Google+ Followers

lauantai 21. helmikuuta 2015

H.E.A.T: live in tavastia, HELLsinKI!!! Ke 18.2.2015

HUOM: Tähän blogaukseen investoitu aika kuvauksineen, latauksineen, reissuineen jne. on n.32 tuntia.


IN THE HEAT OF THE NIGHT!!!

Huh, Erik Grönwall tuli, näki ja voitti! H.E.A.T teki sen mitä oikeassa rockissa tarviikin tehdä. Hyviä melodisia iskeviä biisejä, hyväntuulista biletystä, kuperkeikkoja, karismaa, energiaa, pomppimista, pelleilyä, mielipuolista hyppimistä, drinkkien jakelua eturiviin, yleisössä tanssimista, halailua, flirttejä, täysin ennalta arvaamatonta käytöstä, huudatusta, yhteislaulua, halailua (jestas se mies oli hikinen;-), bissen juontia sivistyneesti...kaikkea tätä ja paljon muuta. 
Käykää hyvät ihmiset katsomassa bändiä livenä jos 80 luvun tyylinen melodinen hard rock kiinnostaa.


YLLÄRIPYLLÄRI
Keikan kohokohtana bändin keulahahmo tuli minua kohti ja otti kamerani ja vei sen stagelle, pyörii ympyrää kamerani kanssa ja kuvasi yleisöä sillä. Ystävällisesti tämä tuli ja palautti kamerani takaisin, jonka seurauksena vaihdettiin kaverilliset hymyt. Tämä ei muuten ollut kohdallani ensimmäinen kerta. Edellisen kerran kun kuvasin hard rock klassikko bändi pretty maidsia, niin bändin silloinen basisti Hal Patino (soittanut mm. king diamondissa ja motörheadissa...) tuli ja koppasi kädestäni puhelimeni ja laittoi takataskuunsa. Soitteli samaan aikaan klassikkobiisiä ja palautti tämän minulle takaisin. Kukahan muuten seuraavaksi?? :-)
Herra Grönwallilla oli niin energinen meininki, että en moista ole nähnyt pitkään aikaan. Olen siis ollut sadoilla keikoilla ja nähnyt lähes kaikki hard rock ja metal suuruudet, mutta tämä jää kyllä muistoihin kärkikastin keikkana. Bändi oli kovassa iskussa ja tavastia pähkinöinä. Joka puolella vain hymyileviä kasvoja. Täytti odotukset täysin ja vielä hieman enemmänkin. 5/5.

Kuten kuvaan kuuluu, minulla oli taas kamera täynnä materiaalia, lähes koko keikka. Ajattelin, että koska H.E.A.T julkaisi uuden live levyn, mutta ei dvd:tä, niin teen sen sitten itse. Kun kuvauksessa näkyy oma käden jälki, niin onhan sitä vielä mukavampi fiilistellä jälkikäteenkin. Koko rahalle vastinetta. 


Muutamat omat kuvatukset reissusta:

Matkan varrella oli joku kiinalaisten juhla...


THE HEAT IS ON!!!!!

Tässä 2009 Erik lauloi vielä ruotsin idolsissa....;-)

Ja tässä löysi oman 80`s hard rock bändinsä...Tässä mun kuvaama tavastian keikka 99% kokonaan....(pikkasen kuvan laatu kärsinyt tubeen latauksen jälkeen mutta ok;-)
Jos et jaksa maratoonia, niin tässä "traileri" tai best of keikasta!!
Suosittelen tätä:  


(Kohdasta 4:10 kannattaa olla tarkkana...:-)


 Tässä vielä tunnelmia matkasta:

https://www.youtube.com/watch?v=6BKm0IlW0wY

Jatketaan harjoituksia! ;-) ROCK ON!

T: Jakeflame


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti