Google+ Followers

sunnuntai 18. elokuuta 2013

MINÄ MINÄ MINÄ (huom.sisältää 150 MINÄ sanaa sekä valaistumisen vaaran!)

MINÄ täällä taas terve!

Varoitan jo heti alkuun, että tämä kirjoitus tulee sisältämään monta MINÄ sanaa ja on siksi todella arvelluttavaa luettavaa, melkeimpä jo ihan naurettavaa. Tämän on kirjoittanut MINÄ ja siksi se tulee heittää mappi ööhön lukemisen jälkeen. MINÄÄN ei voi luottaa, koska se elää omaa pientä mielikuvitusmaailmaansa. Nyt MINÄ tahdon aloittaa kirjoittamisen. MINULLA on nyt paljon sanottavaa. MINÄ tahtoo olla taas esillä. Antakaa MINULLE anteeksi.

MINÄ tahtoo tulla suureksi . MINÄ tahtoo tulla pieneksi. MINÄ tahtoo olla joku toinen. MINÄ tahtoo vihastua. MINÄ tahtoo rakastua. MINÄ tahtoo rikastua. MINÄ tahtoo vapautua. MINÄ tahtoo olla uskonnollinen. MINÄ tahtoo olla uskollinen. MINÄ tahtoo olla henkinen. MINÄ tahtoo masentua. MINÄ tahtoo olla onnellinen. MINÄ tahtoo sotaa. MINÄ tahtoo actionia. MINÄ tahtoo olla suosittu. MINÄ tahtoo olla syrjässä. MINÄ tahtoo huomioo. MINÄ tahtoo olla hyvä. MINÄ tahtoo olla paha. MINÄ tahtoo olla pelätty. MINÄ tahtoo olla surkimus, MINÄ tahtoo pelätä....niin ja MINÄ tahtoo tietysti VALAISTUA.

MINÄÄ surettaa huominen ja MINÄÄ surettaa eilinen. MINÄ uskoo mitä toiset sanovat ja MINÄ luo niistä siten itsensä. MINÄ lukee henkisiä kirjoja, jotta MINÄ tulisi paremmaksi ihmiseksi. MINÄ tahtoo tuntea olevansa todella elossa. MINÄ pelkää kuolemaa, koska se tietää MINÄN loppua. MINÄ uskoo kuitenkin kuolemaan, koska se on siitä uskomuksesta saanut alkunsakin. Jos on loppu niin täytyy olla alkukin- syntymä, MINÄ ajattelee. MINÄ ajattelee itseään tai sitten kuviteltua toista MINÄÄ.

MINÄ luo itsellensä ongelmat, jotta MINÄ saisi elolleen jatkumoa. MINÄ tahtoo kirjoittaa henkisiä kirjoja, jotta MINÄ saisi itsensä kuvan kanteen. MINÄ tahtoo olla laulaja, kirjailija, rock tähti tai muuten vain suuri tähti. MINÄ keräilee henkisiä kokemuksia, jotta MINÄ voisi tuntea itsensä paremmaksi. MINÄN tehtävä on täyttää kaikki minän halut ja toiveet. MINÄ haluaa rakkaan ihmisen, joka täyttäisi MINÄN jokaisen toiveen. MINÄ haluaa tulla nähdyksi ja huomioiduksi. MINÄ tahtoo olla rakastunut. MINÄ tahtoo erota, MINÄ tahtoo uuden rakkauden, MINÄ tahtoo haikailla vanhoja hyviä aikoja. 
MINÄ tahtoo lukea itsensä viisaaksi, jotta voisi sitten taata MINÄLLE turvallisen ja arvostetun elämän. MINÄ tahtoo olla niin kuin muutkin MINÄT. MINÄ tahtoo synnyttää lapset, jotta MINÄ saisi itselleen lapsen/lapset. MINÄ tahtoo tuntea itsensä tärkeäksi. MINÄ tahtoo olla hyvä isä tai hyvä äiti. MINÄ tahtoo tehdä työnsä hyvin, jotta MINÄ ei kärsisi minkäänlaisia kolauksia. MINÄÄ pitää varjella niin kotona läheisyydeltä, kuin töissä huonolta palautteelta. MINÄ haluaa vain loistaa ja mieluiten vielä kauas.. 

MINÄ haluaa välillä rentoutua ja ottaa pienet kännit. Täytyyhän MINÄN tuntea nousuhumalassa itsensä maailman kuninkaaksi. MINÄN täytyy syödä terveellisiä ja trendikkäitä superfoodeja, jotta MINÄ tuntisi todellakin olonsa mukavaksi ja trendikkääksi. Samalla syrjäytyy kuoleman pelko. MINÄ tahtoo myös syödä paljon herkkuja, jotta MINÄLLÄ olisi hetken hyvin asiat.
MINÄN täytyy kirjoitella henkisiä kirjoituksia, runoja ja blogeja, jotta MINÄ saisi tarvitsemansa huomion. MINÄN on todellakin oltava esillä.

MINÄ haluaa elää hetkessä, jotta pelko ei astuisi esiin. MINÄN on jatkuvasti ajateltava henkisesti rakentavia ajatuksia, jotta MINÄ turvaisi varman taivaspaikan. MINÄ tahtoo olla aina oikeassa, koska MINÄHÄN on omasta mielestään aina oikeassa. MINÄ tahtoo taistelella elämän julmuuksia vastaan, koska ne on tietysti aiheuttanut joku muu kuin MINÄ.

MINÄ on keksinyt paljon uskomuksia, jotta MINÄLLÄ olisi mahdollisimman paljon ajateltavaa ja tehtävää. MINÄ tahtoo tuntea itsensä elossa elämän jatkumisen takia.. Muut kuolevat mutta MINÄ en. Jumala armahtaa, MINÄ en, MINÄ ajattelee. 
MINÄ tahtoo omistaa kaiken: itsensä, nimensä, syntymäaikansa, perheensä, rakkaansa, autonsa, talonsa, ystävänsä, lapsensa(viis muiden lapsista), tavaransa, uskomuksensa, uskontonsa, juhlansa, kokemuksensa, sielunsa, maansa...jne.
MINÄN on vaikea ymmärtää, että rakkauskin on jokaisen elollisen eikä vain MINÄN itsensä rakentama illuusio. 
MINÄ tahtoo sairastella ja valittaa, niistä MINÄ elää! MINÄ tahtoo tuomita, koska MINÄHÄN on tietysti hyvä ihminen, melkeimpä paras kaikista. MINÄ haluaa olla utelias, koska silloin MINÄ voi punnita ja verrata itseään toisiin. Näin MINÄ tuntee itsensä eläväksi.

MINÄ pelkää tyhjyyttä, koska se tietäisi MINÄN loppua, mutta onneksi MINÄ pystyy tyhjyydenkin ajattelemaan tyhjyydeksi, joten hätä ei ole MINÄLLE tämännäköinen. MINÄ pystyy kaiken ajattelemaan ja analysoimaan ja siksi se rakastaakin tutukimuksia ja tuloksia. MINÄ ei kuitenkaan tule koskaan tyytyväiseksi,  koska justiinhan MINÄ sanoin, että minä rakastaa tutkimuksia ja tuloksia.... ;-)

MINÄ haluaa saada ihailua ja palvontaa. MINÄ tahtoo olla guru. MINÄSTÄ on mukavaa vastailla opetuslasten kysymyksiin ja olla rauhallinen ja viisas. MINÄSTÄ on mukavaa tuntea olla jo henkisesti pitkällä tai ainakin pidemmällä kuin se henkinen kaverinsa, joka kertoi olleensa edellisessä elämässä atlantiksen kuningas. MINÄ tahtoo mystiikkaa ja jatkuvaa kehitystä. MINÄ haluaa kehittyä jatkuvasti paremmaksi ja vieläkin paremmaksi ihmiseksi. MINÄ tahtoo tietää kaiken, se kerää tietoa, henkistäkin. MINÄ luulee että kun se tuntee henkisesti korkeimman kirjan kannesta kanteen, niin MINÄ pääsee Jumalan oikealle tai vasemmalle puolelle uskomansa kuoleman jälkeen. Ensin sitä valaistumista tai paratiisia kuitenkin minän täytyy ANSAITA paikkansa hyvillä teoilla ja hyvillä ajatuksilla. MINÄ ei saa mitään ilman työtä ja kovaa elämää. MINÄ haluaa olla ahkera, jotta voi hyvällä omallatunnolla ansaita rakkauden. MINÄN rakkauden.
MINÄ uskoo karmaan, koska ilman MINÄÄ ei olisi minää joka uskoisi karmaan. MINÄ haluaa itselleen taata jatkuvuuden. MINÄ haluaa itselleen tulevaisuuden. MINÄ tappaa itse luomaansa aikaa, hassu MINÄ.

MINÄLLE menee monesti koko elämä siihen, että MINÄ pohtii ja taistelee itsensä puolesta. MINÄ on maailman napa, kaikkeuden ydinkeskus. Jopa MINÄN kertomat henkiset opetuksetkin opettavat, että Jumala on MINUSSA ja että MINÄ olen Jumala. MINÄ säikkyy ajatusta itsensä menettämisestä, joten MINÄLLE ei kannata kertoa valaistumiskokemuksia tai Jumalasta joka ei ole täällä. MINÄ haluaa omistaa Jumalankin ja tietysti omaan käyttöönsä.

Usein käy niin että MINÄ menee meditoimaan. MINÄ meditoi ja joogaa, jotta minä saa mahdollisuuden olla parempi MINÄ. MINÄ tykkää käydä lenkillä ja kuntosalilla. Miehet haluavat että MINUT nähtäisiin ja että MINUSSA on enemmän MINÄÄ. MINÄN täytyy N-Ä-K-Y-Ä. Naiset haluavat olla haluttavia. MINÄ haluaa ostella uusia vaatteita, jotta MINÄ korostuisi katukuvassa ja iltapäivä- lehtien kansissa. MINÄN täytyy pärjätä maailmassa ja tuntea kuuluvansa sinne, mieluuten tietysti positiivisesti erottumalla. 
Joskus MINÄ sattaa kysyä pahanpaikan tullen,että "miksi aina MINÄ?". 

Nyt varmasti ymmärrätte miksi ns. henkisesti hereillä olevat opettajat käskevät kysymään itseltään "mikä MINÄ on?". 

Nyt MINUA alkaa väsyttämään tämä MINÄSTÄ puhuminen. MINÄ ei vissiin tahdo nähdä itseään. MINÄ pelkää, että se paljastuu huijaukseksi.

Kaikesta huolimatta MINÄ en aio tukahduttaa MINÄÄ tai MINÄkuvaani. MINÄ ei ole oikein tai väärin. Aion hyväksyä itseni sellaisena kuin MINÄ on. MINÄ on mikä MINÄ on. Aikansa on ja voi olla että sitä ei edes ole, MINÄ vain KUVITTELEE että MINÄ ON. MINÄ on vain ego joka ei ole todellinen, se on vain ajatus ja siksi pyydänkin että heittäisit tämäkin ajatuksen mäkeen. Ole vain rauhassa, kaikki on hyvin, ikuisesti aamen.

Valaistumista ei ole olemassa kuin MINÄLLE, mutta minä voi toki olla HEREILLÄ ja nyt sinä olet HEREILLÄ. Olet siis VALAISTUNUT, mutta vain ajatuksen tasolla Onneksi olkoon, olet VALAISTUNUT...mutta HERÄTYS, se on vain ajatus MINÄLLE! ;-) MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ; JEE JEE JEE!! MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ EIKÄ KUKAAN MUU! ;-)Nyt MINÄ toivotan sinulle oikein hyvää tätä hetkeä ja rakkaudellisia MINÄN kokemuksia. ME olemme RAKKAUS <3 <3 <3 <3 <3Terveisin : MINÄ joka kuvittelee olevansa 40 vuotias ja kovia kokenut mies. OTETAAN SILLE!!!

4 kommenttia:

 1. Hahah, tällä kertaa nauroin vedet silmissä! Tunnistin niin monesta kohtaa Minäni :D Miten älytöntä ja ihmeellistä tämä elämäksi kutsumamme peli onkaan!! Vaikka tämä Minä ei ole totta niin luopuminen siitä taitaa silti käydä sen kautta, että hyväksyy tämän Minän sellaisena kuin se on ja rakastaa sitä. Taistelemalla tätä Minää vastaan en ainakaan ole saanut aikaiseksi muuta kuin kärsimystä. Mutta aika ymmällä olen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en tiedä rakastanko minää todellisuudessa, koska voiko sama minä rakastaa minää, joka on vain menneisyyden kasaama...? Ehkäpä vain se minä joka on ikuinen voi tietää mitä on todellinen rakkaus...? No ainakin minälle voi nauraa, sillä se ei ole todellinen. Pieni minä uskoo kuolemaan ja menetyksiin. Pieni minä elää dualismissa, se vihaa ja rakastaa(vieläpä samaan aikaan) Pieni minä ei ole todellinen, joten ei sitä voi vihatakaan...;-) Ehkäpä se on sulautunut jo rakkauteen?

   Poista
 2. Joo, se pieni minä ei pysty rakastamaan. Se ei edes tiedä, mitä rakkaus on! Sen rakkaus on aina ehdollista. Mutta kun olen välillä pystynyt irtautumaan tästä minästä, niin se rakkaus vain on! Ja se rakkaus rakastaa tätä minääkin! Se on jotain, mitä tämä pieni minä ei vaan mitenkään pysty käsittämään. Se on niin kaikenkattavaa ja sitä ei mikään voi horjuttaa! Ja se tulee sulattamaan tämän minän vielä kokonaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu! Oikeestaan ei ole kuin ykseys, jossa on aina täydellinen rauha, mutta sitä ennen joutuu vähän kikkailemaan...;-)

   Poista