Google+ Followers

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Heinolassa jyräsi reggae ja muita kivoja otuksia

Tervehdys! Tänään piipahdin heinolassa ystävän kanssa, ja siitä muodostukin aurinkoinen ja mukava päivä. Aurinkoa, rantaa, torielämää, eläimiä, musiikkia ja ihmisiä sekä roppakaupalla hyvää fiilistä. Mitä sitä muuta ihminen kaipaa kesällä?...ei mitään.:-)
Kävimme ensin lintutarhalla, jossa asustelee viottuneita lintuja. Linnut eivät kykene ainakaan lähitulevaisuudessa elämään luonnossa vapaana,joten siellä he saavat hoitoa ja ravintoa. Katsotaan millaisia siivekkäitä siellä asustelee...

Sitten tämä terveenoloinen pienempi lintu päätti jääräpäisesti näyttää meille, että kyllä minä pääsen täältä häkistä pois....
vaikka väkisin jos ei muuten....
...noo ni...hiukka joutu väkisin pyristelee mutta....
tsallallallaa...katsokaas ny!..eipä täs sit mikään kiire enää ookka,FREEDOM!!!!;-);-)
(..ja meil oli hauskaa...en tiiä oliko se ihan normi lintu joka oli vaan käymässä häkissä "lainaamassa" safkaa vai mikä..?;-)

..ja sitten meikä vapaana kuin taivaan lintu..;-)
Paco ei pyytäny saunaan, mutta monenlaisia juttuja kuuli monelta eri linnuilta...


terve!
sitten lähdimme poispäin ja törmäsimme lintutarhan ja tien vieressä.....


sitten torille, kauppaan ja rantsuun hieman evästä nauttimaan....:-)
ystäväni KV ja kesäinen maisema

meikä ja uhkaavan makeen näkönen pilvi, joka tiputti hetken verran vettä...mutta sehän kuuluu kesään...:-)
sitten suuntana katos ja tietysti jyrään PARHAIMMILLE paikoille!!!;-)...siellä stagelle tuli myös erään punk yhtyeen rumputaiteilija jolle luvattiin että heidän bändinsä saa postimerkin..juu u,ihan hyvin heinolalaiselta punk yhtyeeltä...;-)
stagen valtasi hetken päästä nylon beatistakin tuttu Erin.."saippi" eli Sipe oli mielissään että pääsi todistamaan keikkaa..
populaa oli paikalla mukavasti... Jukka-poika oli odotettu esiintyjä.

Rakkauden universaali sanansaattaja Jukka-Poika lupasi silkkii ja mielihyvää jokaiselle paikanpäälle tulleelle kuuntelijalle..
Bändi soitti loistavasti,vaatimaton ja positiivinen Jukka-poika sai porukan flowhun,lähes meditatiiviseen fiilikseen. Tuli vahva "we are one" fiilis.
KIITOS maailmankaikkeus!....että semmonen päivä tänään...ei muuta kuin kotimatkalle ja hyvää yötä! <3 <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti