Google+ Followers

tiistai 5. marraskuuta 2013

Jakeflame: "Fantasy World" & Gary R. Renard: "Rakkaus ei ole unohtanut ketään"

Hyvää iltaa!!

Olen tässä tehnyt musiikkia, jotka julkaisen nyt, tässä ja nyt. Samalla metodilla mennään, eli soittelen hyvin intuitiivisesti kaikki soittimet itseni kanssa. Nauhurina toimii vanha 8-raita nauhuri ja rumpuina käytän sähkörumpuja. Musiikissa kuuluu myös kitarat, basso ja syntikat. 
Tällä kertaa pääsin taas semmoiseen syvään fiilikseen ja annoin vaan musiikin tehdä itsensä. Toivottavasti pidät kuulemastasi. Toimii parhaiten kuulokkeilla ja rennolla asenteella. 
3 kappaletta: "Fantasy World", "Arten & Pursah" & "Light my Heart".


http://www.youtube.com/watch?v=QUmBGfammLA&feature=c4-overview&list=UUjvO_Rj3uKWUczenjnP3Wug


http://www.youtube.com/watch?v=WTCJzoBt2HU&feature=c4-overview&list=UUjvO_Rj3uKWUczenjnP3Wug

http://www.youtube.com/watch?v=inLo4_pteZA&feature=c4-overview&list=UUjvO_Rj3uKWUczenjnP3Wug


Sain myös luettua pitkään odottamani Gary R. Renardin uuden kirjan nimeltä "Rakkaus ei ole unohtanut ketään". Asian tuntevat ja asiasta muuten vain kiinnostuneille tiedoksi: on loistava kirja. Aika paljon on niitä samoja opetuksia, kuten edellisissäkin Garyn kirjoissa ja se kuuluukin asiaan ja opetuksiin. Uppoaa varmasti ihan scifistäkin diggaaville....Paljon sain oivalluksia ja ymmärrystä asioihin jotka ovat mietityttäneet. 
Loppu pelissä aika hauskaa luettavaa, uskoi niihin tai ei. Kirja ihmettelyyn, rakkauden ymmärtämiseen ja egon murskajaisiin, mutta tosikot älkööt vaivautuko(tai ehkä juuri niiden pitäisi;-)Rauhaa ja rakkautta!!!!

T: Jakeflame

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti