Google+ Followers

lauantai 23. marraskuuta 2013

HOTTER THAN HELL!! Reckless Love, house of rockbar, kouvostoliitto 22.11.2013

HOT!!!!

Jos minulta kysyttäisiin veitsi kurkulla, että mikä on maailman paras musiikki genre, niin ensin vastaisin hikikarpalot hiusrajasta valuen: "kaikki, en voi sanoa yhtä ainoaa oikeaa". Mutta jos olisi aivan pakko vastata, muuten lähtisi henki, niin vastaisin ääni väristen: "80-luvun glam metal..." MIKSI?: "no kun rakastan eskapismia, teatteria, isoja kertosäkeitä, kapinaa, 80- lukua, kapulan pyörityksiä, värikkäitä miehiä, värikkäitä naisia, imeliä kliseitä, positiivisuutta, melodioita, rentoutta, hauskan pitoa, rakkautta, hittejä, nostalgiaa ja kitara sooloja..." ;-)
Rakastan sitä että äijät sanovat "v...u mitä homoja,yök" ja rakastan sitä että teinit hullaantuvat estoitta ja laulavat mukana. Beibi, sitä on rock n roll, kaikessa ärsyttävyydessään, sitä se on aina ollut ja sitä se tulee aina olemaankin. Se on elämää suurempaa. Täydellistä sarjakuvaa. Oi Jumalani, älä anna minun ikinä aikuistua.
Eilen matkasimme K.V:n kanssa suoraan timeless fields treeneistä kouvolaan house of rockiin. Paikan päällä vastaanotto oli rento ja ensimmäiseksi sai heittää läppää narikassa/lippupisteessä. Ilokseni sain myös huomata miten musiikin volyymi ennen keikkaa oli mukavan hiljaisella, joten pystyi ihan rennosti juttelemaan ja siinä ohella kuuli myös omat ajatuksensa. Hienoa. Tunnelma oli rento ja yhden siiderin juotuani totesin, että se oli ihan jees hintainenkin. Sitten eturiviin, jossa sai ihan rauhassa ihailla nuorten villiintymistä sekä diggailla aitiopaikalta bändin esittämiä kasari kliseitä. Isoja kertsejä ja paljon hittejä. On todella vaikeaa löytää yhtään huonoa biisiä bändiltä, joka tietää miten hyvät biisit tehdään. Olen täysin vakuuttunut siitä reckless love olisi ollut maailmanluokan stadion bändi 80-luvulla. Olenhan itse diggaillut sitä musiikkia jo silloin, kun bändin jäsenet vasta taputtivat kakkaa lattiaan.
Eipä tässä mitään, antaa muutaman kuvan ja itsekuvaaman videon kertoa niistä fiiliksistä, joita eilen saimme kokea. 
Paluumatkalla mielessä pyöri 2 ajatusta, toinen oli se, että haluan rummut, liekkirummut joiden basareissa lukee Jakeflame,timeless fields. Toinen ajatus oli se, että kouvolaan heti taas kun sinne tulee loistava musiikkia, se on jämpti se. Inhotkaa tai rakastakaa. Rock n roll all night & Hard rock hallelujah!!!!!

Lemppari kuva

ha(e)ssu karismaattinen kapulan pyörittäjä


Ja video jonka värkkäsin: http://www.youtube.com/watch?v=RG5smrZwKnk&feature=youtu.be


T: Jakeflame

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti