Google+ Followers

lauantai 4. toukokuuta 2013

DREAMTALE bar bäkkäri

MoikKISS!!

Eilen kun tulin työpäivän jälkeen kotiin niin samantien lähdettiin stadiin illaksi ja yöksi rokkaamaan. Aamulla kun tulin takaisin kotiin, niin lehden jakaja toivotti hyvät huomenet...:-)
Parin tunnin "yöunen" jälkeen fiilikset oli sen verta hyvät, että lähdin käymään lahdessa, jossa menikin koko tämä päivä...nyt sitten kotiin tultaessa olen tehnyt videota, syönyt minulle hyvin epätyypillisesti pitzaa...nyt sitten blogaan jo rock n rollin tahtiin.... Haudassa sitten levätään! ;-)...Ainiin, ennen vappuakin olimme katsomassa lahdessa mötörpubissa kaverin esitystä ja sekin reissu meni aamuun asti..on se rankkaa tää rock n roll lifestyle <3

Mutta joo, mites meillä meni eilen...??
Bar bäkkäri ammotti tyhjyyttään koko yön...en tarkalleen tiedä minkä takia, oliko suomen lätkäpeli, mennyt vappu ja muodista jo pitkään pois ollut power metal syy siihen että jengi ei ole lähtenyt liikenteeseen.....???
Bändit kaikesta huolimatta veti kovat setit ja piti fiilistä yllä vaikka porukkaa ei ollut kuin kourallinen. Toisaalta olin surullinen bändien puolesta, mutta toisaalta oli aivan ainutlaatuinen fiilis kuunnella hyvää melodista metallia kuin omassa olohuoneessa parin kaverin kanssa. Jää varmasti historian kirjoihin ja muistoihin tämä bäkkäri reissu!
Tamperelainen pitkänlinjan power metal bändi dreamtale oli tiukkaa kuunneltavaa..melodiaa tuli tuutin täydeltä. Oli melodisia sooloja, tiukkoja riffejä, nopeita tupla bassareita, bruce dickinson maisia eleitä ja laulusuorituksia.Se oli just sitä mitä odotinkin. Bändille ja bändeille 5/5 asenteesta.

Ööö....tää ei nyt näköjään anna ladata kuvia tähän joten tyydymme vain videoon...

Tässä siis tiivistelmä eilisillasta meitsin tekemän videon muodossa...
 R.I.P SLAYER kitaristi Jeff Hanneman 3.5.2013

SEOMORO!!!!


T:Jakeflame
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti