Google+ Followers

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Grazyjä chilipippureita ja teetä

Moi! Tälle päivälle ei mahtunut paljoo muuta kuin silkkaa laiskottelua tyyliin hyvä safka, vihreä tee ja kirja. Taustalla soi tällä hetkellä jazz ...<3 Kuvitan sen nyt kuvin....;-)


Aamu lähti käyntiin siis tällä vitamiinipommilla,PATAM!!!: omenapuusta haettua omenaa, ruusunmarjaa puskasta, mustikkaa, pensas mustikkaa, mustaa viinimarjaa, chiaa, merisuolaa, tyrniä, luomubanaani, hunajaa....sitten ruuaksi karppisafkaa, jottei tule liikaa nukuttua näin päivällä..;-)

joo ja tietysti vihreetä teetä, koska se kuuluu jokapäiväiseen nautintoon..Jakeflamen "kahvi".Sitten kirjan kimppuun...maailmassa on miljoonia hyviä bändejä ja mahtavia juttuja, mutta mistä erottaa timantit? Siitä, että bändi kykenee luomaan jotain ainutlaatuista ja persoonallista, jotakin omaa. R.H.C.P on samalla funk, punk, rock, pop, groove, melodinen, improvisoiva, spirituaalinen, tarkka mutta rento, sopivasti GRAZY samalla omantiekulkija, joka tekee hommat miten haluaa. Hieno bändi, joka kävi ihan vasta täällä kotomaassakin keikalla, mutta valitettavasti en tällä kertaa ollut paikalla... no, ei sitä aina joka paikkaan kerkiä, eikä tarvitsekaan...;-) Jokatapauksessa tässä kirjasta "BEST OF...";-)
 


Tässä mielestäni yksi maailman parhaista levyistä koskaan:

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti