mentävä aukko. Synat on ollut niin osa bändin soundia ja lavaolemusta, että sitä ei voi ohittaa mitenkään. Ei kuitenkaan nuolaista ennenkuin tipahtaa. Katsotaan mitä uusi tuleva lätty tuo sitten tullessaan.

Illan toiveenani oli saada kuulla Manzanan kappale "love hate song" ja sainkin sen kuulla jo soundcheckissä sekä keikan ensimmäisenä kappaleena. Jos tykkäät melodisesta rockista, niin ehdottomasti suosittelen bändin viimeisintä "toy machine" levyä. Kerrassaan hyvää ja piristävää lumousta...eiku musiikkia;-)
Illan toinen kohokohta oli kun To/Die/Forin Jape ja Manzanan "Pirre" vetivät sandran "in the heat of the night" hitin. UUhhlala <3 <3
Löysin tämmösen ihanan leidin...

Tytsyt halus päästä kuvaan, joten tein työtä käskettyä :-)
Läpinäkyvä mies
Tilanne päällä
Ja minullahan oli tietysti kamera messissä, tälläkin kertaa...
Alta voi tsiigata dokkaria lauantai illasta ja manzanan keikkaa! Olkaapa hyvät!! Kiitos bändeille ja elämälle!
Peace& LoVe!!!!!!!
Dokkari:
https://www.youtube.com/watch?v=Rn0ZE_RJkac&feature=youtu.be

Manzana:
 https://www.youtube.com/watch?v=jIggFZfDxj4&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti