perjantai 21. kesäkuuta 2019

Maailman kaunein ja romanttisin Rakkaustarina



Paljon olen lueskellut kirjoituksia, kirjoja ja blogeja siitä miten Rakkauden ansaitakseen pitää tehdä sitä sun tätä. Paljon olen tavannut ihmisiä jotka ulospäin näyttävät tajunneen Rakkauden merkityksen, mutta sisällä huutaa joku tyhjyyden osa jota tarvitsisi täyttää tai ainakin mennä sitä kohti. Itse huomaan sen kohdan itsessäni joka haluaa tulla hyväksytyksi ja kuulluksi. Kuinka helposti länsimaisen tavoittelu ja täyttymys kulttuurin voi siirtää henkisyyteen ja muuttaa se henkiseksi materialismiksi. Ikinä ei ole hyvä. Ehkä pienen oivallushetken on hyvä, kunnes taas ego huutaa: "enemmän!", "on oltava jotain muuta!". Läsnäoloakin pitää olla enemmän, vaikka koko elämä on silkkaa 100 % läsnäoloa, tapahtui sitten mitä tahansa. Sama Rakkauden kanssa, ego huutaa Rakkautta, mutta siltä jää huomaamatta että kaikki on silkkaa 100 % Rakkautta, tapahtui mitä tapahtui.
Ego haluaa kehittyä, mutta Rakkaus vain ON.

Olen ollut koko elämäni tavallani ja toisella totuuden ja ihmissuhteiden etsijä, joten tiedän mistä puhun. Jokainen sudenkuoppa on tullut koluttua käytännössä omassa mielessä ja kaikki tämä on aina tapahtunut 100 % Rakkaudessa, sanoi ego mitä tahansa. Sitä mitä Rakkaus on, en pysty kuvaamaan, koska se on joka kaikki tai ei mitään. Ego ei kykene kuin tarinoimaan siitä, kuten nyt teen. Ego haluaa erillistään sen mikä on täydellistä, mutta siitä syntyy vain vertailua ja rakkaudettomuutta. Ego pystyy kuvailemaan Rakkaudenkin vain menneisyytensä pohjalta. Tämäkin jää kovin rajalliseksi viitteeksi. 
Kuvittelen oivaltaneeni, että Rakkautta ei voi pirstaloida pieniin osiin ja sitten vertailla niitä osia keskenään, eikä Rakkaus ole yhden omaisuutta, mutta toinen jää siitä jotenkin vaille. Se olisi epäreilua ja ristiriitaista. Se uskomus kuuluu sodan ja kuoleman maailmaan. Rakkaus kuitenkin sallii tämänkin tapahtuvaksi, koska niin suuri Rakkaus on. Se nousee dualismin yläpuolelle kertoakseen, että et ole pelkkä kehosi. Voi olla että rakkaus ei tiedä tästä "unesta" yhtään mitään ja siinä onkin se vapaus ja täydellisyys. Rakkaus on jokaisen todellisuus, oli ennen kehon syntymää, on kehon aikana ja sitten kun keho näyttää kadonneen ikuisuuteen. Rakkaus vain ON. Jos romanttinen ihmisuhde alkaa, Rakkaus ei ilmesty vasta sitten, eikä se katoa toisen ihmisen mukana. Mistä moinen uskomus onkaan peräisin? Elokuvista ja kirjoista? Uskon että ihmissuhteiden vaikeus johtuu tästä uskomuksesta, että sen pitäisi olla tietynlaista jotta se onnistuisi. Maailman romanttisin ja kaunein aito Rakkaus ei katoa ikinä, ei minkään asian tai kokemuksen mukana. Rakkaus ei ole ajan rakentama tomumaja, vaan ikuinen ja täydellinen, jota me jokainen olemme. Ensin on hyvä löytää Rakkaus itseä kohtaan ja katsoa vasta sitten pysyykö tasapaino muiden kanssa. Jos ei pysy, Rakkaus ei kadonnut silläkään välillä, joten nou hätä. Olet aina Rakkauden arvoinen.

Kuinka paljon käytämme mielen energiaa siihen, että etsimme ajan maailmasta Rakkautta ja täyttymystä? Huiman määrän. Meditoimme, luemme, etsimme parisuhdetta, seksiä, läsnäoloa, tavaroita, taloja, autoja, guruja, muruja, humalaa, sosiaalisuutta, yksinäisyyttä, hiljaisuutta, ravintoa, koulutusta, muotivaatteita, festareita, esikuvia, henkisiä polkuja. Haemme extreme kokemuksia, haaveilemme, luomme päämääriä, tulemme uskoon, liitymme ryhmiin ja jengeihin. Luomme uusia identiteettejä ja muokkaamme kehoja. Haluamme olla hyvä työmiehiä ja saada hyvää palautetta. Luemme kirjoja ja kaikenlaisia itsensä kehittämisen opuksia. Haluamme tietää ja pitää kontrollissa asioita. Olemme luoneet mielikuvan Rakkaudesta, jota kohti sitten juoksemme pää kolmantena jalkana. Urheilemme ja murheilemme. Haluamme olla kuuluisia ja suosittuja. Etsimme ja näännymme. Yksikään erillinen valinta tai asia ei kuitenkaan kumoa toista asiaa suhteessa Rakkauteen. Kaikki tapahtuu Rakkaudessa joka hetki. Sinun ei tarvitse näännyttää itseäsi, ellet niin halua. 
Nyt eletään sosiaalisen median aikakautta, joten tyhjyyden tunteen voimistuminen on erittäin helppoa. Jatkuvasti listoja, siitä miten olet hyvä mies tai nainen ja miten saavutat henkisen kliimaksin. Samalla ne kertovat miten viturallaan kaikki on. Se kumpuaa tyytymättömyydestä ja siitä että jokin on mennyt pahasti pieleen. Se kertoo siitä miten huono nainen tai mies olen. Ennen kuin teet tunnelukko testin tai kuuntelet läheisesi tulkinnan sinusta, muista kuka todellisuudessa olet joka hetki. Olet 100 % Rakkaus. Kelpaat sellaisena kuin olet, et välttämättä erilliselle mielelle (menneisyyden tarina joka kertoo vain itsestään) joka vertailee, mutta Rakkaudelle kelpaat aina ja ikuisesti. Se on maailman kaunein Rakkaustarina. Koko menneisyytesi reppu lasketaan maahan tämän suuren ja maailman romanttisemman Rakkauden edessä. Todellisen Rakkauden edessä KAIKKI ON ANNETTU ANTEEKSI ja vapautettu! Tämän Rakkauden edessä jokainen kivi on käännetty eikä mitään salattavaa enää ole. Sen Rakkauden edessä olet täysin alaston ja täysin hyväksytty ilman ensimmäistäkään epäilystä tai kuvitelmaa.

Kuinka helposti sekoitamme Rakkauden tekoon, mutta samalla unohdamme, että toisen hyvä teko voi olla jollekin huono teko (kokonaisuuden kannalta kaikki hyviä tekoja), ja toisen huono teko voi palvella jonkun elämää käänteen tekevästi. En siis voi koskaan enkä missään tilanteessa tietää pienen mieleni kautta mikä teko on kenellekin hyväksi ja mikä huonoksi. Jos katsoo jokaista ikävääkin tapahtumaa omalla aikajanallaan, voin sanoa että sen kuuluikin tapahtua jotta heräisin unestani. Tämän ajatuksen hyöty on viattomuus ja syyttömyys. Anteeksiantoa. Jos katsoo laajasta näkökulmasta asioita huomaan, että jos kumarran jollekin niin pyllistän jollekin toiselle. Tätä on todellinen nöyryys.

Kyse ei ole siitä, että ei saisi elää ja olla täällä ajan maailmassa, haluan vain sanoa sen, että Rakkaus on kaiken takana ikuisena ja täydellisenä ja siinä on meidän yhteinen Rakkautemme ja totuutemme. Tästä sanomasta ei ole kenellekään yhtään mitään haittaa. Jos olet ylipainoinen eikä vastakkainen sukupuoli näe sinua tai jos olet köyhä rahallisesti tai sairas, Rakkaus ei tietenkään ole unohtanut sinua. Olet ehkä itse unohtanut Rakkauden ja ehkä siksi saatat kokea sairauden, yksinäisyyden ja köyhyyden huonona asiana. Olet samaistunut sairauden ja puutteen identiteettiin. Luulet että olet se. Kaikki mikä tulee ja menee, on kaukana todellisuudesta.

Tietysti meillä jokaisella on omat mieltymyksemme, halumme ja kuvitelmamme. Teemme asioita ja toteutamme itseämme kukin tavallaan ja se on myös 100 % oikein! Väärää tapaa ei ole. Ainut edukas ajatus on muistaa, että Rakkaus sallii kaiken tapahtuvaksi ja ainut todellinen ja kaunein suhde on suhde Rakkauden kanssa joka on aina kanssamme, tapahtui mitä tahansa. Rakkauden tietää siitä, että se ei koskaan ARVOSTELE tai TUOMITSE, ei itseä eikä toisia. Rakkaus on kaiken tuollaisen vertailun "yläpuolella" (tai alapuolella tai sivulla, ihan miten vain ;-)
Tämä oivallus tekee meidät vapaiksi. Jos ajattelet, että että jokin ihminen tulee ja tekee sinut onnelliseksi, se onni ei ole rakennettu vakaalle pohjalle, vaan se on egon stragedia. Pienen mielesi kuvitelma siitä, mitä tarvitsen jotta olisin onnellinen. Onko kukaan koskaan täyttänyt sinut lopullisesti? Jos on niin tahtoisin tavata tämän ihmisen. Huono asia ei tietenkään ole se, että haluaa itselleen kokemuksena hyviä kokemuksia. Ne ovat muistoja Jumalasta (voit käyttää toistakin sanaa), todellisesta Rakkaudesta. Ohikiitäviä hetkiä muistaa kuka todellisuudessa on.

Muista että maailman kaunein ja romanttisin Rakkaustarina on tarina todellisen Itsesi kanssa. Se Itse on jokaisen omaisuutta ja voi vain luoda Itseään lisää ikuisesti. Se Rakkaustarina ei lopu koskaan. Tämä ajan maailma loppuu ja jokainen erillisen ihmissuhteen tarkoitus on vain opettaa sitä, että olet loppumaton Rakkaus. Kuvitelmat ja odotukset katoavat, mutta Ikuinen Rakkaus ei lopu koskaan.
Sinä olet maailman kaunein ja romanttisin Rakkaustarina Itse.

Miten tämän maailman kauneimman Rakkauden voi sitten muistaa? 

Huomaamalla ja päästämällä irti kaiken sen, mitä olen "rakentanut" sen eteen. Uskomuksia, kuvitelmia ja tarinoita. 
Heti kun synnyin tänne, se kollektiivinen uskomusjärjestelmä alkoi kertomaan yksilöiden taholta mitä olen ja mitä minun kuuluisi tehdä, jotta olisin hyväksytty ja rakastettu. Vanhemmat, hoitopaikka, leikkikoulu, kaverit, koululaitos, yhteiskunta, poliitikot, televisio, mainokset, elokuvat, biisit, esikuvat, parisuhteet, uskonnot, kokemukset jne. Jokainen tapaamani ihminen on valmis kertomaan oman tulkintansa siitä kuka tai mikä minä olen. Missä teen tai sanon väärin tai oikein. Nykyään sosiaalinen media tekee sitä työtä myös. Kuinka monessa intiimissä ihmisuhteessa olen kuullut olevani sitä ja tätä. Jos kuuntelen omaa sisäistä ääntäni, se leimataan helposti ehdottomuudeksi. Pitäisi unohtaa oman itsen polku ja nukahtaa toisen tarinaan. Jos teen omasta mielestäni Rakkauden osoituksen olemalla rehellinen, sitä ei aina haluta nähdä ja se on ok. Jatkuvasti törmään omiin mielikuviini, joita murskataan tuhannen kilon Rakkauden kuulapallolla.
Rakkauden voi muistaa siten, että oivaltaa, että en ole tämä enkä tuo. Rakkaus on tämän kaiken takana viattomana ja täydellisenä, eikä se ole mikään yksittäinen teko eikä se tule "sielunkumppanin" mukana. Jos se tulisi, tällä olis voima myös viedä se. Todellista Rakkautta ei voi viedä kukaan tai mikään. 
Jokainen uskomus revitään juuriltaan (menneisyyden painolastia kevennetään), ei rajusti mutta lempeästi, vaikkakin se saattaa joskus tuntua rajulta mikäli ei ole halukas päästämään irti. Jokainen elämänkokemus on siunaus tällä polulla. Elämällä on uusi tarkoitus. Muistaa kuka minä todellisuudessa olen. 
Minä olen maailman kaunein ja romanttisin Rakkaustarina Itse, sinäkin olet. Me olemme.

Hyvää juhannusta ajassa ja ikuista tätä hetkeä ikuisuudessa.

T:Jake




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti