tiistai 12. syyskuuta 2017

Älä ole henkinen, ole rehellinen

"Kun ihminen on sopusoinnussa sen kanssa, mitä on, hänellä ei ole menneisyyttä, jota heijastaa tulevaisuudeksi, joten hän ei odota mitään. Kaikki mitä tapahtuu, on aina tuoretta, hienoa, yllättävää, kiistatonta ja täsmälleen sitä, mitä hän tarvitsee. Hän pitää kaikkea lahjana, jonka eteen hän ei ole tehnyt mitään. Hän ihailee kaikkea, koska kaikki on sellaista kuin se on."

"Teemme elämässämme vain kolmea asiaa: istumme, seisomme ja makaamme pitkällämme. Siinä se. Kaikki muu on tarinaa. Elämä ei ole vaikeaa, ajatteleminen tekee sen vaikeaksi. Ajatteleminen on onnellisuutesi tai onnettomuutesi alkujuuri.""Kun mieli on selkeä, elämästä tulee erittäin yksinkertaista."

"Läsnäolo tarkoittaa elämistä vailla pyrkimystä hallita ja saada kaikki tarpeensa tyydytetyiksi."

"Kukaan ei ole koskaan tiennyt vastausta kysymykseen miksi. Ainoa rehellinen vastaus siksi. Miksi tähdet tuikkivat? Siksi, kun ne tuikkivat. Miksi lasi on pöydällä? Siksi, kun se on siinä. Siinä se."

"Tee työsi ja vetäydy.
Ainoa tie mielenrauhaan."

"Toimi tekemättä mitään."

"Harjoittele tekemättömyyttä,
ja kaikki loksahtaa paikoilleen."

"Älä ole henkinen, ole rehellinen."

Byron Katie: ilon tuhat nimeä"JOS MINÄ OLEN VIISAS, SE JOHTUU VAIN SIITÄ, ETTÄ TIEDÄN, ETTÄ EN TIEDÄ."
Sokratees

 "Totuus ei ole erityisen kiinnostunut henkisyydestä. Se kunnioittaa vain itseään sellaisena, millaisena se ilmenee juuri nyt. Eikä se ole vakava. Se on kosmiselle vitsille naurava Jumala."
Byron Katie 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti