sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Kuvittelin vain koko jutun.


Meillä NÄYTTÄÄ olevan erilaisia ajatuksia ja uskomuksia. Meillä NÄYTTÄÄ olevan erilaisia luonteenpiirteitä ja erilainen menneisyys. Me NÄYTÄMME olevan erilaisia ja erinäköisiä, mutta TOTUUS on kaikille sama. Tätä ego ei ikinä kerro, vaan ego haluaa nähdä pirstaleisen, yksinäisen ja erillisen maailman jossa vallitsee tuomitseminen, vertailu sekä hyökkääminen. Ego haluaa että nukahdat tähän uneen.

Tämä ajan maailma perustuu erilaisuuteen ja jakautumiseen. Erillisyys ja jakautuminen aiheuttaa hyökkäämistä toista uhkaavaa erilaisuutta kohtaan. Ei ole väliä sillä, että onko kyse yksilöstä vai jengistä, puolueista vai joukkueista. Ei ole väliä onko kyse eri maista tai jopa eri planeetoista. Ei ole väliä onko kyse eri uskonnoista tai poliittisista näkökannoista. Jopa rakastavaisten välille tulee puolustus ja hyökkääminen. Syyllisiä on haettava ulkopuoleltaan aina ja jatkuvasti. Egolle eli menneisyyteen perustuvalle ajattelu rakennelmalle ei ole väliä että otetaanko fyysiset aseet käyttöön vai tapahtuuko hyökkäämis/puolustus omassa mielessä salassa muilta erillisiltä mieliltä.Tätä on hyvä miettiä rehellisesti hetki ennenkö jatketaan....

Täällä ajan maailmassa kaikki näyttää jakautuvan. Lähes jokainen kokee täällä ennemmin tai myöhemmin yksinäisyyttä, syyllisyyttä ja uhrina olemista. 
Jopa kello tikittää pirstaleisesti eri ajassa ympäri maapalloa; vuodet, päivät, tunnit, minuutit ja sekunnit. Aika koetaan eri tavoin ja erilaisia ajatuksia vertaillaan ja mitataan. Maapallon jos näkisi avaruudesta niin että sieltä katsoessa näkisi jokaisen ristiriidan ja sodan, muuta ei näkyisikään. Niin sotaisa pallo tämä on. Jokaisen erillisen mielen pään sisällä on jatkuva sota.

Herätys!

Asian hyvä puoli on se, että omassa mielessä voi tehdä valinnan pelon tai Rakkauden välillä. Maailmaa ei tarvitse lähteä muuttamaan mieleisekseen, sitä on täällä tehty jo vuosisatoja ja tässä on tulos. Ihmisten tarve olla oikeassa aiheuttaa vain uusia sotia ja uusia erilaisia uskomuksia. Jokaista ulkoista asiaa kohtaan voi valita uuden ajatuksen tai sitten on samaistumatta jokaiseen ajatukseen. Omia uskomuksia tarkastelemalla ja kyseenalaistamalla voi matka mielenrauhaan alkaa. Omasta mielestä lähtee todellinen muutos joka saattaa heijastua maailmaankin.

Nyt kun en enää tullut projisoimaan maailmaa, erillisiä kehoja ja tarinoita, tulinkin muistamaan kuka todellisuudessa olen. Tulin muistamaan sen, kuinka viaton ja täydellinen olen. Enää en katso "veljeäni" kilpailijana, uhkana tai ihmisenä joka pelastaisi minut kauhealta menneisyydeltäni, vaan löydän täydellisyyden itsestäni. Oman viattomuuteni, sinun avullasi.
Nyt voin nähdä ympäristöni viattomana "unena" josta herätään todellisuuteen, Rakkauteen.
Nyt näkee maailman asiana jolle annetaan anteeksi ja se vapautetaan omassa mielessä. Erilaisuus muuttuukin rikkaudeksi ja erilaiset muodot näytelmän lavasteiksi.
Toinen näennäisesti "erillinen sielu" osottautuukin yhdeksi samaksi mieleksi jota me jokainen olemme. Erilliset kehittyvät sielut osottautuukin vain tarinaksi joka pohjautuu vain erillisyyteen ja menneisyyteen.
Erilaiset polut ja kokemukset osottautuukin poluiksi jotka vievät jokaisen samaan paikkaan. Takaisin alkulähteeseemme joka on NYT. Henkinen kehitys osottautuukin vain dualistisen  maailman egon kehittymiseksi. Oman tarinan kehittyminen josta täydellisyys ei tiedä yhtään mitään. Rakkaus ei kehity, koska se ei ole alunperinkään epätäydellinen. Jos Rakkaus ei ole epätäydellinen, miksi minunkaan tarvitsisi sitä olla. Pohjimmiltaan olemme yhtä. Enää meidän ei tarvitse kilpailla ja sotia keskenämme.

Elämänpolku on Rakkauden muistamista. Epätäydellisyyden ja katoavaisuuden läpi katsomista. Erillisyyden maailma on auttamassa minut takaisin kotiin, josta en ole koskaan lähtenytkään. Kuvittelin vain koko jutun.

Jake

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti