Google+ Followers

keskiviikko 14. joulukuuta 2016

suuri tietoisuuden muutos?

Monet henkiset opettajat puhuvat siitä, että parhaillaan on käynnissä suuri tietoisuuden muutos ja että ihmiskunta on siirtymässä uuteen henkisempään aikakauteen. Näetkö, että tällainen muutos on tapahtumassa.

En. Ne ihmiset, jotka puhuvat valaistuneesta ihmiskunnasta, puhuvat maailmasta, jossa lammas makailee leijonan vierellä ja jossa kaikki ovat onnellisia, terveitä ja eheitä. Toisin sanoen maailmasta ilman riitoja, ilman draamaa. Mutta tämähän olisi aivan typerää, sillä koko dualismin ajatus on juuri jakautuminen. Vastakohtien on tarkoitus olla toisilleen vastakkaisia. Tämä on draamaa eikä mitään paikalleen pysäytettyä elämää, eikä kukaan herännyt olento sanoisi koskaan, etteikö olisi täydellistä juuri niin kuin se on.
Palatakseni takaisin huvipuisto vertauskuvaan, kuvittele joukkoa itsensä nimeämiä näkijöitä, jotka haluavat tasoittaa kaikki vuoristoradat niin, ettei niissä ole enää pelottavia syöksyjä tai silmukoita vaan ainoastaan pitkiä, hitaita ja turvallisia käännöksiä. Hienoa, mutta miksi ihmeessä?
Kaikki ne, jotka väittävät, että tulossa on jokin muutos, ja heidän seuraajansa ovat myymässä jotakin- tai tarkemmin sanottuna, myymässä jotakin, mitä heillä ei ole. Heiltä kyllä kysellään usein, miksei kukaan ostaja koskaan saa mitään vastinetta rahoilleen, ja he antavat kysyjälle standardivastauksen: me luomme kaikki yhdessä tämän muutoksen. Näin kaikki pysyvät tyytyväisinä.

JED McKENNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti