Google+ Followers

tiistai 20. elokuuta 2013

Uusi harrastus vlogaus ja luovuuden sielunelämästä

Tässä tulee toinen blogaus ja toinen vlogaus tälle päivälle. Jeah, olen ottanut uuden harrastuksen itselleni : vlogaus!! Katsotaan nyt kuinka paljon jaksan niitä tehdä ja kuinka kauan. Mulla on mennyt jo monta vuotta siihen, että olen kirjoitellut nettiin. Ensin oli myspace, johon tein musiikkia ja kirjoituksia, vaikkakin pääosin mun spacekavereista oli ulkomailta. Sitten kyllästyin siihen meininkiin, että kaikki vain promosi vain omia bändejä, lähdin kävelemään. Facebookin tulon jälkeen olen kirjoitellut varmasti sata kilometriä tekstiä. Youtubeen olen tehnyt musavideoita ja reissuvideoita mahtavat määrät n 80! Sitten tuli tämä blogi, jota päivittelen silloin tällöin luovuuden tuskissani. Olen ehdottomasti ihminen, jonka tarvitsee luoda asioita tai taidetta. On päästävä ilmaisemaan itseään. On siis haastettava itsensä uudelle levelille ja on aika ottaa rohkea uusi tapa kertoa asioita, tietysti rakentavassa hengessä! Monelle on varmasti kameralle puhuminen outoa ja se saattaa näyttää itserakkaalta, mutta mielestäni se on kaikkea muuta. Kokeile tehdä niin tiedät mitä tarkoitan..;-)
Nyt on alkanut nousemaan tubessa vlogaamisen buumi. Vlogaaminen on sitä että tehdään videoita, joissa puhuu ihan normaalit tavalliset ihmiset. Se on nykyaikaista keskustelua, jossa kuka vaan voi ilmaista itseään ja kuka vaan voi seurata. On hienoa että maailma muuttuu. Taviksillakin on mahdollisuus tuoda äänensä esille!! Samalla saatan rohkaista henkisen polun kulkijoita tai muita taviksia ystäviäni tekemään samoin. Uskon että täällä Suomessa se on tulevaisuuden juttu. Jossain jenkeissä se on ihan normaalia, että porukka kulkee kameroiden kanssa ympäri ämpäri, täällä uskotaan vielä pelkkiin facebook päivityksiin kirjoittamisen muodossa. Kivaa sekin, ei siinä mitään. Itselläni on vaan niin paljon sanottavaa, että pakko vaihtaa sormilihakset suulihaksiin..;-)
Itse en halua olla ihan aina esillä. Fiiliksen mukaan. Mulle on aivan sama että katseleeko sitä 1 vai 20 ihmistä. Yhdenkin ihmisen tekeminen onnelliseksi on hyvä juttu. Tarkoitus olisi herättää ajatuksia ja olla ehkä ensimmäinen suomalainen vlogaaja, joka puhuu henkiseltä pohjalta asioita ja pohdintoja(en ole törmännyt muihin, kertokaa jos niitä on!). Samalla tässä oppii itsestä ihan uusia puolia. On terapeuttista ja vähän outoakin nähdä itsensä puhumassa kameralle. On tuntunut siltä, kuin ei olisi itseään koskaan tavannutkaan! Esim.se on monelle tuttu tunne, että ei pahimmassa tapauksessa edes haluta nähdä ulkoista totuutta itsestään..muistan vielä ajat jolloin oman valokuvan näkeminenkin oli kova urakka..;-)

Lyhyesti: haastan itseni, lisään uuden luovuuden tavan ilmaista asioita, tuoda uudenlaisia näkökulmia, oppia itsestä, saada itseluottamusta, uusia ystäviä...ja rohkaista muitakin vastaavaan hulluuteen;-)

Muistutan vielä että se ketä kiinnostaa mun jutut, niin kandee seurata tätä blogia, sillä en välttämättä ihan joka kertaa linkitä videoitani facebookkiin.
Katsotaan mitä tästä tulee, avoimin mielin uuteen ilmaisutapaan. Jos niin hassusti käy, että kukaan ei jaksa kuunnella juttujani niin sitten saatan kadota kartalta, who knows?? ;-)

Olkaa aktiivisia, mie tykkään keskustella kaikkien kanssa, olit tuttu tai ei! Rohkeasti vastailemaan!!! :-)

Tässä vielä vlogaamisesta jne.:
http://www.youtube.com/watch?v=icWRj8pXTXc&feature=youtu.be


T:Jakeflame

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti