Google+ Followers

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Rajaton tieto ja viisaus

Asiaan perehtyneille muistutuksena, että meidän todellisuutemme on rajaton, koska ei ole ketään joka meitä rajallisiksi tuomitsisi (paitsi ego). Mielen omaa lääkettä tässä "sairaassa" yhteiskunnassa (joka on kuitenkin ihan kiva paikka!:-). Onnellisuus on mielessä, eikä ULKOPUOLELLA. Kyse ei ole rahasta eikä muista uskomuksista ulkopuolella, vaan sinusta rakas ystäväni, sinun vapaudestasi ja rakkaudestasi. Meillä on voima päättää toisin! Et sinä ole yhtään vähempi kuin täydellinen rakkaus meissä jokaisessa. Sisälläsi voit olla onnellinen, näyttipä ulkopuolella miltä tahansa. Rikkaus on meidän syntymälahja.
Vanhoista malleista jos tahdot pitää kiinni, niin laita myös tämä blogi kiinni. Täällä ei hiihdetä vanhoja latuja, vaan luodaan uusia, tai ainakin uusilta näyttäviä latuja. ;-) Ainakin tällä kertaa. Tässä otteita kirjasta joka antaa kerta toisensa jälkeen uusia oivalluksia, vaikka asia on ikuinen ja hyvin yksinkertainen. 
Jos sinusta tuntuu että tämä on liian "new agea" niin katsele ympärillesi, ja kysy itseltäsi että kuka sen on luonut? Hauskaksi tämän tekee myös se, että kvanttifyysikot ovat edenneet jo niin pitkälle tutkimuksissaan, että he alkavat tulla samaan tulokseen joista vanha viisaus on puhunut jo tuhansia vuosia. Tavallista ja mielenkiintoista päivää kaikille! ;-)
Peace & Love.


RAJATONTA RAKKAUTTA VELISENI!!!! <3 <3 <3 

p.s ei siitä haittaakaan ole.....;-) <3 <3


PÄIVÄN MUSIIKKI:

3 kommenttia:

 1. Kiitos! :) "Olen rajattoman runsauden tilassa, juuri tässä ja nyt."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä juuri: ammennat siitä sitten rajattoman runsaasti surkeutta tai rajattoman runsaasti..jotakin muuta..

   Poista
 2. Ammennan rajattoman runsaasti todellisuutta ja rauhaa ja ja ja....:-) Onneksi nyt on kaikki mitä tarvitsen, huomasin just taas sen saman :-)

  VastaaPoista