keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Jim Carrey: "Rauha löytyy persoonien takaa"



Jim Carrey tepasteli punaisella matolla New Yorkin muotiviikoilla. Kaveri ravisutteli muotityyppien uskomuksia pyörimällä haastattelijaa ympäri ja heittämällä kommentteja: 


– Millään tällä ei ole merkitystä. Halusin löytää kaikkein merkityksettömimmän tapahtuman, ja tässä minä nyt olen, Carrey totesi hämmentyneelle toimittajalle.

– Onhan sinunkin myönnettävä, että tämä on ihan merkityksetöntä, koomikko tivasi vielä Sadlerilta.


 – No mutta... he kertoivat juhlistavansa ikoneita tuolla sisällä. Uskotko ikoneiden olemassaoloon? toimittaja kysyi.

– Juhlitaan ikoneita, symboleja? Sehän on absoluuttisesti matalamielisintä, mitä voimme keksiä. Ne ovat, no, symboleita. Uskotko sinä sitten niihin? Minä uskon persoonallisuuksiin. En usko, että sinä olet edes olemassa, mutta ilmassa on ihana tuoksu, Carrey lasketteli.


 Toimittaja yritti selittää Carreylle, että tietyillä ikoneilla ja symboleilla on paljon valtaa, ja ne voivat saada aikaan muutoksia ihmisten ajattelussa.

– Ne saattavat jopa inspiroida tiettyjä ihmisiä, toimittaja penäsi.

– Minä en usko ikoneihin, enkä symboleihin. En usko edes ihmisiin. Minun mielestäni rauha löytyy persoonien takaa. Se on siellä valepuvussa. Se on sen punaisen s-kirjaimen takana, joka sinullakin on rinnassasi ja luulet, että luodit kimpoavat siitä. Uskon, että olemme energiakenttiä, jotka tanssivat itsestään. Ja, huh, en edes välitä, Carrey höyrysi.

Hämmentynyt Sadler yritti kääntää puheen Carreyn pukeutumiseen. Siitäkään ei ollut hyötyä.

– En minä ole pukeutunut. Ei ole mitään minua. Asioita vain tapahtuu. Joka puolella on tetraedrejä* jotka liikkuvat yhdessä.

 Ideahan on se, että tämä ei ole meidän maailmamme. Se on avain kaikkeen. Se, että meillä ei ole mitään väliä. Ja se on aika hyvä uutinen, Carrey totesi ja käveli pois.




 Iltasanomat


Aikamoisen mediakohun Jim Carrey sai aikaiseksi ja hyvä niin. On myös varmaa että hämmentynyt mieli pitää temppua hulluna, jopa vastenmielisenä, mutta ns "herännyt mieli" pitää temppua hauskana, suorastaan loistavana roolisuorituksena ;-)
On hienoa, että joku osaa hieman ravistella hereille pintaliito porukkaa. Carreyhän on puhunut heräämisestään ja on lukenut mm. Eckhart Tollea. Täällä Rakkauden Pohjasakassakin puhutaan ihan samoja asioita, joten kyllä tämä ansaitsee ihan oman blogauksensa! Ei ole sattumaa, että myös iok piireissä kovasti tykkäämä Truman Show on Jim Carreyn valitsema roolisuoritus, elokuva jossa mies näyttelee pääosaa.
Uskon että Jim Carrey on oman näyttelijäuransa tuloksen oivaltanut, että koko elämä on vain näytelmää. Meistä jokainen on hyvä omassa roolissaan, meistä jokainen vetää hyvin, PARHAITEN oman roolinsa kuin kukaan toinen ja niin tekee myös Jim Carrey!!
Ajattelemisen aihetta punaiselle matolle ja muuallekin maailmaan. HYVÄ Jim Carrey!!!!!!! 
Toivottavasti kaveri osaa pitää tyylinsä eikä lähde dissaus linjalle, vaan osaa olla hauskasti kohtelias jatkossakin. 
Nyt jäädään odottelemaan lisää hienoja roolisuorituksia! ;-) <3 <3

T:Jake



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti