Google+ Followers

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

yksi päivä elämässäni

Heips!

Rakas päiväkirjani. Olen tänään räpsiny ihan perus kuvia sieltä täältä, koska aion nyt ilmaista kuvin sen, miten nelikymppinen sinkku mies elää minun tapauksessani vuosimallia 2013 keväällä, keskiviikkona,pääsiäisen tienoilla. Tällä hetkellä tunnen valtavaa onnellisuutta elämää kohtaan. Välillä tuntuu että elän jossain ihmemaassa, vaikkakin päivässä ei olisi mitään ihmeellisiä huippukohtia. Elän vain näköistäni elämää ja nautin siitä. Pienet normaalit asiat ovat hienoja asioita. Joskus on ollut haasteellisempia elämän vaiheita, mutta nyt tuntuu että onnellisuus ei muuta kuin vahvistuu! Rakastan kaikkea semmoisena kuin se on ja nautin kun saan elää vapaana ja saan toteuttaa itseäni vaikka sitten blogaamalla. Tässä yksi päivä elämässäni. Ei kummonen mutta samalla todella KUMMONEN. <3 <3 <3
(saatoin kuulostaa hieman tylsältä new age hörhöltä joka hokee vaan että kaikki on kaunista, mutta satun nyt vaan tuntemaan niin...no onneksi kaikki on ohimenevää...heh..;-)

Onni on likanen kuppi. Taitanee olla mun lempi kuppi...Heti herättyä vihreet teet tippumaan...;-)
Facebookin tsekkaus, nopee vilasu iltapäivä lehtien kansista ja juutuupiin etsimään aamun avaukset...muuten mikä bändi?;-)
Sitten aamujumpalle rumpujen kimppuun mini studioon...lattialle näköjään unohtui lempi kirjakin...;-)
8 raiturin alla nähtävä pöytä on muutes pahvilaatikko, ei se kummempaa tarvi;-)
... ja sitten siivoomaan!(on se aika kuukaudesta tai kuukausista;-) Ja tietysti kun pyykitkin pestään käsin, niin imurikin on kaverilta lainassa;-) kierrätystä ja kavereiden hyötykäyttöä,heh;-)

Ennen töihin lähtöä väsäsin helpon, nopean ja terveellisen safkan, joka on quinoa puuro. Mukana messissä mustikoita, mustaherukkaa, paljon kunnon voita, vuorisuolaa, tummaa sokeria ja ruusunmarja kiisseliä päälle!;-)
ja D-vitamiinit ruuan päälle. 2-4 kpl näitä,riippuen fiiliksestä.
jälkkäriksi hyvää mustikkawatsakermakahvia ja nautitaan tietysti viileässä partsilla aurinkoa ja ihmisiä tsiigaillen:-) 

matkalla töihin voi samalla hyödyntää huvinkin ja mennä kirpparin kautta. Ilma oli kaunis ja keväisen lämmin.
aurinko paistoi :-)
ensin bussiasemalle ja sitten 8 bussiin ja sitten ulos bussista. Pysäkin jälkeen oli hetki aikaa nauttia auringosta...vuoden ajat ja maisemat vaihtuu,minä en. (enpä;-)

Eksoottisten lumikasojen jälkeen iltiksessä vastassa oli mm. örkkejä ja pääsiäisörkkejä...
jossain vaiheessa oli taas "pakolliset" lätkäpelit..tänään tais mennä pitkästä aikaa jopa ihan hyvin. Aika monesti tulee pataan niin että tukka lähtee...(ai siks multa on tukka lähtenytkin, nyt se selvis?;-)

ja sitten koti matkalle...

Ja linjuri-autokyydin jälkeen suoraan kauppaan...

kaupasta löytyi ravintoakin...

ja ennen töihinmenoa löytyi myös tämmösset..toinen näistä maksoi 1 euron ja toinen....hmm... liikaa! No ei muutakuin teet tippumaan!


ja tietysti musiikki on lääkkeistä paras!!! ei vaan tiiä mitä laittais...kumma juttu vaik on valinnan varaa..;-) queenilla alotetaan...sitten safkaa!!!!!
joo o. sitten ei muuta kuin blogaamaan tätä blogausta ja sitten "odottelemaan" iltaa....

Mukava päivä oli taas. Ei mitään ihmeellistä ja just siksi se on niin ihmeellistä :-) 
Päivään kuului mm. työkaverin kanssa nauramista, hyviä keskusteluja, lasten kanssa pelaamista, lasten kuuntelua, ohjaamista, turhien asioiden ajattelemista, rakentavien ajatusten ajattelemista, vanhan hyvän kaverin näkemistä kauppa reissulla ja paljon muuta. Huomenna alkaa pääsiäisloma, siitä en tiedä vielä oikeestaan mitään. Sen näkee sitten. Nyt on nyt.

Kattellaa!!!!!!!!!!!T:Jake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti