sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Miksi ovissa on lukot? (kaiken tämän jälkeen)

 

Miksi elämä on niin rajallista? Miksi elämä on aikaan sidottua? Miksi meitä uhkaa nälkä, sairaudet ja luonnonvoimat? Miksi meitä pelottaa niin kovasti? Miksi synnymme itkuisena ja kuolemme surullisena? Miksi podemme masennusta ja monenlaisia psykologisia vaivoja? Miksi syytämme ja tuomitsemme? Miksi ryvemme surussa? Miksi sodimme? Miksi koemme yksinäisyyttä? Miksi hukkaamme itsemme pinnallisiin asioihin ja sanomme että kaikki on hyvin? Miksi rakastumme omaan totuuteemme ja kiellämme muiden totuudet? Miksi pidämme omaa uskontoamme hyvänä ja toisen uskontoa pahana? Miksi leikkaamme kaulat auki kaduilla? Miksi rakastamme olla oikeassa? Miksi olemme rakentaneet talot suojaksemme? Miksi syömme lääkkeitä kuin ruokaa? Miksi juoruamme? Miksi käytämme alkoholia ja huumeita? Miksi käytämme piristeitä? Miksi käytämme monivitamiineja? Miksi teemme lapsia ja projisoimme heihin tuskamme? Miksi haluamme olla hyviä ja parhaita? Miksi kilpailemme? Miksi rakastumme ja sen jälkeen lakastumme? Miksi keksimme pelejä ja etsimme niihin voittajia? Miksi emme osaa antaa anteeksi ja olla hetkessä? Miksi koko luomakunta pelkää? Miksi ihmissuhteista tehdään niin kovin vaikeita? Miksi vaadimme, kontrolloimme ja riitelemme? Miksi sovimme riitamme vain aloittaaksemme uudestaan? Miksi solmimme suhteita vain eroaksemme? Miksi teemme tarpeita ja yritämme näännyttää itsemme niitä täyttääksemme? Miksi teemme itsemurhia? Miksi olemme onnettomia? Miksi olemme keksineet useita henkisiä oppeja? Miksi tuhansia henkisiä kirjoja? Miksi sukupuolitauteja? Miksi syöpää? Miksi opiskelemme? Miksi rakennamme kuoren? Miksi esitämme rooleja? Miksi elämme vain 1-100 vuotiaiksi? Miksi täytämme elämän? Miksi juoksemme kilpaa hautaan? Miksi haemme hyväksyntää ja suosiota? Miksi kahmimme tykkäyksiä?

 

Miksi Jumalamme ei pelastakaan meitä kun tsunami iskee?

Tätä kirjoittaessa Irma-hurrikaani on iskemässä floridaan ja ihmiset ovat joko paenneet tai sitten piiloutuvat kammiohinsa. Rauhaa ja Rakkautta jokaiselle, tasapuolisesti.

Miksi suljemme silmämme kaikelta tältä? ...Niin ja miksi miksi ovissa on lukot?

 ja....

Miksi sodimme itseämme vastaan???

2000–1000 eaa.

1000–500 eaa.300-luku eaa.

200-luku eaa.

100-luku eaa.

Ensimmäinen vuosisata eaa.

Ensimmäinen vuosisata jaa.


200-luku


300-luku

400-luku

500-luku

600-luku

700-luku

800-luku

900-luku

1000-luku


1200-luku


1400-luku

1500-luku


 1700-luku
 1800-luku
 1900-luku
 1910-luku

1920-luku

1930-luku

1940-luku

1950-luku

 1960-luku

1970-luku

1980-luku

1990-luku

 2000-luku

2010-luku


Vaikka maailmassa on paljon hyvää, on siinä paljon pahaakin. Se mikä on kaikenkattavaa, sillä ei ole vastakohtaa. Kaiken tämän jälkeen luotan vain siihen mikä on. Menen jonnekin sinne mikä ei ole tästä maailmasta. Annan anteeksi kaiken sen mikä ei ole todellista. Tiedän että totuutemme on yhteinen ja täysin rakastava. Joku osa meistä on ikuinen eikä ole tästä maailmasta. Kaikki on annettu anteeksi ja vapautettu. Aamen.


"Pelko on tehnyt kaiken, mitä luulet näkeväsi. Kaiken erillisyyden, kaikki erityisominaisuudet, kaiken sen erilaisuuksien moninaisuuden, jonka luulet tekevän maailmasta sellaisen kuin se on. Niitä kaikkia ei ole olemassa. Rakkauden vihollinen on ne keksinyt. Rakkaudella ei kuitenkaan voi olla vihollista, joten pelon ajatuksiin ei ole mitään syytä, niillä ei ole olemusta eikä seurauksia. Niitä voidaan etsiä, mutta ei löytää. Tänään emme tuhlaa tätä päivää etsimällä sellaista, jota ei voi löytää."

"On mahdotonta nähdä kahta maailmaa. Anna minun ottaa vastaan Jumalan (Rakkauden) minulle tarjoama voima, niin että en näkisi mitään arvoa tässä maailmassa ja löytäisin vapauteni ja pelastuksen." -IOK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti