Google+ Followers

torstai 4. huhtikuuta 2013

kaikenlaista mielenkiintoista!!

Moi!

Tässä blogauksessa aion avata hiukan arkistojen aarretta sekä paljastaa mun uudet silmät. Isommat semmoiset, jotta näkee meidän kaunista maailmaamme enemmän...;-)
Sitten pistän eetteriin muutaman partsikuvan, koska nykyään mun ei tarvitse mennä auringonlaskua katselemaan meren taa, vaan se näkyy joka ilta mun olohuoneeseen. Työmatkalta saa myös tallennettua kevään solinaa ja liplatusta. Tänään oli kevään lämpimin päivä. Ihana päivä.

Tänään siis sain vihdoinkin uudet lasit. Kun tukka lyhenee niin silmälasit isonee. Aluksi tuntui ihan hullulta katsoa itseään, mutta kun on radikaali jäbä, niin vanhasta on osattava irtautua aika ajoin.

Töistä lähtiessä oli aikaa hieman tarkkailla(uusilla laseilla:-) kuin lapsi....

yksi ilta heinolasta orimattilaan...


ja sitten olohuone näkymät..valoilmiöt.

joo o ja sitten vuoteen 99 kun löysin itseni tämmöisestä paikasta...kaikkeen sitä pitää nokkansa tunkeakin..;-) Legendaarinen Jyrki ohjelma, jonka jälkeen rock n roll kuoli...ainakin tv maailmasta.;-) 
Hauskaa jatkoa kaikille!
Haastis olkoon Juha Heinon muistolle sekä kunnian osoitus Jyrki ohjelmalle sekä Francine yhtyeen x-rumpalille Tudelle. Ilman häntä en olisi ehkä koskaan alkanut soittamaan rumpuja.Kiitos.


T: Jake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti