Google+ Followers

perjantai 8. marraskuuta 2013

Annihilator, Nosturi, Hell-SIN-ki, Ke 6.11.2013

Jeff Waters & Annihilator SHOW!

Kun 80- luvulla thrash & speed metal löi läpi musiikki maailmassa, niin pitkätukkien korvissa kaikui nimet kuten slayer, metallica, anthrax, testament, stone, megadeth & death angel. Porukasta erottui edukseen myös bändi nimeltä annihilator. Annihilatorin vahvuus mielestäni oli selkeissä jyräävissä riffeissä sekä melodioissa. Soitinyhtye annihilator ei kuitenkaan lyönyt koskaan lopullisesti läpi, vaan jäi sinne 2 divisioonaan. Metallica meni menojaan huippu sävellyksillään, mutta annihilator jäi tyylilleen uskollisena veivaamaan riffejään ihan näihin päiviin asti. Yhtye jäi myös nauttimaan metallipiireihin kulttisuosiota. Kokoonpano bändissä on muuttunut jatkuvasti evoluution lailla, mutta orkesterin pääjehu Jeff Waters on ja pysyy. Tukka lyhenee ja soolot pitenee. Hyvä niin. 
Nosturin keikalla kävi selväksi se, että kuka on bändin pomo. Yhtyeen laulaja/ kitaristi oli viskattu oikeaan laitaan ja muut nuoret muusikot antoivat tilaa pomolle. Jeff osasi olla karismaattinen ja osasi ottaa lähes jokaisen paikalle saapuneen huomioon. Kovin henkilökohtaisesti en pysty hänen huomionosoituksiaan ottaa, sillä kuuluhan pomon osata ottaa homma haltuun. Karismaa tai ei, mutta show ainakin osataan viimesen päälle tyylillä.
Pääpaino oli onneksi vanhemmassa tuotannossa ja soundit oli ainakin ylätasanteelta kuultuna ja katsottuna loistavat, ihan kuin olisi kuunnellut yhtyettä levyltä. Pilkuntarkkaa soittoa ja ad/hd:n kaltaista lavaliikehdintää.
Bändi oli just niin kovassa iskussa, kuin vain osasi odottaa. En jaksa uskoa, että paikalta poistui yhtään pettynyttä ilmettä.
Tässä muutama kuva paikan päältä sekä video kooste. Valitettavasti kamerani soundit eivät ole huippuluokkaa, mutta kuvaaja(allekirjoittanut) antoi ainakin hyvän kuvan siitä, miksi päädyin antamaan keikan otsikolle nimeksi Jeff Waters & Annihilator Show!

Tankkausta
kissalan pojat baaritiskillä

rock n roll over!!
vain yksi...:-) 7 eskoo on aika paljon...Lämppäri Generals..ei oikein uponnut.

Jeff Waters
kitaraharmoniaa...
"Skeban kurittaminen on vakava asia...möööö"
suurin osa kuvistani oli liikekuvia. Mistähän moinen mahtoi johtua?
laulu ja soitinyhtye: annihilator

hevimies on erimies
Viel yksi....
Lämppäri bändin källi.....;-)


Tässä sitten se kooste: http://www.youtube.com/watch?v=6SfbawIjLtA&feature=youtu.beSee you annihilator(alligator)
PEACE, ROCK & LOVE!!!!

JAKE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti