Google+ Followers

perjantai 17. elokuuta 2012

Hamppusuklaata ja hippeilyä!

Juu tää perjantai aamu lähtee viikonloppu fiiliksissä. Ajattelin tossa äsken, että meitsi vie "hippeilynkin"vanhasta huonosta energiasta uuteen terveelliseen ja mielihyvä keskuksia hivelevään energiaan. Olen aina kyseenalaistanut kaiken lokeroimisen, mutta koska kaikille pitää olla jonkinlainen nimi, keksin tässä aikani kuluksi itselleni uuden tyylisuunnan: -Uuden energian hippi-,tässä tyylisuunnassa ei tarvitse näyttää hipiltä eikä näkö kysymyksellä muutenkaan ole mitään väliä. Tässä syödään super terveellisiä herkkuja, kuunnellaan musiikkia mitä tahdotaan, revitään tiukat yhteiskunnalliset ja kollektiiviset rajat auki(mielessä) ja toivotaan kaikille pelkkää hyvää; peace & love.Uuden ajan(tai paremminkin sanottuna TÄMÄN HETKEN HIPPINÄ) harjoitetaan jatkuvaa anteeksiantoa kaikelle, koska mistään ei jaksa vaivata päätä, eikä muutenkaan huvita/jaksa enää kerätä huonoa karmaa. Tässä elämän tyylissä tyhjennetään mieli vanhasta ja yritetään ottaan kiinni siitä mikä on TODELLISTA, eli NYT tästä hetkestä.
Uuden ajan hippinä saa näyttää miltä haluaa. Hyvältä ja seksikkäältä saa näyttää, eikä kehoa tarvitse synnillistää tai piilottaa. Mutta jos haluaa näyttää ei seksikkäältä,sekin on yhtä hyvä juttu, oma valinta, tärkeintä on kuitenkin sisäinen kauneus(mutta usein se näkyy myös tavalla tai toisella ulospäin) <3

Uuden ajan hippinä ei uskota siihen mitä ulkoapäin näkyy/heijastuu tai ei ainakaan anneta sille kovin suurta painoarvoa, koska tiedetään se että vain MINÄ tekee ne analysoinnit, vain minä voi ajatella sen mitä minä näkee. Otan siis täyden vastuun siitä mitä näen ja koen. Jos tuomitsen, annan sen anteeksi ja vapaudun.
Uuden ajan hippinä taistelu käydään omassa mielessä, jos sielläkään, koska vain omiin odotuksiinsa voi pettyä.


Uuden ajan hippi ei menetä rauhaansa asioista jotka esim. liittyvät menneisyyteen, eikä varsinkaan asioihin jotka ovat tapahtuneet kymmeniä vuosia sitten. Uuden ajan hippi näkee kaikki ihmiset ihon väriin katsomatta saman arvoisina. Tämän hetken hippi kykenee katsomaan kotiplaneettaansa avaruuden näkökulmasta ja näkee sen kotina, tosin senkin vain "hotellina" tällä lyhyellä matkalla kohti Jumalallista alkuperää."Olkaa ohikulkijoita" sanoi Jeesus hippikin jo 2000 vuotta sitten, häntäkään ei jaksanut sen aikaiset huolet rasittaa...("pitäkää hulluna,heittääkää vaik kiviä ja lyökää naulat ranteisiin,olen antanut anteeksi ja siksi vapaa...";-)


Uuden ajan hippi näkee kaikki uskonnot ja henkiset oppisuunnat vain nimilappuina, eikä niillä ole mitään sen kummempaa merkitystä. Kaikki on pohjimmiltaan täysin neutraalia, aina siihen asti kunnes teet siitä ajatuksillasi tärkeän. Itse päätät. Menneisyyttä ei ole kuin meidän "likaisissa" mielissämme, sitä ei kannata enää elää, olet siis ABSOLUUTTISEN VAPAA!!!!! <3

Uuden ajan hippi opettelee rakastamaan aidosti ohi pinnallisen eli opitun tavan rakastaa. Se mitä media, uskonto tai yhteiskunta on opettanut rakkaudesta ei ole rakkautta, koska rakkaus on olemista ja hyväksymistä. Hipille rakkaus on kaikki, eikä se ole vain yhden  tai kahden ihmisen välisessä omistuksessa. Ihmissuhteet on kuitenkin upea mahdollisuus tutustua itseensä. Parisuhde on mahtava tapa opetella rakastamaan, koska se toinen on itseni peili. Vain itsessä on ne esteet, jotka estävät minua tuntemasta rauhaa ja rakkautta.


Uuden ajan hippi ei yritä muuttaa ympäristöään kaltaisekseen, vaan muuttaa ainoastaan itseään ja huomaa että sen mukana muuttuu myös ympäristö. Hippi ei kerro yhtä ainutta TOTUUTTA, vaan antaa viitteitä ja ohjeita miten kokea rauhaa ja aitoa rakkautta. Rakkaus on yksinkertaisuutta, ei monimutkaista.
 Että semmosta,katsotaan mitä se tämä "hippi"(vain sana), on nauttinut tänä aamuna kun näin rakkauteen viittaavaan tekstiin päätyi..;-)
Näistä tehtyä raakasuklaata..(niille tiedoksi,jotka luulevat hampun olevan huimaus aine,niin kerron että tämä on silkkaa ravintoa ja sitä löytyy jokaisesta terveys kaupasta)
kaiken tämän lisäksi piilotin suklaaseen steviaa ja spirulinaa...
eli tämän näköistä hipin HAMPPU suklaata tuli:

Tämän blogauksen aikana soi seuraavat äänilevyt:

Ei muutakuin PEACE & LOVE kaikille ja JUST BE!!!

Tässä vielä aikaisempi suklaan teko video, jossa vielä opettelen tekoa..Aika intuitiivisesti mä teen kyl vieläkin pirtelöt ja suklaat, koska mauissakin voi kokea uusia elämyksiä;-)


 T:Jakeflame

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti