Google+ Followers

tiistai 20. elokuuta 2013

Täydellisyyden tavoitteleminen vai siinä oleminen?

Heippå dei!!!!

Minä täällä taas terve. Tänään pohdin ja ihmettelen sitä, että onko jatkuva Jumaluuden tavoitteleminen viisasta täydellisyyden kannalta. Riitämmekö jo vai tarviiko ego vain tarinoita estääkseen täydellisyyden? Tässä video osa 2:


http://www.youtube.com/watch?v=J78LiltfVEk&feature=youtu.be "Viisaat olennot eivät halua jäädä tuskan pelon orjuuttamiksi. He antavat maailman olla sellainen kuin se on sen sijaan, että pelkäisivät sitä. He osallistuvat elämään täysin sydämin, eivät käyttääkseen elämää oman itsensä välttämiseksi. Jos elämä tekee jotain sisintäsi häiritsevää, anna sen mennä lävitsesi kuin tuuli sen sijaan, että vetäytyisit pois. Päivittäin joka tapauksessa tapahtuu asioita, jotka voivat aiheuttaa sisäisiä häiriöitä. Milloin tahansa saatat tuntea turhautumista, vihaa, pelkoa, mustasukkaisuutta, turvattomuutta tai vaivaantuneisuutta. Jos seuraat tilannetta, huomaat että sydän koettaa työntää kaiken pois. Jos haluat olla vapaa, sinun on lakattava taistelemasta näitä inhimillisiä tunteita vastaan."

Michael A. Singer -Kahleeton sielu
"Minä olen vastuussa siitä, mitä näen.
Valitsen tunteet, jotka koen, ja päätän itse päämäärästä, jonka haluan saavuttaa.
Ja minä itse pyydän kaikkea sitä, mikä minulle näyttää tapahtuvan, ja saan sen mukaisesti kuin olen pyytänyt."
-iok"Ego on varma siitä, että rakkaus on vaarallista, mikä onkin aina sen keskeinen opetus. Niin se ei koskaan ilmaise asiaa; päinvastoin jokainen, joka uskoo, että ego on pelastus, näyttää osallistuvan kiihkeästi rakkauden etsimiseen. Vaikka ego rohkaisee rakkauden etsintää hyvin aktiivisesti, se asettaa kuitenkin yhden ehdon: älä löydä sitä. Sen käskyt voidaan siis yksinkertaisesti tiivistää seuraavasti: "Etsikää, mutta älkää löytäkö." Se on ainoa lupaus, jonka ego sinulle antaa, ja ainoa lupaus, jonka se pitää."
-iok"Jumalan valtakunta on rakkautta. Mitä rakastaminen merkitsee? Se tarkoittaa herkkyyttä elämälle, asioille, ihmisille, kaikelle ja jokaiselle, sulkematta mitään tai ketään ulkopuolelle."

-Anthony De Mello
"Miten rakkauden voi saavuttaa? Mitä tahansa teetkin, siitä tulee väkinäistä ja jalostettua ja siitä syystä soopaa, sillä rakkautta ei voi pakottaa. Et voi tehdä mitään. On silti jotakin, mistä luopua."

-Anthony De Mello


"Sen tähden minä sanon teille: älkää huolehtiko hengestänne...
Katsokaa taivaan lintuja...Katsokaa kedon kukkia....

Matt. 6:25-28


"Kun käsität, ettei mitään puutu, omistat koko maailman."

-Laotse


"Ihminen ei voi hyvin, ellei hän hyväksy itseään."

-Mark Twain


"Riippumatta siitä kuinka pitkältä matkasi näyttää, ei ole koskaan enempää kuin tämä: yksi askel, yksi hetki-nyt."

-Echart TolleKuuntele nämä hienot biisit:
Terveisin: Jakeflame omissa kuvitelmissaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti