Google+ Followers

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Bing Bong Baby, aikaa ei ole!!WARNING! Seuraavan blogauksen lukemiseen käytettävä aika on minimissään 15 minuuttia ja sen ymmärtämiseen käytettävä aika on loputon, aina siihen asti kunnes palaat takaisin perusolemukseesi.

Viime yönä se taas tehtiin. Nimittäin matkustettiin aikakoneella tulevaisuuteen tunnilla eteenpäin. Samalla matkustettiin talviajasta kesäaikaan. Huh, aika scifiä, ettenkö sanoisi. Ihminen on keksinyt paljon hullumpiakin juttuja, mutta tuo kellojen siirtely on ehdottomasti yksi niistä.Bing Bong Baby. Ensin se homosapiens keksi kellon ja kalenterin hallitaakseen itseään ja sitten se jäi luomuksensa orjaksi, fiksua. Ihan vain orjuuttaakseen itseään ja toisiaan. Loi ajan, jotta voisi keksiä lisää ns. fiksuja keksintöjä. Sillä aikaa kun me juoksemme oravanpyörässä,niin sillä välin lintu laulaa kauniisti puun oksalla ilman kiirettä, stressiä ja masennusta.  
Niinkuin kaikki, myös ikuisuus piti pilkkoa pirstaleisiin...mielessä.  Missä muualla voi aika olla kuin ihmisen omassa rajoittuneessa, aikaan sitoutuneessa mielessä? Sinne se tehtiin ja siellä se on. Toiset kokevat ajan pitkänä ja toiset lyhyenä...joskus se tuntuu tosi tylsistyttävän pitkältä ja joskus luovassa flow tilassa se KATOAA KOKONAAN! Silloin kun olet yhtä maailman kanssa, syvässä meditaatiossa tai kun pieni mielesi yhtyy hyvään kirjaan, elokuvaan, juttuseuraan, maalaamiseen tai instrumentin soittamiseen,voipi se se aika kadota kokonaan(varo vaan!;-). Voi se myös kadota vaik humala tilassakin tai jossain muissa tajuntaa laajentavissa olotiloissa;-) Aikaa ei siis ole ja jos se näyttäytyy meille, niin me ensin annamme sille merkityksen, mielessämme. Ulkopuolella ei ole mitään, ei edes luonnossa, luonto vain on. Orava tai aurinko ei ajattele "nyt on mennyt vuorokausi", se kaikki vain on.
Mitä voimakkaampoi ego, sitä rajumpi tarve pirstaloida kaikki elolliset, elottomat ja muut aikaan sidonnaiset asiat erilleen. 
Aika hallitsee niin tulevaisuudesta murehtimista kuin menneiden murehtimista. Pelätään vanhan ongelman uusiutumista ja toivotaan että huomenna olisi kenties paremmin. Näin mieli käyttää aikaa vaivuttaakseen itsensä uneen. Koko aikakone idea on siksi mahdoton toteuttaa, koska mitään tulevaisuutta ei ole olemassakaan. On vain ikuinen NYT-HETKI. Jos aiot todella olla olemassa niin NYT-HETKESSÄ voit olla kaikkialla yhtä aikaa. Siinä sinulle aikakonetta kerrakseen. Menneisyys ja tulevaisuus yhtyy nyt hetkeen ja ongelmat katoavat. Hups. 

Välikommentti: Hei sinä joka keksit ajan merkityksen, ilmottaudu välittömästi Jakeflamelle!!!!..

.....
.....
.....
.....
......................
....niin....hiljaista on, koska ei ole ketään, joka sen olisi keksinyt. Sekin on harhaa.

On aika naurettavaa kun kuulee ihmisten puhuvan taistelusta aikaa vastaan. Silloin aina mietin että mitä ihmeen aikaa vastaan? Ai sitä mielikuvitusta vastaan joka on muka olemassa, jonka ihminen itse keksi itselleen? Jos kaikki kellot hajoaisivat kerralla, niin mitä ajalle tapahtuisi? Minne se katoasi? 

Kaikki sodat ja konfliktit perustuvat ajan harhaan, kuvitellaan että eilinen ja mennyt hetki pitää kostaa. Sama se on ihmissuhteissakin. Jos katsomme toista ihmistä ajankuvan läpi, me näemme hänet syyllisenä minun historiaani. Se täytyy siis kostaa. Näin syntyy ristiriidat ja anteeksiantamattomuus. Vain NYT-HETKESSÄ VOIMME OLLA TÄYSIN VAPAITA ja RAKASTAA. Se on todellista rakastamista, olla läsnä hetkessä. Tosin alitajunta on täynnä moskaa,uskomuksia, joka ilmenee vaikka asian ymmärtäisikin tietoisella mielellä. On siis annettava anteeksi.. kaikelle...jos tahtojaa olla vapaa ja onnellinen.

On onni ja siunaus että siirsimme kelloja viime yönä eteenpäin tunnilla, koska joku saattaa saada siitä kipinän johonkin suurempaan oivallukseen. Se voi parhaimmillaan/pahimmillaan paljastaa kaiken harhaisuuden. Noinkin pieni asia voi paljastaa koko systeemin naurettavuuden. Tämä voi olla pelottavaa ja aika hardcorea egolle, joka ei ikimaailmassa halua puhua omasta unestaan, maya harhastaan, jota ei ole edes olemassa. Se vain näyttää siltä. hahaaa...;-)

Kaikki perustuu täällä egon maailmassa aikaan ja ajan mukana tulee aina myös loppu. Kuolema. 
Miksi? No koska kaikessa on todellisena tyhjyys, kaikkeus, ikuisuus. Aika ei voi koskaan syrjäyttää sitä mikä on ikuista ja täydellistä. Se mistä NYT-HETKI ja me ilmenemme, on kuolematonta ja täydellistä. Täydellisen anteeksiantavaa ja absoluuttisen rakastavaa. Se että tulemme tänne uskomusten satumaahan korkeintaan muutamaksi kymmeneksi vuodeksi, ei tarkoita että kuolemattomuus ikuisuudessa olisi kuollut.
Se mitä näet nyt ympärilläsi on JO 100-200 vuoden päästä kuollut, kadonnut, ehkä aikaisemminkin. On hirvittävän vaikiaa uskoa semmoiseen, mikä katoaa sinne mistä se hetki sitten tulikin..

Okei, ennenkö egollasi kärsimyskeho stimuloituu liikaa, niin haluan kertoa että vaikka et ole ajasta, sinä voit elää ajassa. Nyt et vain ole jokahetki silmät sumeena ajan vankina. Olet enempi tarkkailijan asemassa kuin orja.
Kun seuraavan kerran kärsimyskehosi ajassa herää henkiin, niin muista mennä mielessäsi avaruuteen(tai siis siellähän me olemmekin;-). Siellä ei ole ylhäällä, ei alhaalla, ei oikealla, ei vasemalla. Siellä ei ole aikaa eikä tilaa. Sinä kuvittelet olevasi joku jossain ikuisesti laajentuvan maailmankaikkeuden keskellä ja pahimmillaan luulet olevasi ainut kokija kärsimyksessä, joka haluaa pelastua pahalta. Mitään pahaa ei ole. Ei ole Jumalaa erillisenä kehona, jos kerran ei ole alhaalla tai ylhäällä. Mutta Jumala voi olla meissä kaikissa tarkkailija. Ikuisen ykseyden ikuinen kokija. Sitäkö muuten tarkoittaa se että Jumala on jossain tuolla tarkkailija? Se symbolisoi sitä että ME voimme olla oman harhaisuuden tarkkailijoita. Emme siis ole erillisinä Jumalia, mutta olemme yhtä ja samaa Jumalaa tarkkailijan asemassa. Jos ymmärrämme nousta pienen apinamielen yläpuolelle, olemme vapaita ja näemme ajan harhan.

"On vain yksi aika, tai mielen käsittein, oli vain yksi aika. Tämän yhden ajan jaoit sitten yhä pienempiin ja pienempiin osiin, jotta ne näyttäisivät erilaisilta eivätkä samanlaisilta." -maailmankaikkeus katoaa

Tämä kirjoitus on omistettu kellon viisareille ja pelokkaille silmille. HUI KAUHIAA!!
T: Jakeflame 
(Bing Bong Baby,allekirjoittanut on ajaton ajassa rypevä silmälasipäinen partajeesus, joka pelkää kaikkea, jopa itseään;-)

1 kommentti: