Google+ Followers

perjantai 29. maaliskuuta 2013

pitkä, raskas ja progressiivinen perjantai

 MOIK-KISS!!!!!
On siis pitkä pitkäperjantai ja olen viettänyt sitä itseni ja maailmankaikkeuden kanssa :-) Kävin aamulla pitkästä aikaa lenkillä. Juoksin ja kävelin. Oli ihanaa kun aurinko nousi ja oli ihan hiljainen ja tyyni orimattila. Sitten olen tehnyt ruokaa, raakasuklaata, katsellut musa dvd:tä, jota on ihan mahtavaa tsekkailla kuulokkeiden kautta. Kävin myös vetäsemässä kevään ensimmäisen pyörälenkin. Onneksi tänään kerkiää kaikenlaista, onhan päivä on pitkä ja raskas.

Safkata ihmisen pittää....jotta jaksaa olla täällä toisten tuomittavana;-). Bataattia,valkosipulia, luomu rypsiöljyä, kalaharin suolaa, punasipulia, lanttua, porkkanaa, paprikajauhetta ja chiliä ja eiku uuniin, simppeli, hyvä ja aika terveellinen systeemi. Lopuksi sotken vielä sen ketsupilla...;-)
Pääsiäissuklaan tekoa..
aika häröä ja härskiä, mutta ei voi mittää ku on ku pikkulapsi taikinan kimpussa...joka tippa pitää nuolla...aikaa jäi vielä kuvaamiseenkin..;-)
proge on sitä että ei muista biisin lopussa mitä on tullut kuunneltua....tällä kerralla en nukahtanut sohvalle kuin kerran...;-)


sitten pienelle konkeli retkelle,ajassa 14:04:45
no ei todellakaan...ei oo ennenkää...
KAHVIA ja SUKLAATIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..ja kaikki muutkin ADDIKTIOT KEHIIN!!!!!!

Himin uutta läpyskää odotellessa voi kuunnella vaikka tätä loistavaa coveria. Coveria ei jätetä.

Tää bändi ja biisi oli tän aamun löytö. Ihan mieletöntä settiä vinosilmiltä...jäätävää sooloa, intohimoista POWERIA!!!;-)
ja sit.....IRON MAIDENS <3 <3
HEAVY METAL!!!

Hyvää pääsiäistä 2013!!!

T:Jake


P.S ainii, tämmönen taideteos näkyi eilen illalla mun partsille...:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti