Google+ Followers

perjantai 18. huhtikuuta 2014

PÄÄSIÄIS - SPECIAL! Jeesus oli kova jätkä!

Terve!

Nyt aion kertoa teille omasta sankaristani ihan vain siksi, että pääsiäinen on käsillä ja että saisin olla taas hieman "erilainen", Jessen haukkuminenhan on ollut muotia jo 2000 vuotta ...;-)

Jonkun mielestä hurjia tyyppejä on teräsmies, mustanaamio tai hämähäkkimies (oma suosikkini). Tiedän paljon ihmisiä jotka ihailevat Uuno Turhapuroa (hän on minunkin suuri sankarini), mutta ehdoton ykköstyyppi universumissa jota minulle edustaa on Jeesus Kristus (Jesse vain näin kavereiden kesken). Nyt huomaan monessa allergisia oireita, onhan häneen lyöty jos jonkinlaisia leimoja ja tarinoita. Mieleesi sattaa nyt ilmestyä sekasotku, koska onhan sekasotku ihan luonnollista, jos puhutaan asiasta jota ei NYT ole. Aion kuitenkin kertoa, että miksi hän on suuri esikuvani ihan nyt vaikka tarinan tasolla. Pitäkää hatuistanne kiinni, nyt mennään taas ja KOVAA.

Jeesus on kuningas siksi, että hän edustaa kaikkia ihmisiä maailmassa, samaan aikaan - me olemme kaikki kuninkaita. Hän oli ihminen joka tiesi Jumaluutensa, jota me jokainen ollaan. 

Jesse on suositumpi kuin Elvis tai Beatles (puheen perusteella;-), eikä suosio tule koskaan laskemaan, harmi vain että suosio perustuu kaavaan, kuten esimerkiksi monien muiden fyysisesti kuolleiden suosio perustuu, jossa legenda jää elämään omaa elämäänsä näennäisen kuoleman jälkeen, eikä väärinkäsityksiltä näin voida välttyä.
Jesse oli ensimmäinen punkkari ja pitkätukkainen hippi joka uskoi rauhaan, anteeksiantoon ja rakkauteen, hän vei oman totuutensa ristille asti. Hän vähät välitti papistojen jorinoista ja rikkaiden kotkotuksista. Jeesus ei perustanut uskontoja eikä uskonut taivaan valtakuntiin ulkoisesti, vaan sanoi sen olevan sisäisesti meissä, jokaisessa. Hän oli köyhien ja porttojen puolella, ja osasi näyttää tunteensakin, kuten esim. siellä torilla paiskaten kojut kumoon. Oli se raju jätkä. Jesse eli niinkuin opetti. Hän opetti mm. että kädet voi kyllä naulata puuhun kiinni, mutta totuutta ei voi naulata koskaan. Hän tiesi että maailma voi näyttäyä vaikka millaisena, mutta vapaus rakkaudessa on vapaus kaikesta kuoleman valtakunnasta.

Ei ole vaikeaa ennustaa tulevaisuutta ja ihmismieltä, koska se toimii niin kovin useasti pelon kautta ja siksi se tuomitsee ja pilkkaa. Vaikka kyseessä olisi hyvää tarkoittava asia kuten esim. rauha ja rakkaus, inhimillinen ja humaani ihmislähtöinen lähimmäisen rakkaus, niin silti ollaan hetkessä valmiita lyömään ristille joko fyysisesti tai henkisesti. Sen "Jesse" on minullekin opettanut. Mikään ei ole muuttunut. Valinta on siis tehtävä yksilötasolla oma mieli muuttaen. 

Ajattele aikaa ennen Jeesusta, oli tuhansia vuosia elämää ja olimme silloinkin yhtä Jumalallisia, mutta aina silloin tällöin ilmestyy eetteriin kaveri, joka puhuu suunsa puhtaaksi oivallettuaan täydellisyytensä. Oli se sitten Buddha, Krishna, joku "kirjailija", nobody, toisin ajattelija, ihan sama kuka tai vaikkapa Jeesus. Joskus totuuden oivaltanut on jopa poltettu roviolla noitana. Tänäkin pääsiäisenä noitia saa vilistää joka puolella ihan rauhassa ja hyvä niin. Jotain kehitystä on siis sen asian suhteen tapahtunut...heh;-)

En yritä väittää, että minä olisin oikeassa kollektiivisesti, mutta voin elää sitä mihin minä uskon. Siihen minulla on kaikki valta, voima ja kunnia, iänkaikkisesti, aamen. Kun kerran oivaltaa, että taivasten valtakuntaan käydään vain "MINUN" kauttani ja että se on ahdas kuin neulansilmän läpi kulkeminen, niin ei ole enää koskaan halua uskoa instituutioihin, valtapeleihin, rahapeleihin, uskomuksiin tai edes uskontoihin ja varsinkaan uskontojen määräämiin sääntöihin. Rakkaudessa ja vapaudessa ei ole kontrollia eikä sääntöjä. Minä voin elää täällä, mutta minä en ole täältä.

Kiihko elämää vastustavat, satanistit, kiihko uskovaiset, saatanan palvojat, kiihko ateistit ja muut kiihko ajattelijat jotka vastustavat työkseen "Jeesustelijoita", hörhöjä ja muita uskontoja sekä vaihtoehtoisia näkemyksiä, pitävät vain mielessään heistä AJATUSTA yllä (niinkuin minä tästä). He siis tekevät asiasta toden ajattelemalla asian (ongelman) todeksi itselleen. Elämä esiintyy just sellaisena kuin siitä ajattelee. Jos jotain asiaa ei ajattele, niin sitä asiaa ei silloin tietoisuudessa ole.
Loppupelissä koko Jeesusta ei ole, eikä yhtään uskontoa ole. Loppupelissä mitään ei ole kuin ajatuksissa ja ajatushan muuttuu ja lopulta katoaa tyhjyyteen. Tässä hetkessä ei ole Jeesuksen tai Buddhan persoonaa eikä identiteettiä ja on hyvin todennäköistä, että ei ole koskaan ollutkaan. Eikä sillä ole mitään väliäkään, koska mahdollinen Jeesus opetti juuri sitä totuutta, että täällä ei mikään ole todellista. Jeesus ei ole mitään mutta hänen opetuksissaan saattaa olla hyvinkin paljon "järkeä". Tämän oivaltaa vasta sitten kun kuviteltu työ on tehty.

Koko pääsiäinen on myös keksitty mielessä joka vain näennäisesti roikuu meidän tavoissa mukana. Menneisyyttä tässä hetkessä ei ole, mutta koska haluamme pitää vapaapäivämme oravanpyörästä, niin sekin on ihan jees. Ikuisuus on kuitenkin NYT.

Ihmiskunta on hassua, kun se uskoo toiseen, mutta kieltää toisen. Näin kun tekee monta miljardia näennäistä ihmistä tuhansien vuosien ajan, niin ei ole ihme että mieli saattaa olla hieman sekaisin. Totuus ei ole kuitenkaan sanoissa eikä ajatuksissa, se on aina KAIKEN tietämisen ulkopuolella! Todellisuudessa olemme JO kotona Jumalassa eikä mitään hätää ole. Mahdollinen painajainen saattaa ehkä tuntua todelliselta, mutta se on vain unta, jota irtonainen ja itsenäinen mieli säestää. minässä ei ole voimaa, mutta MINÄSSÄ ON!

Huomaa miten pääsiäisen aika on jokainen näennäisesti erillisen sielunkin ainoa aika ja kuuntele miten se kuiskaa jokainen hetki kutsunsa rakkauteen, ikuiseen anteeksiantoon ja vapauteen. On riemunjuhla, eikä mitään hätää todellisuudessa ole. Jokainen hetki syntyy jokainen hetki. Jatkuvasti on uusi mahdollisuus valita. Olet tässä ja nyt uudesti syntynyt. Sinulla on mahdollisuus ylösnousemukseen tässä ja nyt, aina.


Kun koputtaa, niin avataan. Itsestäsi on kiinni. (Kuvan henkilö ei liity tapaukseen.)


Päivän kappale ei liity pääsiäiseen millaan lailla, vaan on puhtaasti oikea valinta tähän hetkeen.


Alla näkyvä herrasmies ei myös liity pääsiäiseen millään lailla, eikä hän aio avata ensimmäistäkään munaa, mutta itsensä kylläkin. Nämä hänen kädessään näkyvät herkut hän kyllä aikoo myös avata ja sen hän tekee suurella sydämellä. Rauhallista ja suun mukaista pääsiäisen aikaa veliseni <3 <3.


4 kommenttia:

 1. Jee, hyvä Jeesus! :) ja hyvä kun kirjoitit siitä!

  VastaaPoista
 2. Kaikkien janoisten sankari, nimittäin ikuisen elämän janoisten, myös minun.

  VastaaPoista
 3. Oi miten vaikeaa on sanoa tahdon autiomaassa......Kaikkien janoisten sankaria kaivataan
  Ja semmoinekin ajatus tänään että etsin avainta, mutta kun se ovi ei olekaan lukossa! Silmät suljettuinakin näkyy valo, mutta entäs sitten kun ne silmät avaa!!!
  Kiitos kun kirjoitit, kiitos, kiitos. Kiitos kommentoijille. Mä tunnustin rakkauteni Jeesukselle. Häntä olen, no, aina, rakastanut. Tein vaan aikoinaan sellaisen valinnan, jota en voinut itselleni antaa anteeksi. Intiaaniviisaus: Rakkaus on likipitäen sama kuin anteeksianto. Kaikki on aivan valtavan hyvin. Jeeeee!!!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteille!! Kiitos!! :-) <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista