Google+ Followers

torstai 26. helmikuuta 2015

Hiihtoloman viettoa ja energioiden palautumista

Heips!

Eipä tässä mitään ihmeellistä. Rauhallista ja rentoa loman viettoa. Nyt näyttää siltä, että viime talven synkkä aika on taipumassa. Energia on palautunut elämään ja kevät tulla jolkottaa kovaa vauhtia...:-)
Pikkasen meinas eilen flunssaa pukata, mutta jo nyt se näyttää menevän ohitse. Ois ihan kiva jos pääsis taas näin helpolla...;-)
Kotona on tullut kuunneltua musiikkia ja välillä käyty ulkoilemassa, kirpparoimassa ja soittelemassa, tässä puolen tunnin kooste eiliseltä pään tyhjennykseltä: 
https://www.youtube.com/watch?v=2y63NzodCnk


Kirpparilta löysin metal cd:tä 1 e / kpl. Tietysti otin kokeiluun muutaman. Ainoastaan 3 meni mappi ööhön kun ei jaksa pelkkää huutoa kuunnella, mutta löysin varsin hyvän uuden tuttavuudenkin: PAIN OF SALVATION, tyylilajina tämä orkesteri edustaa progea johon on sekoitettu niin montaa musatyyliä, että ei vanha meinannut perässä pysyä. Luovuus onkin hieno asia. Tässä biisi joka iski:

https://www.youtube.com/watch?v=dHaI0wxrl70&spfreload=10 
(hieno live versio!)
Satyriconin uusin plärä oli pitkästä aikaa hyvä bläkkis levy!


Eipä tässä sitten mitään sen ihmeellisempää. Mukavaa hiihtolomaa kaikille niille kenellä semmoinen on ja muille hyvää kevään ja kesän odotusta!
Palataan ensi numerossa!

T: Jakeflame


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti