perjantai 8. joulukuuta 2017

Francine 30th Anniversary Party, Lahti

Rakkauden rokkaajat lahdessa!

La. 2.12.2017 lahden "mössöllä" eli Möysän Musaklubilla raikasi odotetusti suomen paras rock n roll! Tilasin liput jo kesällä jotta varmasti mahtuisin mukaan kemuihin! Kun Rakkauteni kanssa saavuimme paikanpäälle, meitä ovella odotti melkein sadan metrin jono. SOLD OUT!
Vaikka kyseessä ei ole ns. listahitti bändi, on keikkapaikat täynnä lähes järjestäen, se kertokoon siitä, että ihmiset rakastavat aitoa rock n rollia ja hauskapitoa. Tällä kertaa itsekin iskin bilevaihteen silmään ja punaviinin katkuinen ilta oli yhtä hurmosta hyvien ystävien, rakkaan ja hyvän musiikin kanssa.
Bileissä soitti muitakin kovia bändejä. Blanko, Melrose, loistava Neo/Psychobilly bändi Long tall Texans ja illan odotettuin akti FRANCINE. Jos bändi vietti kolmekymppisiä, niin itse olen ollut matkassa jo vuodesta 1992, eli lähestulkoon alusta asti. Juuri siksi oli oikeus ja kohtuus, että allekirjoittanut oli mukana huutamassa äänensä käheäksi! ;-)

Muut bändit kuin pääbändi jäi osaltani katsastamatta suurilta osin, sillä oli mukavampi turinoida ja pitää hauskaa. Kun oli Francinen aika, sitä diggailtiin tietysti lavan edestä. Meininki oli hyvä, soundit hyvät ja meno vain parani loppua kohden, jengi huusi ja jorasi ja yleinen energia jäi selvästi positiivisuuden puolelle. Porukalla oli hauskaa, siispä rokki soi ja se koko ajan soi... 
Mössö itsessään on loistava paikka täydentää omia vajaavaisuuksiaan kulttuurin osalta, joten kaikki vain sinne diggailemaan musiikkia! Hieno ilta! Kiitos kaikille.

Missä "jallut" luuraa? Ei luonnollisestikaan minun ottama kuva...;-)

https://www.youtube.com/watch?v=L0hBRjXG1H0&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti