Google+ Followers

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

viimeaikojen top 10!!


Tässä viimeaikojen voimanlähteitä ja elämäniloja!!!! <3 <3 <3 Jokainen asia on maailman paras asia sillä hetkellä kun se tapahtuu!!! Kaikki kivat asiat ei mahdu millään listalle, eikä tarvitsekaan, mutta mennään vanhalla tutulla kaavalla....;-)

10. SOITTOKAMAT: kitaran kurittaminen, bänditreenit, jne....mukava kun saa joskus tämmössiä uusia "leluja"....tänkin efektin on hinta ollut joskus useempi satanen...Kiitos lahjoituksesta!!!!;-);-)


9. FIREWIND: " Few against many"
Tällä hetkellä taustalla soiva FIREWIND in viimesin vinyyli "Few against many"...tuttua huttua...komeita Gus G. n riffejä ja sooloja ja semmosta perus taitavaa poweria, niin että veret seisahtaa ja Jumalat kumartaa. Toimii aina, jos ei hyvin, niin (hyvin)huonosti...no ei vaa...kyllä tälläsesta innostuu aina. Moneskohan levy tääkin on jo meikän levyhyllyssä...?
Komee balladi jossa vierailee meidän oma apocalyptica. TSEKKAA!!! I like it!


8. MIKI LAMARR: " in high fidelity!" 
Todella, TODELLA hieno rockabilly/ 50`s /60` s vaikutteinen levy suomesta. Miki laulaa kuin enkeli ja on tyylilleen uskollisesti naisellinen ja ihana ;-) Jos vähänkään tämäntyyppinen musiikki iskee niin SUOSITTELEN!!

7. RANCID: "the music videos 1993-2003"
Minusta on mukavaa katsella telkasta hyvällä kuvalla ja laadulla pieniä elokuvia eli siis musiikki videoita! Mä tuun aina niistä hyvälle tuulelle ja jos itsekseen katselee ja fiilistelee, niin siinä samalla voi maiskutella omilla mielikuvilla. Eskapismia parhaillaan.Youtube on han kiva, mutta ne latailut, huonot soundit ja koneen edessä jumittaminen ei aina tunnu kovin kivalta. Rancid on punkkia, ja rancid on hyvää punkkia. Bändi oli yksi viimeisimmistä kipinöistä, että pakko alkaa soittelemaan jotain rokkia. Elettiin siis jotain 90 luvun loppua. Suuri vaikute. Haave ois joskus nähdä tämä livenä!!! GOOD FEELINGS!!! :-)6. METALLICA: "orgullo,passio,y gloria, tres noches en la ciudad de mexico" DVD
Metallicaa jo vuodesta 1984. Aika pitkä elämä on tullut matkustettua bändin kanssa. Kun ensimmäisen kerran innostuin bändistä, niin se oli aika ug:ta ja nykyään kaikkihan tietää missä mennään...yksi maailman suurimmista bändeistä.
Muutamalla sanalla perustelen bändin hienouden: On oma itsensä, tekee levyjä mielensä mukaan, ei nöyristele eikä ole nostanut äijissä kusta päähän. Bändin fiilis vaan paranee livenä vuosien myötä. Lars on ehkä maailman haukutuin metalli rumpali, mutta minulle hän edustaa omaa tyyliiä, persoonallisuutta, intoa ja flowta. Moni rumpali olisi hänelle paljon velkaa.
Itse dvd on julkaistu vain argentiinassa, chilessä ja uruguay ssa. Tuleva keräilyharvinaisuus siis..ehkä. Katselin keikan eilen illalla ja meininki yksi parhaista!! Älytön energia lavalla ja lavan edessä! Kandee tsekata! Löytyy myös tubesta. MAHTAVA MEININKI!!!


5. JOE SATRIANI : "satchurated, live in montreal"
Lyhyesti sanottuna: komiaa. Kitaristeille, muusikoille, instrumental musiikin ystäville..oikeestaan voisi sopia kelle tahansa. Loistava kitaristi. Loistava keikka. Vaatii kuitenkin syvempää kuuntelua jos parhaisiin fiiliksiin  tähtää. Dvd on jo kolmas mitä omistan. 4. CHROME DIVISION: "3rd round knockout "
Jos cd:n takakannessa lukee teksti "ROCK `n` ROLL UP YOUR ASS!", niin ei mun muuta tarvitse tähän sanoakaan.


3. KIRJALLISUUS:
Ensin voi aloittaa vaikka tällä:

ja illalla ennen nukkumaanmenoa aivopestään mun likainen mieli tällä:


2. DIMMU BORGIR: "abrahadabra"
JUMALAUDE!!! Oli pikkusen vaikeaa keskittyä koneella olemiseen, kun taustalla soi tämä levy! En tiedä onko maailman paras black metal levy, mutta ainakin menee köykäsesti top teniin. Ainakin bändi on paras blakkisbändi koskaan. Uskomattoman hienoja koukkuja, orchestraa jne. Suosittelen niille ketkä ei enää pelkää pimeää, ymmärtävät maailma dualistisuuden ja ovat avarakatseisia musiikin suhteen. Raskasta tämän on kuin perkele. Tämä alla kuultava nimi biisi on ihan mieletön ja se iski enemmän kuin tuhat volttia. Majesteettista, suurta, hullua ja kaunista. Menee aurinkoisilla ilmoilla hienosti.


1. VAIKKA MITÄ: kesä, ruoka, työt, työmatkat, luominen...ens viikon jälkeen alkava kesäloma...jne..:-) :-) :-) <3 <3 <3
Juu ja sitten sokerina pohjalla PEARL JAM, jonka musiikkia olen kuunnellu paljon lähiaikoina. On ilmeisesti alkavan kesän SOUNDTRACKILLÄ....;-)

Ei muuta kuin innostumisiin!!! Hauskaa ja lämmintä kesän alkua kaikille!!!!

T: JAKE


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti