Google+ Followers

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

illuusioiden maailma

Illuusioiden maailma.

Elämme illuusioiden maailmassa. Täällä saa olla tarkkana kuin porkkana. On monenlaisia näkemyksiä, houkutuksia ja totuuksia. On miljardeja näkemyksiä ja triljoonia uskomuksia. Biljoonia ajatuksia ja mielialoja.
Ole varuillasi, älä mene lankaan.
En kerro tässä totuutta, valitettavasti, mutta kerron että totuus on niin yksinkertainen, että se ei liity näihin millään tavalla. En voisi sitä edes kertoa.Olen kuullut että kun uskoo Jumalaan, Jeesukseen, niin se pelastuu. Olen kuullut, että kun on varuillaan ja valmis, niin Jeesus tulee ja pelastaa! Olen kuullut, että jos en tee parannusta niin joudun helvettiin. Olen kuullut, että kun menee lahkoon ja jos on tarpeeksi hyvä ihminen, pääsee tiettyyn porukkaan ja pelastuu. Olen kuullut, että jos istuu puun alla, niin saattaa jopa valaistua. Olen kuullut, että jos kuuntelee jotain tiettyä gurua, niin hän on ainut ja oikeassa, hän tekee elämästäni hyvää ja valmista. Olen kuullut, että jos syön tarpeeksi super ruokia, niin tulen terveeksi enkä enää sairastele. Olen sitten melkein kuolematon. Olen kuullut, että jos olen jatkuvasti tässä hetkessä, niin voitan egoni ja valaistun. Olen kuullut, että jos uskon karmaan niin kehityn Jumalan tasolle. Ole kuullut että karma on Jumalan tapa opettaa, rankaista ja kehittää. Olen kuullut että eläimet on alemmalla tasolla ja vain ihmisellä on mahdollisuus Jumala yhteyteen. Olen kuullut että jos menee intiaan hakemaan itseään, niin sen voi löytää. Äiti ammakin on kuulemma jo Jumala, täydellinen rakkaus ja Ammalaisuus on hyvä vaihtoehto. Olen kuullut että jos on satanisti tai ateisti, niin muut saa lynkata oman onnen edestä, sekin on hyvä polku, kai. Ufojakin on kuulemma täällä, joku meistä voi olla kontaktihenkilö. Luostareihin kannattaa kuulemma mennä, siellä on pois pahalta maailmalta. Jos ajattelee positiivisuuksia jatkuvasti, niin on kuulemma hyvä ihminen. Luin että jos 28 päivää tekee kiitollisuus tehtäviä, niin saa lähes kaiken mitä haluaa. Ennustajillakin kannattaa käydä ja henkimaailman kanssa kandee styylata, ne auttaa ja kertoo totuuden. Kirkkoon kannattaa mennä ainakin Jouluna, koska se kuuluu asiaan ja on kunnon kansalaisen merkki.

On voimakiviä, enkeleitä, rituaaleja, yksisarvisia, ufoja, henkioppaita, henkisiä oppaita ja muutama uskonto ja näkemys:
Kristinusko, Islam, Ateismi, Hindulaisuus, Shenismi, Buddhalaisuus, Sikhiläisyys, Luonnonuskonnot, Juche, Spiritismi, Juutalaisuus, Bahai, Jainalaisuus, Zarathustralaisuus, Rastafari, Wicca...on new agea, krishnaa ja taolaisuutta.
Juu u. Maailmassa on lukemattomia muitakin uskomuksia ihan viidakon kätköistä lahden lähiöbaarin kaljatuoppi keskusteluihin asti.  Jokainen luo jatkuvasti uusia mielipiteitä ja näkemyksiä. Saa olla varuillaan mihin mielensä upottaa. Uskomukset eivät ole pohjimmiltaan mitään, ne ovat täysin neutraaleja. Ihmiset uskovat jatkuvasti johonkin, varsinkin JUST siihen mitä näkee. Minullakin on omat uskomukseni jotka on varmasti jo uurteina aivoissa...;-) 
Joku palvoo jalkapalloa tai jääkiekkojoukkuetta, joku bändiä tai näyttelijää. Joku voi olla televio ohjelman koukussa ja haaveilee Ridgen tai Johnny Deppistä. Joku on pomonsa manipuloitavissa tai aviopuolison tossun alla. Jollekin auto on kaikki kaikessa, joku istuu netissä päivät pitkät. Joku sanoo ettei usko mihinkään, mutta samaan aikaan mieli kuljettaa kuin pässiä narussa 24 /h. Iltapäivälehdet ja aikakausilehdet tuuttaavat jatkuvasti uutta tutkimusta ja tietoa, jota palvomme ja johon uskomme, sumeilematta. Uskomme että raha on kaiken aa ja oo. Uskomme että se tuo onnen ja vapauden. Uskomme että se vapauttaa mielen harmoniaan. Uskomme että jos meillä on 1500 facebook ystävää ja vähintään 20 tykkäystä päivässä, olemme hyviä ihmisiä. Olen kuullut että jos komea tai kaunis ja hyvin toimeentuleva, niin saa komean ja kauniin puolison ja onnellisen parisuhteen.Mikään ei mene ikinä niinkuin on sanottu. Se henkisyys mihin itse tähtään ei perustu siihen mikä näkyy ulkopuolella. Siitä ei voi taistella eikä sitä voi palvoa. Täällä maailmassa palvotaan ja täällä maailmassa vihataan. Raamatun kaikki kuvastot paholaisesta on mielemme peiliä ja ainut mahdollinen helvetti on jo täällä. Täällä on itku ja hammasten kiristys. Eikä elämä sääli edes pieniä lapsia, itkulla tänne tullaan ja itkulla täältä lähdetään. Halusit kuulla sen tai et. Siinä välissä on kaavamaiset hammassäryt, sodat, masennukset, pettymykset, sairaudet ja sydänhuolet jne. Itse olemme illuusiomaailman luoneet, sitä saa mitä tilaa.
Totuus, mitä se on? No se ei ole mitään. Se lepää kaiken takana ikuisessa rauhan tilassa. Jos sanot minulle että "et sinä tiedä totutta", niin vastaan, että en tiedäkään, ja juuri se tekee minut rauhalliseksi ja onnelliseksi. Se mihin uskoo niin se lisääntyy, mutta kuka on se joka luo ja katsoo?On tietysti tehtävä hieman töitä sen eteen, että ei ole ihan kaiken vietävänä. Tänään aamulla meditaatiossa jouduin jatkuvasti palata hetkeen sanomalla mielessäni itselle: "ajattelemassa". Itse kyhätyn ajatusringin takia sain palauttaa itseni takaisin nyt hetkeen. Yritin seurata hengitystä ja olla siinä läsnä. Minulla on vilkas mieli, se suunnittelee, muistelee, innostuu ja pelkää. Nykyään pyrin seuraamaan vain omia ajatuksiani, koska ymmärrän, että ajatus on se joka luo jokaisen silmillä nähtävän asian. En ole ympäristön uhri, vaan voi valita itse miten ympäristöön suhtaudun. Analysoinnin takaa löytyy kuitenkin vain ykseys, mutta tässä kiireen ja houkutuksien maailmassa siinä tilassa on kovin haasteellista olla läsnä.
Kerron tämän siksi, että sinullakin on mahdollisuus kokea mielenrauhaa ja että muistaisin itse perusasiat. Ehkä sinä sen jo tiesitkin, mutta ehkäpä joku toinen "ei ole tullut ajatelleeksi..".Minun uskomukseni tänään on ihan naurettavia, mutta nautin niistä.Tästä päivästä tulee hyvä tai siis se on JO NYT SITÄ, sillä ei ole niinkään mitään väliä mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Ainut todellisuus minulla on nyt, tässä ja nyt!!! :-)

Hauskaa päivää kaikille ja pistän tähän loppuun pienen uskomuksen omasta elämästäni. Uskon tällä hetkellä että VOLBEATIn viimeisin levy "Outlaw gentlemen & shandy ladies" on kerrassaan niin loistava, että meinaa itku tulla! hehee(oho, tulikin nauru.. ;-)


T: uskovainen omassa elämässään


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti