Google+ Followers

torstai 24. huhtikuuta 2014

Arkihaasteeseen vastaaminen

Sain facebookissa 2 kertaa haasteen laittaa 5 päivän ajan kuvan ja kertoa arjestani. Kiitos vaan haastajille. Olen otettu moisesta huomiosta ja kiinnostuksesta (olette mielessäni), mutta koska en millään ymmärrä monotonisia synttäri toivotuksia enkä ystävänpäivätoivotuksia, en myöskään jaksa innostua haasteista joissa ikäänkuin "saa luvan" & "joutuu" laittamaan kuvia. Pidän kuitenkin blogaamisesta, teistä ja kuvista. Haastan tässä jokaisen mun facekaverin laittamaan useimmin kuvia ja kertomaan silloin kun hyvältä tuntuu itsestään, kiitos!!!!:-)
Minusta toki olisi kivaa että ihmiset laittaisivat vaikka joka päivä kuvia ja kertovat itsestään, sitä vartenhan facebook on olemassa, mutta noi EI spontaanit jutut menee sinne samaan kastiin ystävänpäivä toivotuksien ja muiden pakkollisuuksien kanssa. Aion siis olla aito itselleni tässäkin asiassa ja kieltäytyä haasteesta, mutta jatkan tyylilläni, niin että siitä pidän itse.
Koska minulla on blogi ja koska minulla on taas kamera ja koska olen vastannut elämänhaasteisiin jo pidemmän aikaa ja koska minulla on ollut monena päivänä ajatus laittaa taas kuvia tänne, niin nyt saatte nähdä n. viikon ajalta arkikuviani, olkaapa hyvät. Täältä ne kuvat on löydettävissä helposti ja samalla kertaa. Ja enemmän kuin vain 1 kuva. Laitan kyllä faceenkin aina silloin tällöin kuvia....
Ainii mun blogia on seurannut nyt yli 21 000 uteliasta silmäparia, että sen kunniaksi mun arkea tännekin...:-)


Pääsiäisen aikaan söin maailman parhaita herkkuja. Tässä siis tän hetkiset lempiruokani: uunibataattia, 3 erilaista juustoa, mm. koskenlaskijaa, porkkanaa, sipulia, luomuvalkkaria, merisuolaa, oliiviöljyä...nautitaan ripauksella heintzia ja kurkkusalaattia, NAM! Suosittelen!!! Helppoa ja terveellistä. Raakasuklaa on mun suurin herkku jo vuodesta miekka. Sydämellistä RUOKAA, johon tulee cocovi paketin lisäksi paljon gojia, pari teelusikallista hunajaa ja murjottua cashewia!!! Ja ei muutakuin rakastelemisiin <3 <3Partsikuvia part 101. Kivoja iltanäkymiä.


Kerrostaloni pihalla keväisiä kukkia ja tipuja


Muurahaisia on kiva jäädä seuraamaan. Oli muuten semmonen vilinä että huh huh. Kaiffarit ottivat levottomasti aurinkoa.

Purtsilla juoksemassa ja tukkien nostelua. Viikonloput on mukava aloittaa kunnon adrenaliini piikillä. Liikunta on taattu elämän ilon antaja. Kertaakaan ei ole harmittanut.

Illat on kivoja.


Laitoin hetki sitten noitajuomaa kiehumaan. Poltetaankohan mut nyt roviolla? En tiedä onko näistä mitään hyötyä, mutta ainakin elossa olen... jälleen;-)

Aamutee ja kone. Kuuluu mun jokaiseen aamuun. Tässä TEEn TÄTÄ blogautusta....melkein suora lähetys...;-)


Eilen illalla sain kovan fiiliksen soitella rumpuja. Katselin aamulla Rolf Pilven rumputyöskentelyä ja illalla tuli inspiraatio. Naputtelin 9 aikoihin illalla ja naapuri vissiin kans alkoi naputtelemaan, mutta väitän että vedin paremmin kuin naapuri :-) Olin muuten paikalla tuolla.....ja nyt selän takana.


Aamukuva. Suihkunjälkeistä elämää on siis olemassa. Huomenta.

Lähiaikojen kovin buukki. Ei mamiksille. Tässä pistetään mieli uuteen uskoon. 5/5.


Ilme kuin psycholla. Rock n rollia ei jätetä.

Paljastan samaan syssyyn mun tän hetkisen jääkaapin sisällönkin. Puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi?


"...ja kun alkuun on päästy niin antaa mennä vaan.." Ei vielä irti rahapelistä, vai olenko? Lompakkoni varallisuus.

Löysin tämmösen. Ollut mun romukaapeissa reilusti yli 10 vuotta. 24 karaatin kultaa. Kullasta tulikin mieleeni....

Nestemäistä kultaa. Pakko saada 2 mukia aamulla ja 2 illalla, kun tulee kotiin töistä. Temple of heaven ja kotimainen hunaja. Finsk blomsterhonung. <3 <3Viikon kovin musajuttu on ollut tämä: Rouheeta juurimusaa omalla asenteella. Bluesia ja rockabillyä. Huikeeta. Hassun letkee ja aito video josta myös pointsit himaan. 
Joskus tulee väsy tähän nykyajan monotoniseen soundimaailmaan ja tahtoo groovea ja läskibasson lätinää. Perusasiat kunniaan. Nyt lähden käymään postissa..palaan kohta astialle...

...joo nyt kävin postissa...

Raikkaan kiprakka ja aurinkoinen aamu tänään...:-)
Mun lähikauppa, posti ja ja....


Kylänraittia...

Kevät tarjouksia..paljastaiskohan....??

no ok.  Monet jo varmaan arvasikin että musiikkiahan siellä. ;-) Progemetallista ihanaan Alicia Keysiin <3 <3
Ja tämmönen PAPPI niminen hemmo heittää diippiä shittiä. Ihan mun näköistä mietiskelyä. Maksoi muuten hurjat alle euron.


Tässäpä tätä, kohta töihin..tai siis "töihin", nimittäin rakastan "työtäni"....tälleen tää mun arki menee. Elämä on laiffia ja elämä on parasta huumetta <3 <3

KIVAA PÄIVÄÄ!
T:JAKE

3 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia, oli parempi kuin arkihaaste! ;) Ihana "psycho" olet! Ja osaat nauttia elämästä! :)

  VastaaPoista
 2. Kuvahuvia,kiva!
  Rahapeli-kirjasta irtoaa monta uutta jännää ajatusta vielä kymmenen tai kahdenkymmenenkin lukukerran jälkeen, niinkuin useista muistakin vinttiä tuulettavista kirjoista, ja kaikkein jännin juttu tässä raha-kirjassa on, kun sen sisältämä idea on paljon paljon muuta kuin pelkkä rahajuttu..

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jenni! Kuvahuviapa hyvinkin :-) Juu toi rahapeli kirja muutti elämää rennommaksi, musta tuntui että nyt naksahti se viimeinenkin rationaalinen aivosolu semmoiseen asentoon, josta minäkään en tiedä enää yhtikäs mitään. Mä voisinkin kirjoittaa kirjan "irti aivosoluista..";-). Todella vinttiä tuulettavaa lukuhupia;-) Toi irti rahapelistä nimi on vain kimalletta jolla saadaan huomio, mutta jos on tarpeeksi älykäs, niin huomaa että kyse on koko elämästä...;-)

  VastaaPoista