Google+ Followers

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Watsakahvia ja soitteloja!!!

Morjens!
Eilen oli hyvät ja hauskat treenit. Fiilis oli positiivinen,kuten AINA!:-) Vedettiin niin omia biisejä, jammailua ja semmosta kingston wall tyyppistä hirveetä filli settiä, niin että allekirjoittaneella oli taas illalla käsi ihan makaroonia. Ei nääs ole tuo tekniikka vieläkään syrjäyttänyt fiilistä..;-)
Kuten yleensä, niin myös nyt, kamerastani loppui muistikortti jo alta aikayksikön. En siis saanut parhaita paloja soitoista, mutta jotain sentään. Treeneissä oli aika hauska ja pelleilyä huomattavan paljon sisältänyt meininki. Siitä(kin) saa syyttää aika paljon myös meikkistä, joka on jo neljäkymppinen, mutta käyttäytyy kuin mikäkin innokas teini. Häpeä minä.;-)

Laitan taas tänne 3 maistiaista, joista 1  on ennejulkaisematon biisi. Tuleva miljoona hitti. ;-)
Juu ennen treenejä nautittiin mun luona tämmöstä woimajuomaa. Hiton kallista määrään nähden, mutta hyvää ja kahviksi todella terveellistä: mustikkakahvia, tekee hyvää niin watsalle kuin mielelle;-) Aina pitää kokeilla kaikkee uutta....:-)
ja sitten treenikämpille...
Tästä käy ilmi että kapulasankari haluis enempi crashejä, ettei tartte chinaa hakata koko aikaa...;-)
Tää on ainut biisi joka vedettiin 2 kertaa ku ei kuulemma ollut tarpeeks hyvä, mut meikä kapinallisena apinana tietysti tunkee just tän version tänne...heheee!;-) Täs on kuiteski selvempi soundi eikä kamera tärise musiikin woimasta...;-) Wapise manowar ja motörhead!!!!!
Sitten menox sano annielennoxxxx...go go go...
ja sitten se ennenjulkaisematon balladi, joka tietysti tulee kuulostamaan levyllä paremmalta, nii soundillisesti kuin muutenkin...no kyllähän tästä jottai saa selvää...
...nii ja meitsi tietty kuvittelee taas soittavansa wackenissa kymmenille tuhansille ihmisille, kuten kuvasta näkyy ja kuuluu..;-);-)
Ja sitten niitä perus jammailuja ilman ryppyotsasta tosikkomaisuutta. Lievästi sanottuna pientä ylidramaattista again..;-) Ainakin rumpali/basisti akseli hoitaa tonttinsa kunnolla:-) 
Intuitiolla ihan mitä mieleen juolahtaa....rennosti ilman turhia juonia..ja turhia juomia...;-)


p.s. tuli vielä mieleeni kertoa, että se mun blogaus kuolemasta "kuolema tulee, oletko valmis?" teki pohjat lukija määrässä! Siihen nähden että mun lukijat tulee vain facebookin kautta, niin luettuja kertoja oli aika monta(salaisuus:-). Kuolema on siis näköjään kiinnostava ja mukava puheenaihe..;-) No mie kuiteskin kehoitan teitä rakkaat ystävät nauttimaan elämästä, ei sitä iloa loputtomiin kestä...ROCK ON! :-)

Kattellaa! Seomoi!!!!

T:Jake  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti